FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Koliko znam, Vukota je dogovoren. Jedino ako stvarno nije uletila ta neka ponuda iz Cvajte. Onda je stvarno teško očekivati da dođe, razumljivo je.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kako god ne mozete pisati pojedini do juce strasan stoper, najbolji u ligi ce biti, vrhunsko pojacanje i kad neko kaze da ne dolazi onda je panj, ima takvih koliko hoces, nikog moliti i sl
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Može biti i da na sportsport kasne sa informacijama ako je ovaj tek sad odustao..
Pobit će nam se insadjeri oko ovih kontradiktornih informacija. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Sumnjam da Sarajevo ne moze platit Vukotica.. jedino moze dobit ponudu iz bolje lige
-
- Kontakt:
Kad se uslika u dresu i bude na zvanicnoj onda je to to, sve ovo drugo je upitno. Opusteno i sabura bit će ovo ok 

Nek nam je sa srećom sa Vukotićem
Iduće dvije sedmice su ključne 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- SedrenikHz
- Kontakt:
Posto sam ja to napisao ovdje. Info je bila od jako pouzdanog izvora. Moguce da su to bile finese u pregovorima, da se postignu bolji uslovi i to.
Vidjet cemo.
- FKS -
Ako je Đumić bio u kombinacijama za dolazak više bih volio da smo njega potpisali, ali eto i Vukotić je realno dobro pojačanje za našu ligu.
-
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
i cim se oporave slijedi klupa

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
E sto bih volio da se u Mirvicu sad probudi Mamic i posalje ovom novinaru, na sva postavljena pitanja, odgovor:TrofejiSuTu je napisao/la: ↑05 jun 2023, 11:23Sta ovo Raport piskara o nama!?
Neko se dobro zanima za nas ocigledno,sto im je muka,aaauuu
Boli te k....!!!
On nasao pitat, koji igrac ide, koji ostaje i ostale gluposti, mrs ba, satro istrazivacko novinarstvo
since 1973
-
- Kontakt:
Jao sta je ovoonako je napisao/la: ↑05 jun 2023, 12:58E sto bih volio da se u Mirvicu sad probudi Mamic i posalje ovom novinaru, na sva postavljena pitanja, odgovor:TrofejiSuTu je napisao/la: ↑05 jun 2023, 11:23Sta ovo Raport piskara o nama!?
Boli te k....!!!
On nasao pitat, koji igrac ide, koji ostaje i ostale gluposti, mrs ba, satro istrazivacko novinarstvo

Zadnja izmjena: bordobijelisampion, dana/u 05 jun 2023, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
Vrlo tendenciozan clanak, ocigledno napisan od simpatizera pomozi.ba, klosari duzni Bogu i ljudima, nikad nisu objavili stvarni dug, svako malo im blokirani racuni. Mogu misliti kakvi su im izvjestajionako je napisao/la: ↑05 jun 2023, 12:58E sto bih volio da se u Mirvicu sad probudi Mamic i posalje ovom novinaru, na sva postavljena pitanja, odgovor:TrofejiSuTu je napisao/la: ↑05 jun 2023, 11:23Sta ovo Raport piskara o nama!?
Boli te k....!!!
Plaćeni članak da unese nemir u ekipu koja je najčistija od svih ove godine sigurno. Ybg zavist je najgora bolest, a pomozi.ba mi padaju prvi na pamet.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑05 jun 2023, 11:23Sta ovo Raport piskara o nama!?
Puno se nešto proteže klub zbog ovog Vukotića ko da je Nesta bokte baš loš osjećaj imam, da ne bude na kraju bolje Ilija u ruci nego...
Kakvi bolesnici nevjerovatno, ovi fahrini isprdci. Od klubova koji daju plate na ruke, prijavljuju 10-terostruko umanjene finansije, yebu drzavu na sve strane (borac, tuzla city, siroki i slicne pripizdine), i zelje koji se raspada i duguje drzavi 20 miliona, oni nasli kritikovati jedini klub koji uredno placa poreze, izmiruje dugove, i sve radi po ps-u. Djecu vam yebem
Zeljkanovi novinari u akciji, cudno im da neko moze dovoditi igrace a da ne trebas preklinjati i petljati istog.onako je napisao/la: ↑05 jun 2023, 12:58E sto bih volio da se u Mirvicu sad probudi Mamic i posalje ovom novinaru, na sva postavljena pitanja, odgovor:TrofejiSuTu je napisao/la: ↑05 jun 2023, 11:23Sta ovo Raport piskara o nama!?
Boli te k....!!!
**** je krivo jer smo u parama, a oni su na svim zivim jaslama, od Kantona, Opcina , Pomozi ba, evo sad i Irfan im se izgleda izborio da se isplati citav dug poreznoj, te jug da se radi, vrlo velikodusno od velikog pitara
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 14 gostiju.