Joj ja tog Kovacevica nikako nebi vracao, nekako imam osjecaj da bi bio promasaj s njim, ne znam sto.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mirvicu jbo pojacanja ako cemo igrati u mrtvoj Zenici evropu...
vukoticu nogu slomio da bog da
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Jedini komentar na ovo sto Faktor objevljuje je, nekom pojacanja iz evropskih liga i ono sto je najbolje kod nas a nekom perspektivni momci iz Stupcanice (nije dzaba Amar Stupcanicu stalno pominjao…)
Osim price oko pojacanja, jednako bitna tema je i prodaja Dala, a to nekako prolazi ispod radara. Po informacijama koje “cure” ponuda ima i mogu se konkretizovat sutra, ali se taktika po svemu sudeci malo promjenila. On nece nikud dok se ne odigraju utakmice s Portugalom i Luxom. Kako stvari stoje Dal ne samo da je dobio poziv nego sve su prilike da pocinje jednu od utakmica, najvjerovatnije ovu prvu (sto zbog povreda sto zbog samog spiska, njegovog profila a i cinjenice da u utakmici s Portugalcima nemamo neki imperativ rezultata). Projekat kluba je postao malo siri projekat a vjerovatno ne treba objasnjavat kako je do toga doslo. U sustini za sad to dobro izgleda i za njega a i za klub te svakako predstavlja lijep pokusaj da se napravi iskorak u menadzmentu karijere - prodaje igraca.
Osim price oko pojacanja, jednako bitna tema je i prodaja Dala, a to nekako prolazi ispod radara. Po informacijama koje “cure” ponuda ima i mogu se konkretizovat sutra, ali se taktika po svemu sudeci malo promjenila. On nece nikud dok se ne odigraju utakmice s Portugalom i Luxom. Kako stvari stoje Dal ne samo da je dobio poziv nego sve su prilike da pocinje jednu od utakmica, najvjerovatnije ovu prvu (sto zbog povreda sto zbog samog spiska, njegovog profila a i cinjenice da u utakmici s Portugalcima nemamo neki imperativ rezultata). Projekat kluba je postao malo siri projekat a vjerovatno ne treba objasnjavat kako je do toga doslo. U sustini za sad to dobro izgleda i za njega a i za klub te svakako predstavlja lijep pokusaj da se napravi iskorak u menadzmentu karijere - prodaje igraca.
sergio ramosAmcho1 je napisao/la: ↑05 jun 2023, 00:23Prosvijetli nas ko je taj jako dobrikinder_jaje je napisao/la: ↑05 jun 2023, 00:09Pregovarate sa jako dobrim stoperom sa nasim papirima a nikad nije igrao u nasoj ligi.
Inicijali su D.A.![]()
![]()
![]()

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
In Hadzija we trust !badboy je napisao/la: ↑05 jun 2023, 11:57Jedini komentar na ovo sto Faktor objevljuje je, nekom pojacanja iz evropskih liga i ono sto je najbolje kod nas a nekom perspektivni momci iz Stupcanice (nije dzaba Amar Stupcanicu stalno pominjao…)

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako je
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Vukotic je danas trebao official,tako sam cuo?
Jel 100% sigurno ovo?Ako jeste treba sramota da ga bude,prvo trazi 200k na ruke ko da je Gvardiol onda ne ispostuje dogovor
Jel 100% sigurno ovo?Ako jeste treba sramota da ga bude,prvo trazi 200k na ruke ko da je Gvardiol onda ne ispostuje dogovor
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 05 jun 2023, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jbg, ako ima stvarno ponudu iz cvajte, ne možeš ni očekivati da dođe ovamo. Ali definitivno nakon ovog prekrižiti ga i za buduće prelazne rokove, nisi Maldini da te ganjamo svaki rok. Sretno i vozdra..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Meni danas agent rekao da Sarajevo ne može da ga plati.
Ma dosao ili ne dosao vukotic mi moramo iskopati kvalitetnog stopera a mozda cak i 2 ako planiraju Martinovica pustiti.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Ma yebat mu mater, nije van dijk. Ima stopera milion, yebo panjinu od 2 metra
Evo izgleda ljekarski pregledi dijele Vukotica od potpisa za Sarajevo
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ko koga ovdje

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Informacije se mjenjaju iz minute u minutu
cekamo romana i here we go

Prije 2 sata kaze mi ništa od toga haha. Ko sada laže 

Trenutno korisnika/ca: Amco46, bordobijeli, Fudo, Hajdeee, HyperOS, mosarajvosa83, napoleon72, PapakIzSa, SamoDaKazeem i 201 gost.