RAMOS JE FREEE AJDE Ayla
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Odlazi **** zalizano i povedi sa sobom tu kuravelu koja te dovela!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- napoleon72
- Kontakt:
Al bukvalno... Pogotovo za igrace u polju. Npr protiv dolaska Delaca nemam nista jer tesko golman moze bit nesta kurchevit, il branis il ne branis, nece on "setat po terenu". A i on je vec jednom bio povratnik pa je bio jos bolji nego u prvom mandatu. Al sto se tice polja, znaci Rahmana ne bih vracao. A pogotovo ne ovo sto pisu, dat mu traku, dat mu platu koju zacrta, ugovor... To ni pod razno.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
5/5 defanzivaca kad oni potpišu a i jesmo vala imali problem tu. Dizdarević je lako primao golove, Šahinović direktan krivac za više golova, Šerbečić se totalno izgubio, Trako loš, Musa nazad propuh, Radović/Tomašević prosjek itd.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Do 2026 su potpisali Zeljkovic,Beganovic,Durakovic.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:

sta kazu nista Igman? samo deri Francisssseeee
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ma svi mogu podbaciti kako povratnici tako i novi igraci za koje ocekujes da moraju biti top. Veci klubovi znaju vratiti igraca i fuliti i pogoditi, tu treba vise gledati karakter igraca, jer neke igrace a tu spada i Rahman, ne mogu zamisliti da seta po terenu. Mozda se moglo predpostaviti za Suljica da ce biti takav (iako je prvu polusezonu bio top) ali isto tako za recimo Cimirota, Rahmana se moze predpostaviti da ce biti bar zalaganjem isti kao i u prvom mandatu.napoleon72 je napisao/la: ↑05 jun 2023, 09:22Al bukvalno... Pogotovo za igrace u polju. Npr protiv dolaska Delaca nemam nista jer tesko golman moze bit nesta kurchevit, il branis il ne branis, nece on "setat po terenu". A i on je vec jednom bio povratnik pa je bio jos bolji nego u prvom mandatu. Al sto se tice polja, znaci Rahmana ne bih vracao. A pogotovo ne ovo sto pisu, dat mu traku, dat mu platu koju zacrta, ugovor... To ni pod razno.
I ja sam uvijek za nove mladje igrace da grizu, zeljni vecih liga, uspjeha itd ali nekad ako se ne moze naci kvalitetom bolja opcija, zasto da ne uz predhodni uslov (karakter).
A ovo ponudi mu sve, slazem se, ni pod razno. Rasturas onda automatski ekipu koja ima dobre odnose ocito.
-
- Kontakt:
Sta ovo Raport piskara o nama!?
Neko se dobro zanima za nas ocigledno,sto im je muka,aaauuu
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Pucaju cirevi kvazinovinarimaTrofejiSuTu je napisao/la: ↑05 jun 2023, 11:23Sta ovo Raport piskara o nama!?

Moze link u pp?TrofejiSuTu je napisao/la: ↑05 jun 2023, 11:23Sta ovo Raport piskara o nama!?
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
odgovara im da propadamo, da nemamo vlasnika/investitora. Zele i dalje Horde zla podalje od Koseva i tako dalje. Ne daj Boze da neki tim iz BiH napravi uspjeh, samo neka je sto manje ambasadora ove nase drzave. Neka svi mogu reci kako smo nesposobni, kako nam se nista ne treba dati! Kako treba sve ugasiti itd.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑05 jun 2023, 11:23Sta ovo Raport piskara o nama!?
Kad smo grcali u dugovima nisam nesto vidio ovakve dobronamjerne clanke.
To novinaru mozes u Selji traziti kad svi poslije skupstine ko poslije dzume organizujete sergije. Tad hiljadu dusa prati svaku marku gdje im ide.
Mi cemo radije gruhnuti 100.000E za obestecenje umjesto pozovite 17032 da ostanu taj i taj

- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Mogu pisat samo. Redovno prijavljivali pune iznose plata,vratili drzavi dug od 2 mil i jace,duznike rijesili itd. Nek vode racuna o konama koji suguju 20 godina,potpisu reprogram koji nisu mogli platiti,sad potpisu opet reprogram tog reprograma. Ako se neko sjeca,nas su procesljali od revizorskih kuca do drugih,pohvalili nas cak kako smo vratili dug i da sve izmirujemo na vrijeme.spezial je napisao/la: ↑05 jun 2023, 11:25Pucaju cirevi kvazinovinarimaTrofejiSuTu je napisao/la: ↑05 jun 2023, 11:23Sta ovo Raport piskara o nama!?
Neko se dobro zanima za nas ocigledno,sto im je muka,aaauuu![]()
Haman podne jos nema potpisa? 

- SedrenikHz
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
vala tog Vukotica vise nikad ne bi kontaktirao. Nisi Mbappe ni Gvardiol majstore. Imam osjecaj da ne zna kako ce u Teheranu prezivjeti

- 1 9 4 6 -
Ako je istina, okrenut se odmah Kovačeviću ili Dumiću
Dumic je svakako bolja opcija iako je i Vukotic top realno.
A sta ces ako je covjek dobio bolju ponudu finansijsku, a i bolje je realno igrati u Cajti jedno 17puta. Vjerovatno su i nasi stavili ualov da se brzo izjasni da se sklopi ekipa prije priprema..
A sta ces ako je covjek dobio bolju ponudu finansijsku, a i bolje je realno igrati u Cajti jedno 17puta. Vjerovatno su i nasi stavili ualov da se brzo izjasni da se sklopi ekipa prije priprema..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.