Mladi košarkaški talenti

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Re: Mladi košarkaški talenti

Post Postao/la nerminh74 » 01 mar 2011, 21:32

Kevin je napisao/la:
45 BOŠNJAK, Domagoj Široki TT Kabeli
ovaj je igračina...

ne bi me čudilo da ga repka Hrvatske preotme..
mozda ono pravilo da ce od sada morati biti jedan igrac ispod 21 godine sa BiH kosarkaskim drzavljanstvom natjera siroki da ovaj put urade nesto da igrac ostane BiH igrac kako bi ga mogli koristiti u te svhre
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 01 mar 2011, 23:30

Djuraa12 je napisao/la:
eroor je napisao/la:
edinjo-vg je napisao/la:gacic je drugi na listi a residovic je na listi juniora. na ovoj listi su super igraci i 99% bas ono najbolje sto imamo. e sad dali je spisak siguran, ko od ovih ce se uopste pozvati, ko odazvati..?? gacic, omeragic, djedovic, ceric, djurasinovic, siric, salic, buza, ... moraju biti pozvani!!
PS: maslac, leko, bosnjak, coric i zadro su na spiscima mladih hrvatskih repki...
ne vjerujem da će bilo koji od ovih klinaca što su u španiji igrati i biti na pripremama. Đurašinović pored putovnice BiH ima u CRO putovnicu a srbin je a već je bio na treninzima španskih selekcija!

Đurasinović ima CRO putovinicu,ali neće igrati za njih..
A ne znam kako možete polagati pravo na nekog igrača, a ne znate mu ni ime napisat ispravno.
Da vas obavjestim Omeragić je vec na u Španskoj reprezentaciji i nema namjeru da ide odande.
Đurašinovic je većinu utakmica u prvoj petorci.....

Djesi Đurasinoviću sto ne kazes ljudima da si ti da znaju s kim pricaju a ne ovako :) prvi post i odmah :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Djuraa12
Kontakt:

Post Postao/la Djuraa12 » 02 mar 2011, 15:34

hahahaha...Nervira me sto hoce da zovu nekog igraca a ne znaju ni njegovo ime ni nista..
i pricaju gluposti to sa reprezentacijom spanije...

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 02 mar 2011, 16:44

Djuraa12 je napisao/la:hahahaha...Nervira me sto hoce da zovu nekog igraca a ne znaju ni njegovo ime ni nista..
Stefane nemoj da se nerviras :mrgreen: ,dobrodosao

i poruci Omeragicu da posle ****** nema kajanja ;)

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 02 mar 2011, 16:48

santos je napisao/la:
Djuraa12 je napisao/la:hahahaha...Nervira me sto hoce da zovu nekog igraca a ne znaju ni njegovo ime ni nista..

I ja zaboravi dobro dosao druze u nasu malu mahalu , osjecaj se kao kod kuce :mrgreen:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 mar 2011, 00:00

Može li mi ko preciznije objasnit šta se desilo sa omladinskom ligom Kantona Sarajevo,ako je iko upratio :?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 03 mar 2011, 01:31

LBJ MVP je napisao/la:Može li mi ko preciznije objasnit šta se desilo sa omladinskom ligom Kantona Sarajevo,ako je iko upratio :?
Koliko znam dosta je kasnila sa startom navodno su falile neke pare :D pa je pocela mislim prije mjesec ili tako nesto, nek me ispravi neko ako grijesim
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

eroor
Kontakt:

Post Postao/la eroor » 03 mar 2011, 13:09

santos je napisao/la:

Omeragić je rođen u Španiji što bi da igra za Bosnu

kabas
Kontakt:

Post Postao/la kabas » 03 mar 2011, 16:16

LBJ MVP je napisao/la:Može li mi ko preciznije objasnit šta se desilo sa omladinskom ligom Kantona Sarajevo,ako je iko upratio :?
E ovako: liga je pocela malo iza Nove godine, a posto moramo znati pobjednike svih kategorija do kraja marta, odigrala su se i neka vandredna kola tako da je do sad odigrano mislim oko jedanaest kola. ;) Što se tiče vodečih stvari stoje ovako: u pionirskoj skupini prvi je real way, a druga bosna; u kadetskoj se igraju dvije grupe: u prvoj (jačoj) grupi prvi su bosna i spars, a u drugoj(slabijoj) prvi su bosna, real way i rin imaju isti omjer; a sto se tice juniora tu su prvi spars i real way(bosna) ;) :!: :!:

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 03 mar 2011, 18:11

Ne znam da li je ko čuo za Damira Kasuna momak rođen u Maglaju, sad trenutno nastupa za KK Trica iz Tešnja, inače je rođak Marija Kasuna. Čuo sam da su ga tražili Hrvati da igra za njih :roll:
I Love this game !!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 mar 2011, 18:21

kabas je napisao/la:
E ovako: liga je pocela malo iza Nove godine, a posto moramo znati pobjednike svih kategorija do kraja marta, odigrala su se i neka vandredna kola tako da je do sad odigrano mislim oko jedanaest kola. ;) Što se tiče vodečih stvari stoje ovako: u pionirskoj skupini prvi je real way, a druga bosna; u kadetskoj se igraju dvije grupe: u prvoj (jačoj) grupi prvi su bosna i spars, a u drugoj(slabijoj) prvi su bosna, real way i rin imaju isti omjer; a sto se tice juniora tu su prvi spars i real way(bosna) ;) :!: :!:
Bosna je dobila Sparse 3-4 razlike, u juniorskoj konkurenciji, tj. RealWay, zar Bosna nije prva...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 03 mar 2011, 18:33

neno#4 je napisao/la:
kabas je napisao/la:
Bosna je dobila Sparse 3-4 razlike, u juniorskoj konkurenciji, tj. RealWay, zar Bosna nije prva...
do prije godinu sve se moglo provjeravat na ksksarajevo.ba ali ove sezone su izbacili statistike svih mladjih kategorija
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 03 mar 2011, 18:48

Sto se tice juniorske konkurencije u play off idu Realway 10-0 ,Spars 9-1 , Igman 8-2 , Kos 6-4.
Favoriti br. 1 za Federalno Realway i Sparsi. Domacin Federalnog Sarajevo.Tako da je za ocekivat da i Realway i Sparsi prodju na drzavno , odnosno Ligu 6(ovo ce biti spica).

kabas
Kontakt:

Post Postao/la kabas » 03 mar 2011, 18:55

neno#4 je napisao/la:
kabas je napisao/la:
Da nisam se dobro izrazio mislio sam ko je najbolji po kategorijama(pioniri, kadeti, juniori) nisam mislio precizno na poziciju. :oops:

kabas
Kontakt:

Post Postao/la kabas » 03 mar 2011, 19:02

HZ_ilidzaa je napisao/la:Sto se tice juniorske konkurencije u play off idu Realway 10-0 ,Spars 9-1 , Igman 8-2 , Kos 6-4.
Favoriti br. 1 za Federalno Realway i Sparsi. Domacin Federalnog Sarajevo.Tako da je za ocekivat da i Realway i Sparsi prodju na drzavno , odnosno Ligu 6(ovo ce biti spica).
Mislim da ce dobar biti play off u kantonalnoj ligi za kadete i bosna i spars imaju podjednake sanse za prolaz dalje.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 mar 2011, 23:17

kabas je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Sto se tice juniorske konkurencije u play off idu Realway 10-0 ,Spars 9-1 , Igman 8-2 , Kos 6-4.
Mislim da ce dobar biti play off u kantonalnoj ligi za kadete i bosna i spars imaju podjednake sanse za prolaz dalje.
Ma Sparsi su animali ne mogu da vjerujem kakav kadetski tim imaju :shock: U juniorskoj Realway Bosna i Spars su najbolji samo što sudije Sparsu šilje u svim uzrastima :lol:
P.S.Hvala na pojašnjenju 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

kabas
Kontakt:

Post Postao/la kabas » 05 mar 2011, 00:00

LBJ MVP je napisao/la:
kabas je napisao/la:
Ma Sparsi su animali ne mogu da vjerujem kakav kadetski tim imaju :shock: U juniorskoj Realway Bosna i Spars su najbolji samo što sudije Sparsu šilje u svim uzrastima :lol:
P.S.Hvala na pojašnjenju 8-)
Nema na cemu. Ja mislim da su sparsi u kadetskoj kategoriji prenapuhani, nije to realno stanje mislim da ce ih bosna dobiti iducu utakmicu ! ;)

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 06 mar 2011, 21:22

Ima li ko na ovoj temi da trenira kosarku u nekoj ekipi na Kantonu Sarajevo?
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 06 mar 2011, 21:48

randy_moss je napisao/la:Ima li ko na ovoj temi da trenira kosarku u nekoj ekipi na Kantonu Sarajevo?
Realway ...Junior :mrgreen:

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 07 mar 2011, 19:55

HZ_ilidzaa je napisao/la:
randy_moss je napisao/la:Ima li ko na ovoj temi da trenira kosarku u nekoj ekipi na Kantonu Sarajevo?
Realway ...Junior :mrgreen:
Realway spojen sa Bosnom ili Realway II?
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.