FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
37%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
22
9%
Samo stranac
58
24%

Ukupno glasova: 246

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 04 jun 2023, 20:29

eccehomo je napisao/la:
04 jun 2023, 20:07
ubipara je napisao/la:
04 jun 2023, 12:22
Najveci problem oko hz i trenutne uprave i mirze jeste taj sto smo mi izborili evropu, jer da nismo vrlo vjerovatno bi i ajla a i mirza bili bivsi. Meni nista nije draze od naseg kluba pa ni hz a bgm ni neki Mirza niti neka Ajla. Ne mogu da shvatim te glave koje su navijale protiv nas a izjasnjavaju se navijacima FKS, ma bolan jel navijas za klub, da ti bude uspjesan ili navijas za hz ili protiv mirze i ajle.

U jednu ruku mi je i zao sto su se hz okrenule ka bojkotu a u drugu mi je drago radi kluba. HZ kao navijacka skupina nema prava nikome nametati ko ce biti direktor kluba ili ko ce biti trener, tu su da daju podrsku klubu i kada ide i kada ne ide, sve ostalo je direktni mjesanje u politiku kluba. Ko su navijaci da odredjuju ko je deklarisani navijac zelje, ko su navijaci da odredjuju ko ce sta stavljati na privatni instagram profil? Ne mogu da vjerujem da se radi ovakvih stvari u 2023.godini tjera neka osoba iz kluba. Ja bi shvatio da se tjera radi utaje poreza, radi izvlacenja para iz kluba i tako nekih stvari gdje direktno utjece na razvoj kluba, a ovako da se radi stvari poput sta stavlja na ig, sta je rekla, kakvu je sliku stavila, sta je obukla je neozbiljno.
Za mirzu se uhvatili nekih izjava prije 10-15godina. Pa da je ubistvo pocinio do sad bi odlezao svoje i izasao vani kao normalan gradjanin. Stvarno su zaostali ako se radi ovakvih stvari ide u bojkot.
Ovo Bordo ne/prijatelji vode rat (a iskoristili su pojedince iz HZ i tako se manipulira sa ostalim članstvom) jer nemaju pristup niti svlačionici, niti igračima, niti mogu određivati ko će se dovesti, ko će igrati te ne mogu doći do dijela kolača, a nekakve izjave Mirze od prije 10-ak godina su samo izgovor, jer ne mogu naći ni jedan drugi razlog, a sve ovo je poznato i Ismiru.
I umjesto da HZ bude interes dobrobit kluba i da svim silama podržavaju ekipu i igrače, oni su dozvolili da ih BP koriste za svoje interese i manipuliraju njima.
Ma cim anamo oni halcaju na bojkot i Mirvica zasipaju uvredama valjda nam treba biti sve jasno.
Sve dok nema bojkota ,i dok je Mirvic tu ,oni ce godinama biti dojnji.

@eccehomo
Svi mi to znamo,sve od A do Ž si upravu.
Mi smo sami sebi najveci dusmani.

Horde podrzavale Blekica ,a Mirvicu koji ulaze milone dajemo neke ultimatume.
Da nije zalosno bilo bi smijesno.

Umjesto da se ujedinimo da imamo prosjek 8 hiljada,I toliko clanova,par ljudi eto odluci na bojkot,a mi ostali dusmani,I placenici protiv kluba.

Ma smijesno bgm,da stvar bude gora cigani nam se smiju.

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 04 jun 2023, 21:13

Zatišje pred buru. :kafa:
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 04 jun 2023, 21:24

Benkara21 je napisao/la:
04 jun 2023, 20:13
Meni se Šutković ne sviđa nimalo.
Nisi ga nikad ni vidio
ISTINA ZA VEDRANA!

eccehomo
Kontakt:

Post Postao/la eccehomo » 04 jun 2023, 21:41

Evo sad' će i jacija a niko ne potpisuje 😬
Jel' to više nema dovoDŽenja, indijanci!?

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 04 jun 2023, 21:42

eccehomo je napisao/la:
04 jun 2023, 21:41
Evo sad' će i jacija a niko ne potpisuje 😬
Jel' to više nema dovoDŽenja, indijanci!?
Ima sutra dan ;) ;) :kafa:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 04 jun 2023, 21:44

Lecler je napisao/la:
04 jun 2023, 21:24
Benkara21 je napisao/la:
04 jun 2023, 20:13
Meni se Šutković ne sviđa nimalo.
Nisi ga nikad ni vidio
Niti bih volio, bezobrazluk, klošarenje ne priliči našim igračima.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 04 jun 2023, 22:04

Delac se ocekuje i docekuje kao da je Neuer
Mislim da nije nista bolji golnnan od Sahina cak i Dizdarevica a to govori i rang gdje je branio

Samo momcima treba cvrsta i sigurna odbrana isored njih da bi ih rasteretila i dala im dodatnu sigurnost
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 04 jun 2023, 22:08

Imajednabrigada je napisao/la:
04 jun 2023, 22:04
Mislim da nije nista bolji golnnan od Sahina cak i Dizdarevica a to govori i rang gdje je branio

Samo momcima treba cvrsta i sigurna odbrana isored njih da bi ih rasteretila i dala im dodatnu sigurnost
Momcima uvijek nesto treba, a onda kad imaju perfektnu odbranu ispred sebe, ispadaju im lopte i upadaju same u gol. Isto tako i los golman ima negativan efekt na stopere. Dosta vise isprika, nek odmore malo ova djecurlija, treba nam ozbiljan golman. Delacov jedan rucak u celzijevoj kafeteriji je zasad jaci od karijere ove dvojice kombinovano

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 04 jun 2023, 22:11

Faktor pise da bi Amer Hiroš mogao zamjeniti Dala :facepalm: :facepalm:

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 04 jun 2023, 22:13

Ako nista barem nije prikovan za **** liniju.

| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 04 jun 2023, 22:14

Lucas je napisao/la:
04 jun 2023, 22:11
autor clanka sisic
ma nista od toga nema
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 04 jun 2023, 22:15

Lucas je napisao/la:
04 jun 2023, 22:11
Ako opet pustimo da nas ovo pasce ponizava i gradi reputaciju kod manijaka preko nasih ledja...

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 04 jun 2023, 22:17

Ti si buraz polupan il trolas.
Delac ima preko 150 nastupa u ligama kao sto su Danska i Belgijska (prve lige). Doveo ga tad Chelsea jer su vidjeli potencial u njemu i znanje. Nemoj mi samo priče, da je dobar uspjeo bi u Chelsea jer pričamo o svjetskom klubu, a ne o nekom iz komsiluka.

Mene samo zanima ima li on naše državljanstvo? Jer po TM ga nema.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 04 jun 2023, 22:19

ElCartel11 je napisao/la:
04 jun 2023, 22:17

Delac ima preko 150 nastupa u ligama kao sto su Danska i Belgijska (prve lige). Doveo ga tad Chelsea jer su vidjeli potencial u njemu i znanje. Nemoj mi samo priče, da je dobar uspjeo bi u Chelsea jer pričamo o svjetskom klubu, a ne o nekom iz komsiluka.

Mislim da ima, rodjen je u jajcu ili su njegovi porijeklom iz jajca

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 04 jun 2023, 22:20

spezial je napisao/la:
04 jun 2023, 22:08

Momcima uvijek nesto treba, a onda kad imaju perfektnu odbranu ispred sebe, ispadaju im lopte i upadaju same u gol. Isto tako i los golman ima negativan efekt na stopere. Dosta vise isprika, nek odmore malo ova djecurlija, treba nam ozbiljan golman. Delacov jedan rucak u celzijevoj kafeteriji je zasad jaci od karijere ove dvojice kombinovano
Bogdo da budes u oravu
Mislim da to nije ni blizu golman za evroosko Sarajevo
Da je valjao bar sezonu bi u jacenn clubu branio
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 04 jun 2023, 22:20

Rodjen u Gornjem Vakufu, tako da :tralala:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 jun 2023, 22:22

On je Bosanac brate, sve ok :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 04 jun 2023, 22:23

ExchangeOffice je napisao/la:
04 jun 2023, 15:31
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
04 jun 2023, 12:08
ExchangeOffice je napisao/la:
04 jun 2023, 11:25

Gdje ces im to reci :urnebes: :urnebes:

Ma bojkot je postao smjesan prvu utakmicu kad je doslo 6-7-8 milja, a rekli da ce Kosevo biti prazno.

Nisam ni zato da se ismijava odluka NASE jedine navijacke grupe. A vidim dosta vas uziva i nasladjuje se. Jer time samo izazivate dodatne netrepeljivosti i svjesno nekoga provocirate i udarate na ego, sto ce opet za rezultat imati dodatna sranja.
Tako da zlatna sredina samo. Ni jedni ni drugi. Samo Sarajvo!
Horde su uradile sto su rekle, bili dostojni i ustrajni. Nema. Evrope nema cega nema, ipak ima i zato trebaju da preformulisu svoju borbu.
To su ljudi i po kisi i po snijegu, kad na stadionu ukupno bude 300 dusa njih od tog broja 150 tu.
Tako da svi malo budite ljudi, pogotovo prema bordo bratu.
Uvijek ide "pokazi postovanje, dobit ces postovanje"

Ne mozes nekoga postovati jer ti taj isti yebe majku jer eto imaju ljudi koji nisu za bojkot, pa su oni izdajnici.

Da je iskrena borba, vecina ovde bi rekla "ja sam za bojkot" a ne prozivati one koji nisu da su izdajnici, kospicari, mrze sarajvo, itd itd...

Ne mozes natjerati nekoga da misli kao ti.

Pricalo se od februara da cemo vidjeti kad krene lose vrijeme, losi rezultati da nece biti ni 500 ljudi, pa bgmi na kosevu prosjek bio 5 milja...
Ne treba uzimati za ozbiljno prozivanje pojedinaca sa ovog foruma od strane hordi, ako su uopšte dio hordi.Ja sam uvjeren da pravi navijač, nikada neće pljuvati i napadati navijače kluba za koji navija, niti će želiti zlo svom klubu, iščekivati da klub izgubi, ne izbori Europu itd. Atmosfera bez hordi na Koševu nije dobra i iskreno se nadam da će se vratiti čim prije, te da će shvatiti da bojkot nije dobar put borbe. Siguran sam da ovi pojedinci što pljuju i deklarišu kakav je ko navijač nisu glas razuma navijačke grupe horde zla, jer horde zla su uvijek bile FK Sarajevo. By the way, pojedinci koji pljuju i u toku gostujućih utakmica "gdje su kao redovni", vise tu na forumu, tako da se to ne može niti treba uzeti za ozbiljno, pitanje je uopšte da li su i dio navijačke skupine HZ ili se možda radi o nekim balavcima, a možda su ubačeni hejteri. Dobar čovjek je uvijek racionalan u životu, kad je nešto loše pokudi, kad je nešto dobro pohvali, a uvidjeti ćete da isti pojedinci samo komentarišu kad je loše, a da im recimo Nejmara sutra predstavite u najboljem slučaju će prešutiti ako mu ne mogu naći neku manu. LP
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 04 jun 2023, 22:27

Hiros
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 jun 2023, 22:28

Mi u ovom trenutku nemozemo priustit da imamo 2 mlada golmana, jer ako seha se dokaze i bude konstantno dobar niko njeg nece skinut sa gola al ako bude branio ko dosad Delac ce ga poslat na klupu trenirace zajedno dok se seha ne dohaviza..

Sta ce on naucit on celickog laznjaka kad zna da je vec bolji i opste se ne boji da ce izgubit mjesto

Znaci nit konkurencija nit ga ovaj moze hoce cemu naucit

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.