AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Lik ima dva starta od januara u mrtvoj turskoj ligi, gdje Borini (da, TAJ Fabio Borini) ove sezone ima 19 golova i 8 asistencija. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa dobro vama ne valja niko i zato i ne zasluzujemo ni da imamo bolje od salemakersa i Mesisasa, ne valja Berardi ne valja Orsilini ne valja Zaniolo al valjaju ova dvojica sto imamo
Borini je korisniji od Saleta i Messiasa zajedno 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovaj Messias bi kod Piolija i sa stakama moro igrati. Jbga, mora nekako opravdati svog igraca, konta ako nije u zadnjih 10 utamica bio dobar, mozda u 11-oj hoce, pa ce ga kasnije hvaliti kako je nezamjenjiv, oba kloca.
Dresovi su šminka, meni dosta bolji uživo nego na slikama.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zlatan jedva suze suzdrzava, tacno ni meni nije svejedno, veliki sampion nas napusta a vrlo vjerovatno i fudbal
Mislim da je greska sto su Ibru pustili, da su mu neki minimalni ugovor ponudili mislim da bi ostao, jer vrijedi samo da bude u svlacionici...al eto Maldini i vlasnici bolje znaju....
Dresovi su baš dobri uživo, volim kad crveno dominira.
Ne znam kad smo zadnji put rahat pratili neku utakmicu, a pogotovo u zadnjem kolu. Zadnjih par godina su uvijek infarkt završnice.

Ne znam kad smo zadnji put rahat pratili neku utakmicu, a pogotovo u zadnjem kolu. Zadnjih par godina su uvijek infarkt završnice.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Odlični su vam dresovi!
Sretno vam naredne godine da dođete do titule i da vam Maldini sastavi ekipu valjda vam vlasnici ne budu škrti. Drag mi je Milan, a to su i te boje crveno i crne baš kao Sloboda.
Sretno vam naredne godine da dođete do titule i da vam Maldini sastavi ekipu valjda vam vlasnici ne budu škrti. Drag mi je Milan, a to su i te boje crveno i crne baš kao Sloboda.
-
- Kontakt:
Meni je Berardi želja godinama tako da ne stoji to da nam on ne valja. Ja mislim da će sad napokon da dođe. 100% je bolji od Messiasa i Saelemaekersa zajedno.
Nadam se da je ovo zadnja utakmica Diaza u Milanu. Bez obzira šta je do sada napravio i šta će napraviti do kraja utakmice ali ovo držanje lopte i čekanje faula iako na desnoj strani ima totalno slobodnog suigrača mora da nestane.
Nadam se da je ovo zadnja utakmica Diaza u Milanu. Bez obzira šta je do sada napravio i šta će napraviti do kraja utakmice ali ovo držanje lopte i čekanje faula iako na desnoj strani ima totalno slobodnog suigrača mora da nestane.
Jarane, poslije ovog veceras, Real ce nam poklonit Diaza. Molit ce nas da ga uzmemo
Bez obzira što je rezultatski nebitna, igra i pristup isti kao i u bilo kojoj drugoj utakmici. Šta bi nam to trebalo reći? 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Zironja
Opet nista bez Brahima 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ne znas ko je gori izmedju Rafe i Diaza, ni Messi's Ass nista bolji.
Verona i Sampa sa ovakvim pristupom i kvalitetom nece biti ni u top 10 serie b. Prejadno
Verona i Sampa sa ovakvim pristupom i kvalitetom nece biti ni u top 10 serie b. Prejadno
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Niski blok je penicilin za Milan. Jednostavno nemamo igrače koji znaju to probiti. Diaz to nije, Messias, da Allah sačuva, Giroud je beskoristan van 16. Leao, svi znamo u kakvim situacijama je on klasa.
Nama trebaju 3 nova igrača naprijed. Giroud za dzokera i to je sve od njega. Leao i još 3 nova igrača.
Nama trebaju 3 nova igrača naprijed. Giroud za dzokera i to je sve od njega. Leao i još 3 nova igrača.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
Ne mogu opisati koliko mi je drago da je jedan ovakav igrač kao Giroud u Milanu. Običan možda nebitan gol iz penala protiv Verone kojoj to vjerovatno znači ispadanje u niži rang i radije se totalno umjereno. Pravi gospodin.
Cekaj neces mi reci da trebam hvaliti Brahima radi onog penala? Pa nije isao prema golu u 100% pa ga srusili, vec izlazi is 16ca.
Ja se stvarno divim vama sta vi vidite u Brahimi. Covjek je prevara. Nije ni CDK nesto posebno, al u 3 godine idalje ovako igrat je sramota. Svaki duel ga ruse dole fizicki i on se koprca i trazi faul. Al haj, nek igra, nece dugo.
I opet se desava isto s Piolijem, cim se ekipa zatvori i ceka nasu inicijativu, mi smo izgubljeni. Pa nije ni cudo da nas je Inter onako razbio, kad ni sami ne znamo do gola. JA bi mozda prebacio Kruneta mjesto Brahima a uveo Pobegu. Ovdje ti ne treba kreator gore, vec neko ko ce se gurat sa njima i onda preko Tonalija trazi pasove. Al haj, nisam ja trener.
A dresovi su odlicni, obavezno kupujem novi, iovako je bilo vrijeme
Ja se stvarno divim vama sta vi vidite u Brahimi. Covjek je prevara. Nije ni CDK nesto posebno, al u 3 godine idalje ovako igrat je sramota. Svaki duel ga ruse dole fizicki i on se koprca i trazi faul. Al haj, nek igra, nece dugo.
I opet se desava isto s Piolijem, cim se ekipa zatvori i ceka nasu inicijativu, mi smo izgubljeni. Pa nije ni cudo da nas je Inter onako razbio, kad ni sami ne znamo do gola. JA bi mozda prebacio Kruneta mjesto Brahima a uveo Pobegu. Ovdje ti ne treba kreator gore, vec neko ko ce se gurat sa njima i onda preko Tonalija trazi pasove. Al haj, nisam ja trener.
A dresovi su odlicni, obavezno kupujem novi, iovako je bilo vrijeme
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dres je odličan. Na prvu je izgledao nekako čudno, ali sad kad gledam meč, odličan.
Nakon Piolija, Maldinija i Curva Sud je poslala jasnu poruku upravi. Žele merkato koji će dići Milan na novi nivo. Navijači to zaslužuju, Milan ove sezone nije igrao kao lani a prosjek gledatelja je 70000. I lani je bilo slično, ali Milan je tad igrao bolje.
Nakon Piolija, Maldinija i Curva Sud je poslala jasnu poruku upravi. Žele merkato koji će dići Milan na novi nivo. Navijači to zaslužuju, Milan ove sezone nije igrao kao lani a prosjek gledatelja je 70000. I lani je bilo slično, ali Milan je tad igrao bolje.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 3 gosta.