Ma cim anamo oni halcaju na bojkot i Mirvica zasipaju uvredama valjda nam treba biti sve jasno.eccehomo je napisao/la: ↑04 jun 2023, 20:07Ovo Bordo ne/prijatelji vode rat (a iskoristili su pojedince iz HZ i tako se manipulira sa ostalim članstvom) jer nemaju pristup niti svlačionici, niti igračima, niti mogu određivati ko će se dovesti, ko će igrati te ne mogu doći do dijela kolača, a nekakve izjave Mirze od prije 10-ak godina su samo izgovor, jer ne mogu naći ni jedan drugi razlog, a sve ovo je poznato i Ismiru.ubipara je napisao/la: ↑04 jun 2023, 12:22Najveci problem oko hz i trenutne uprave i mirze jeste taj sto smo mi izborili evropu, jer da nismo vrlo vjerovatno bi i ajla a i mirza bili bivsi. Meni nista nije draze od naseg kluba pa ni hz a bgm ni neki Mirza niti neka Ajla. Ne mogu da shvatim te glave koje su navijale protiv nas a izjasnjavaju se navijacima FKS, ma bolan jel navijas za klub, da ti bude uspjesan ili navijas za hz ili protiv mirze i ajle.
U jednu ruku mi je i zao sto su se hz okrenule ka bojkotu a u drugu mi je drago radi kluba. HZ kao navijacka skupina nema prava nikome nametati ko ce biti direktor kluba ili ko ce biti trener, tu su da daju podrsku klubu i kada ide i kada ne ide, sve ostalo je direktni mjesanje u politiku kluba. Ko su navijaci da odredjuju ko je deklarisani navijac zelje, ko su navijaci da odredjuju ko ce sta stavljati na privatni instagram profil? Ne mogu da vjerujem da se radi ovakvih stvari u 2023.godini tjera neka osoba iz kluba. Ja bi shvatio da se tjera radi utaje poreza, radi izvlacenja para iz kluba i tako nekih stvari gdje direktno utjece na razvoj kluba, a ovako da se radi stvari poput sta stavlja na ig, sta je rekla, kakvu je sliku stavila, sta je obukla je neozbiljno.
Za mirzu se uhvatili nekih izjava prije 10-15godina. Pa da je ubistvo pocinio do sad bi odlezao svoje i izasao vani kao normalan gradjanin. Stvarno su zaostali ako se radi ovakvih stvari ide u bojkot.
I umjesto da HZ bude interes dobrobit kluba i da svim silama podržavaju ekipu i igrače, oni su dozvolili da ih BP koriste za svoje interese i manipuliraju njima.
Sve dok nema bojkota ,i dok je Mirvic tu ,oni ce godinama biti dojnji.
@eccehomo
Svi mi to znamo,sve od A do Ž si upravu.
Mi smo sami sebi najveci dusmani.
Horde podrzavale Blekica ,a Mirvicu koji ulaze milone dajemo neke ultimatume.
Da nije zalosno bilo bi smijesno.
Umjesto da se ujedinimo da imamo prosjek 8 hiljada,I toliko clanova,par ljudi eto odluci na bojkot,a mi ostali dusmani,I placenici protiv kluba.
Ma smijesno bgm,da stvar bude gora cigani nam se smiju.