Ajde ibro zavrsi to
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije bila reprezentativka. Ne daju joj iz saveza da nastupa. Niti ce joj dati. Inace dobar konj,kosta kao pola ekipe FKS.MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:12Brate, kod oženjenih se žena sve pita. A Asmirova hanuma voli konje i čini mi se da je bila reprezentativka u jahanju (no dirty mindbordobijelisampion je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:04Zna li ko kakav je AsmirBolivia je napisao/la: ↑03 jun 2023, 22:52Ma nema golmana osim Delača i možda https://www.transfermarkt.com/hidajet-h ... ler/156680 s papirima da valja a da je realan.Jel imalo patriota? Voli li Sarajevo? Bil imao kakve želje da dode?
A isto tako šta mislite o šta je @holyman pisaoAko se nekako moze dovesti Benjo na posudbu to bi bilo super.
). Fino joj poslati snimke i slike ergele u Rakovici i pride podvaliti divlje konje na Kupresu pod ono "sve ovo ja/mi". I eto ti Asmira kod nas
![]()
Ne glupiraj se. Da je to tako kao što ti misliš, trener bi ne postojali. Ljudi plačaju masno trenere, više nego igrače, vjerovatno jer ih pare žuljaju. To je moglo proći 2006. godine.
propoklopac je napisao/la: ↑04 jun 2023, 08:26Ma sve ih rastjerati dati navijacima da budu generalni spponzor![]()
Bili bi najljepsi dresovi u trećoj ligi, jer tu bi i zavrsili da navijaci upravljaju klubom.bordobijelisampion je napisao/la: ↑04 jun 2023, 08:41propoklopac je napisao/la: ↑04 jun 2023, 08:26Ma sve ih rastjerati dati navijacima da budu generalni spponzor![]()
Lijepo izgleda![]()
Dres izgleda super, ali ideja da su nam navijaci glavni sponzor je smijurija ko i kod komsinice.ExchangeOffice je napisao/la: ↑04 jun 2023, 09:37Bili bi najljepsi dresovi u trećoj ligi, jer tu bi i zavrsili da navijaci upravljaju klubom.bordobijelisampion je napisao/la: ↑04 jun 2023, 08:41propoklopac je napisao/la: ↑04 jun 2023, 08:26
Ma sve ih rastjerati dati navijacima da budu generalni spponzor![]()
Lijepo izgleda![]()
Možda su zaduženi da nađu igrača, a Ajla je ta koja ima odriješene ruke i direktno pregovara kada joj nađu igrača i mora se priznati taj dio posla joj ide baš dobro.propoklopac je napisao/la: ↑04 jun 2023, 01:09Mirza i Dogan su za igrace zaduzeni.moreno123 je napisao/la: ↑04 jun 2023, 00:34Nego, ko uopste pregovara i dogovora ove transfere?
Nemojte lupetati da to Ajla radi,ja mislim da ona do dolaska u klub nije znala jednu formaciju nabrojati(zakljucak baziran na njenoj izjavi da fudbal nije pratila od Ronalda). Sportskog direktora nemamo i nije mi jasno zasto ga nemamo, ako se vec pravi ozbiljna prica oko ovog kluba. Je li to trenutno posao Mirze i Dogana?
A sta joj ide dobro, to sto ima para i da gracima cifru koju pozele bez ikakvog smanjivanja, ekspert nas.Amcho1 je napisao/la: ↑04 jun 2023, 10:16Možda su zaduženi da nađu igrača, a Ajla je ta koja ima odriješene ruke i direktno pregovara kada joj nađu igrača i mora se priznati taj dio posla joj ide baš dobro.propoklopac je napisao/la: ↑04 jun 2023, 01:09Mirza i Dogan su za igrace zaduzeni.moreno123 je napisao/la: ↑04 jun 2023, 00:34Nego, ko uopste pregovara i dogovora ove transfere?
Nemojte lupetati da to Ajla radi,ja mislim da ona do dolaska u klub nije znala jednu formaciju nabrojati(zakljucak baziran na njenoj izjavi da fudbal nije pratila od Ronalda). Sportskog direktora nemamo i nije mi jasno zasto ga nemamo, ako se vec pravi ozbiljna prica oko ovog kluba. Je li to trenutno posao Mirze i Dogana?
Pa vidis da je odabrao njih dvoje prije Hordi i da ga boli briga za pozorisnu atmosferu, isto kao i dosta ovih sto "ne mogu bez Sarajeva".moreno123 je napisao/la: ↑04 jun 2023, 10:34Bojim se da ce se Horde jos duze vrijeme nece vratiti na tribinu. Mirvic jasno nece otjerati Ajlu i Mirzu, a doticno dvoje boli briga to sto im se trazi odlazak kao uslov za povratak na tribinu. Mislim da bojkot vise nema nikakvog smisla, zasto se ne bi pokusalo sa tjeranjem, skandiranjem, parolama na tribini? Ostaje nam da vidimo da li ce Mirvica poceti malo vise da zulja prazna sjeverna tribina i pozorisna atmosfera u evropskim utakmicama koje nadolaze.
Neka nek se malo zamislja