A pristaju mu nema govora…
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zna li ko kakav je AsmirBolivia je napisao/la: ↑03 jun 2023, 22:52Ma nema golmana osim Delača i možda https://www.transfermarkt.com/hidajet-h ... ler/156680 s papirima da valja a da je realan.
Sad se sjetih Džafića kad smo čekali prošlo ljeto pa bombali po forumu da ide objava svako sat vremenabelosevic23 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:09Onaj mali Pena iz la masije potpiso za Rigu tako da nista od njega.
Hajde Raha do 00:00![]()
Bolivia je napisao/la: ↑03 jun 2023, 22:52Ma nema golmana osim Delača i možda https://www.transfermarkt.com/hidajet-h ... ler/156680 s papirima da valja a da je realan.
Brate, kod oženjenih se žena sve pita. A Asmirova hanuma voli konje i čini mi se da je bila reprezentativka u jahanju (no dirty mindbordobijelisampion je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:04Zna li ko kakav je AsmirBolivia je napisao/la: ↑03 jun 2023, 22:52Ma nema golmana osim Delača i možda https://www.transfermarkt.com/hidajet-h ... ler/156680 s papirima da valja a da je realan.Jel imalo patriota? Voli li Sarajevo? Bil imao kakve želje da dode?
A isto tako šta mislite o šta je @holyman pisaoAko se nekako moze dovesti Benjo na posudbu to bi bilo super.
Idi u pmMaroonBjelave je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:12Brate, kod oženjenih se žena sve pita. A Asmirova hanuma voli konje i čini mi se da je bila reprezentativka u jahanju (no dirty mindbordobijelisampion je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:04Zna li ko kakav je AsmirBolivia je napisao/la: ↑03 jun 2023, 22:52Ma nema golmana osim Delača i možda https://www.transfermarkt.com/hidajet-h ... ler/156680 s papirima da valja a da je realan.Jel imalo patriota? Voli li Sarajevo? Bil imao kakve želje da dode?
A isto tako šta mislite o šta je @holyman pisaoAko se nekako moze dovesti Benjo na posudbu to bi bilo super.
). Fino joj poslati snimke i slike ergele u Rakovici i pride podvaliti divlje konje na Kupresu pod ono "sve ovo ja/mi". I eto ti Asmira kod nas
![]()
Šteta, Riga veoma ozbiljan klub sa odličnim mladim trenerom.belosevic23 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:09Onaj mali Pena iz la masije potpiso za Rigu tako da nista od njega.
Hajde Raha do 00:00![]()
Amar ne zna nista o ponudi iz Turske, ponavljam : Ne zna nista o ponudi iz Turske !!!
Meni haver rekao izgleda zavrsen transfer u Konyaspor, ne znam kolko su relevante informacije.
Barbara KlaricMaroonBjelave je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:12Brate, kod oženjenih se žena sve pita. A Asmirova hanuma voli konje i čini mi se da je bila reprezentativka u jahanju (no dirty mindbordobijelisampion je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:04Zna li ko kakav je AsmirBolivia je napisao/la: ↑03 jun 2023, 22:52Ma nema golmana osim Delača i možda https://www.transfermarkt.com/hidajet-h ... ler/156680 s papirima da valja a da je realan.Jel imalo patriota? Voli li Sarajevo? Bil imao kakve želje da dode?
). Fino joj poslati snimke i slike ergele u Rakovici i pride podvaliti divlje konje na Kupresu pod ono "sve ovo ja/mi". I eto ti Asmira kod nas
![]()
Samo da Mirvić ne bude ko Gazda, propade dolazak.napoleon72 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:29Barbara KlaricMaroonBjelave je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:12Brate, kod oženjenih se žena sve pita. A Asmirova hanuma voli konje i čini mi se da je bila reprezentativka u jahanju (no dirty mindbordobijelisampion je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:04
Zna li ko kakav je AsmirJel imalo patriota? Voli li Sarajevo? Bil imao kakve želje da dode?
![]()
Barbinapoleon72 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:29Barbara KlaricMaroonBjelave je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:12Brate, kod oženjenih se žena sve pita. A Asmirova hanuma voli konje i čini mi se da je bila reprezentativka u jahanju (no dirty mindbordobijelisampion je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:04
Zna li ko kakav je AsmirJel imalo patriota? Voli li Sarajevo? Bil imao kakve želje da dode?
![]()
Sjeti se Barbaranapoleon72 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:29Barbara KlaricMaroonBjelave je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:12Brate, kod oženjenih se žena sve pita. A Asmirova hanuma voli konje i čini mi se da je bila reprezentativka u jahanju (no dirty mindbordobijelisampion je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:04
![]()
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, atomskaNavika, Google [Bot], Mourinhokilledbarca, Pantelija, rimljanin90 i 38 gostiju.