AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Bio je i vakat, trebao je da to uradi poslije skudeta.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma jasno da je njemu vrijeme, ali eto odlaze jedan po jedan, godine gaze i njih i nas 
Iskreno volio bi da ostane u klubu da dobije neku funkciju

Iskreno volio bi da ostane u klubu da dobije neku funkciju
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zlatan je svoje odigrao, nema više potrebe da na silu pokušava nešto, jer jednostavno ne ide. Noge više ne slušaju kao nekad. Hvala mu za sve i doviđenja. Idemo dalje.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Jbg Rom.kazem ti ja ne lozi ga, gotovo je sad, sad ce vaziti po forumu ispricane i prepisane price vlasnickih Milanovih medija do beskonacnosti, a u sustini poznaje nogomet ko CDK hahahaha....ti si nas CDK forumas, upo' si u kanal nikako da se vratis na pravi put....meepo je napisao/la: ↑03 jun 2023, 11:02Da nisi klaun mozda bi me tvoj komentar i dotakao
Ma ima tu mnogo faktora da bi on uspio. Obecavajuce jest , ali daleko je to jos uvijek.Romagnoli13 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 00:37Dečko je porušio sve rekorde u omladinskim kategorijama. I ove sezone bilježio više od gola po meču. Ako ovako nastavi mogao bi postati najmlađi debitant poslije Maldinija. Valjda ga ne uguše u primaveri nekim zastarjelim italijanskim glupostima.

- muha milanez
- Kontakt:
Večeras taman da se pogleda finale njemačkog kupa, vidim Kamada u prvoj postavi.
Fina prilika da se vidi šta umije i zna. Ako zna
Fina prilika da se vidi šta umije i zna. Ako zna

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- OldFashioned
- Kontakt:
Doći će skauti CDK i Diaz da ga gledaju i dadnu konačan sud.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
CorSport director Ivan Zazzaroni: “I think Gündogan wants to come to Italy, from what we know he is close to Milan. I have a detail that I cannot tell but he should arrive in Milano on the 12th of June.”

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pise danas Milannews

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Sad vidjeh. E jbga

- Romagnoli13
- Kontakt:
Navodno je Milan na kratko "zamrznuo" deal sa Kamadom jer se otvorio posao sa Gundoganom. Tako mediji u Italiji pišu.
Ilkay u Cityu ima 4.6M platu, tako da je to na nivou Milana. Milan nudi 4M a uz poreske olakšice to bi bilo negdje oko 5.5M i dalje u granicama koje su prihvatljive za Milan.
Kad bi bilo istine u svemu tome, to bi bilo veliki posao za Milan i Maldinija.
Ilkay u Cityu ima 4.6M platu, tako da je to na nivou Milana. Milan nudi 4M a uz poreske olakšice to bi bilo negdje oko 5.5M i dalje u granicama koje su prihvatljive za Milan.
Kad bi bilo istine u svemu tome, to bi bilo veliki posao za Milan i Maldinija.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
Isto kao kad je Bernardo Silva trebao doći ako se ne varam prošlog ljeta pa znamo kako se to završilo. Čisto sumnjam ali ostaje da se vidi.
Bilo je prije par sedmica da je mutio sa Barcelonom. Međutim oni zagrizu obično više, pa dobiju šamar realnosti. On može u Italiji igrati još 2 godine na visokom nivou. Prespreman igrač.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kako možeš porediti ta dva transfera? Gundogan je slobodan i plata mu je u dometu Milana. 4M-4.5M je prihvatljivo. Naravno konkurencija je Barcelona ili Arapi, ali Milan ima svoje šanse. Vjerujem da mu je projekat Milana zanimljiv. Vrhunski klub. Vrhunski grad. Odlična liga. Sve to ima svoju ulogu.
Naravno ovo su samo glasine koje su plasirali određeni mediji. Ali naše je da nadamo da možemo.
Naravno ovo su samo glasine koje su plasirali određeni mediji. Ali naše je da nadamo da možemo.
Doći će, al u qurcu krasnom.
Ne zavarajmo se, kao ni oko Sergeja.

Ne zavarajmo se, kao ni oko Sergeja.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma bitno je da pokušavaju. Nekad upali nekad ne upali. Barem su počeli ganjat ta veća i dokazana imena. Bitno je biti uporan 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Ja imam neki ludi osjećaj da će Maldini isporučiti najmanje dva velika pojačanja ovo ljeto.
Čitam i slušam ove izjave zadnjih dana koje je uputio. Pa i Pioli danas također. Nešto golemo se "kuha" unutar Milana.
Danas je Pioli poručio upravi da želi Milan koji će moći da igra na dva fronta bez problema. Isto kao što Maldini poručuje već sedmicama unazad.
Vjerujem da će tako i biti, ali ne vjerujem da je Pioli za taj posao. To je problem.
Čitam i slušam ove izjave zadnjih dana koje je uputio. Pa i Pioli danas također. Nešto golemo se "kuha" unutar Milana.
Danas je Pioli poručio upravi da želi Milan koji će moći da igra na dva fronta bez problema. Isto kao što Maldini poručuje već sedmicama unazad.
Vjerujem da će tako i biti, ali ne vjerujem da je Pioli za taj posao. To je problem.

Ma Pioli ne zna s mladim igračima, on hoće one iskusne starije igrače, prekaljene. Nije za njega da on gura mlade igrače jer ni on sam nije od tog posla. Silom prilika su neki mladi kao Thiaw od njega dobili priliku, gledali smo svi. Adli, Vranckx i čak Pobega koji je mlad, dobijali na kaškicu ili nikako minute. Momci su izgubili komplet sezonu. Čak je Kalulu izgubio mjesto od Kjaera, Tomorija i desno od Calabrije.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne možeš ni igrati važnu ulogu u najvećim utakmicama bez par prekaljenih majstora. Milan ih nema puno svakako, tako da 2-3 igrača između 28-32 godine treba prihvatiti. Vidjeli smo i sami koliko znači prisustvo jednog Kjaera u odbrani ili Girouda u napadu. A tek Ibra dok je bio zdrav.
Mora se kreirati taj neki balans između iskusnih i mladih igrača. Dobar miks toga donosi rezultat.
Mora se kreirati taj neki balans između iskusnih i mladih igrača. Dobar miks toga donosi rezultat.
Milanu je potrebno više iskusnijih nego što imaju. Iskusnijih u smislu da imaju velike utakmice iza sebe. Samo mi nemoj prekaljene polovnjake kao Messias, Krunić, Origi, Florenzi, Bakayoko ili Tata. Ima i prekaljenih kvalitetnih igrača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.