Nek stave montaznu ogradu izmedju terena i atletske staze na sjeveru, pa mozemo mi na stajanje na stazu

Moderator/ica: GracanicaAA
Nismo plaćali kazne od saveza i imamo rok do danas da to isplatimo, ako ne isplatimo, automatski smo suspendovani kao i još nekoliko klubova u DLC
Imate li ulazniceRubikovaKocka je napisao/la: ↑02 jun 2023, 18:03Sad ce bas inat proradit i doci ce neorganizovano 1000 navijaca, pa nek se onda hvataju za glavu dole po Konjicu![]()
E sad će nas još 1000 doći zbog tog pitanjakraljttbvb je napisao/la: ↑02 jun 2023, 19:00Imate li ulazniceRubikovaKocka je napisao/la: ↑02 jun 2023, 18:03Sad ce bas inat proradit i doci ce neorganizovano 1000 navijaca, pa nek se onda hvataju za glavu dole po Konjicu![]()
![]()
Sto ce nam ulaznice?kraljttbvb je napisao/la: ↑02 jun 2023, 19:00Imate li ulazniceRubikovaKocka je napisao/la: ↑02 jun 2023, 18:03Sad ce bas inat proradit i doci ce neorganizovano 1000 navijaca, pa nek se onda hvataju za glavu dole po Konjicu![]()
![]()
HahahaConvicts je napisao/la: ↑02 jun 2023, 19:10E sad će nas još 1000 doći zbog tog pitanjakraljttbvb je napisao/la: ↑02 jun 2023, 19:00Imate li ulazniceRubikovaKocka je napisao/la: ↑02 jun 2023, 18:03Sad ce bas inat proradit i doci ce neorganizovano 1000 navijaca, pa nek se onda hvataju za glavu dole po Konjicu![]()
![]()
![]()
Zato su mu Zrinjski i Lokomotiva vrh u karijeri
Šta ima klub plačat kazne??? Jel klub napravio te kazne? Nek kaznu plati ko je i napravio kaznu! Ebo te više i grupe i podgrupe kad praviš kazne! Zna se pametovat kao Čelik je svetinja ako igrač neče da igra odmah noga mu iz kluba,pa tako treba i Čelik da bude iznad i tih grupa i podgrupa! Napraviš kazne plati ih,budi gospoda to je ljudski a ne kockoglavi krezubi dilberi da za njihove hirove klub plača kazne! I sad ja jel trebam uzet 6,7 karti za zapad a da kockoglavi majmuni kazne prave,e vala neče moči tako! Barem cu odgledat tekmu i uštedit 50 km sebi
Prijenos iz Konjica će biti na Facebook stranici Klisa ili na YouTube kanalu Nogometnog Saveza Federacije BiH.kirat410 je napisao/la: ↑02 jun 2023, 14:45IZ INATA U KONJIC!
Pa nismo na divljem zapadu ba, mrsko im organizovat eto sta je.
Imam informaciju da bi FACE trebao biti na domacoj tekmi nasoj, a ovu gostujucu mozda da se nase dogovore i sa Klišanima da se organizuje neki strim, steta bi bila stvarno da se ne prenosi tekma posebno nakon ove odluke..
Dobra i pametna stvar što radi Široki.Mogli bi i mi uraditi isto.Bandit88 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 14:39Sutra fan shop bagatela. Makar majcu može svako kupit, ko nije već.
Edit: jučerašnja posjeta Šibici je pun pogodak, samo da su igrači bili u bilo kakvom Čelikovom obilježju ili majcama i usput iste promovisali
Malo off topic:
Kako organizovaniji i stabilniji klubovi u našoj zemlji rade, bez skauta.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... tid=hZsmo0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.