Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
taman sam mislio da petak ne moze biti gori al ipak moze
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jel bila sta kako drugima zelimo zemljotrese i da poginu u saobracajnim nesrecima?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑02 jun 2023, 14:07Dugo je trajala, pola sata skoro, ali ono ukratko. Redom je bila prica o tome kakvi smo postali danas, od toga kako nam je bonton nula bodova, kako smeće bacamo štetimo prirodi, kako gledamo jedne druge da ponizimo i izvaramo, pa onda priča o kupljenim diplomama, kako roditelji kupuju djeci diplome, kako samo težimo da završimo fakultete radi pozicije direktora, doktora, inženjera a ne zbog znanja kako nam je pripisano da trebamo. Kako gledamo samo lične koristi u svim stvarima, kako političari iz reda Bošnjaka koriste službene automobile kako bi išli na iftare, stranačke skupove, kako se kriju iza vjere dok se bave malverzacijama, mitom, korupcijom i utajom poreza. Onda kako bi neki svega se odrekli radi komada vlasti, pa kako može neka stranka sa Bošnjaćkim predznakom držati u stranci nekog optuženog ili osuđenog za šta itd itd. Bukvalno 10 tema obrađeno u jednoj hutbu sve detaljno![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
kad vidim da su leorey ili besko nesto napisali volio bih se pridruziti aliji
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakva izjava, ko da srbi ne vole aliju jer je odbio kutiljerov plan 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ne pjevaju oni to jer ne vole aliju nego jer mrze nas kao narod, cuj to nek pjevaju, yebem ti dan 

Ma pusti debila
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Auuu kakav debil u pm. Čuj ne volim ga ni ja
Pa tačno ga je bolje od pločice otresti, nego svakakvog futavca unijeti u matičnu knjigu rođenih.

Pa tačno ga je bolje od pločice otresti, nego svakakvog futavca unijeti u matičnu knjigu rođenih.
Ma provocira pa se smije na reakcije
Vi tog lika stvarno čitate 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jednostavno gen zatrovan mrznjom.
- bavariapivo
- Kontakt:
The Mummy
- Marsal
- Kontakt:
Ali fakat ne razumijem, zar ljudima fakat treba hodža petkom da im kaže da ne valja krast, valjat lažne diplome i slično. Još to ovdje predstavlja kao nešto mind blowing.
Mislim ako to nisi znao do danas bolje da si preslušao Unforgiven i Master of Puppets.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- akisarajevo92
- Kontakt:
na instagramu kao Georgina, bez sminke kao Tuco Salamanca

Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 55 gostiju.