Frajer ima kroz karijeru 20+ golova i 15 + asistencija. Može i mjesto Renana kad se umori komotmo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Predlazem da zagorcamo Mirvicu ulaganje u ionako losu ligu i komplikovanu drzavu. Inace smo prije ovako aktivni bili na trzistu, razbacivali se odstetama i slicno, cekali da igracima propadnu sve moguce i nemoguce kombinacije da bi se smilovao i dosao kod nas.
Nije nekad loše posjetiti neki stadionMig_Mig je napisao/la: ↑01 jun 2023, 23:29Kojeg si ti Zeljkovića gledao pa pises to? Zeljkovic je primarno DMC, igrao na stoperu pod Dudicem i to je to. On n desnom beku ne moze odigrati nista.michplatini je napisao/la: ↑01 jun 2023, 23:19Beganović ništa više od solidnog beka i plaćati ga ovu cifru(ako.je tačna) čisto bacanje na nepotrebnu poziciju,bolja varijanta i jeftinija je Zeljković,koji može odgovoriti po potrebi i na stoperu.
Eura ili KM?Pitaristok je napisao/la: ↑02 jun 2023, 12:31Kec na desetku bi bio Rahman ali po miliona je imao u rusiji
KMtabba77 je napisao/la: ↑02 jun 2023, 12:34Eura ili KM?Pitaristok je napisao/la: ↑02 jun 2023, 12:31Kec na desetku bi bio Rahman ali po miliona je imao u rusiji
I ja sve kazem,necu pisati do pocetka KL ( do zdrijeba ) ,samo pogledati ali prenese me.Samozdravlje je napisao/la: ↑02 jun 2023, 12:37Još dva ili tri pošta i da se odjavim do početka prvenstva i grupa KL![]()
Rahmanovic ako nije najbolji jeste za mene najdraži igrač od 90-tih. Ništa Benko, Vrančić, Delac, Jajalo, Delac. .....
E sad Rusija . Palo 5-6 dron ova na Moskvu , a ti moraš igrati ili spavati u hotelu na 100 km od Ukrajine.![]()
To ti je kao da dronovi padaju po Sarajevu,(ne dao Allah ) a ti igras u Zenici. Gutavo i odvratno .
E sad da li je FKS opcija ? 99,99% ovdje raje koja živi za FKS na pitanje hoćeš li 100k €, a da FKS ne igra grupe bi odgovorilo ??? €. No Rahmanovic mi djeluje da bi prije u FKS za 250 nego u Austriju za 500k €. Pola od Dalovog transfera bi zadovoljilo Amara, ako se nije promjenio. Ljudi se mjenjaju, ali sigurno nije karakter Derac a Dresa.
Probajte gosp. MIRVICU ništa Vas ne košta kontakt. Bar da znamo da ste pokušali, bili bismo Vam baš zahvalni .
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, Pact1921, r3m1 i 36 gostiju.