https://sportsport.ba/fudbal/fk-velez-n ... ina/451730

Mislim da će dobiti dio pokrivene tribine samo bi ja preventivno skinuo stolice sa tog sektora. Nisu svi gosti korektni.
Hoće. Vidiš kuda će izlaziti igrači.JavierBosnia je napisao/la: ↑01 jun 2023, 18:29Hoce li na novoj tribini biti svlacionice smjestene?
Ja koliko sam skontao tek treba biti objavljen,pa onda bude otvoren par sedmica,pa ide izbor najbolje ponude pa tek onda radovi.
Ko je rekao?
Zeko reko
jako simpaticna i sexy tribina ce da budeVictoriasFikret je napisao/la: ↑01 jun 2023, 18:39Hoće. Vidiš kuda će izlaziti igrači.JavierBosnia je napisao/la: ↑01 jun 2023, 18:29Hoce li na novoj tribini biti svlacionice smjestene?
![]()
Šta će nam tender kad se zna ko će graditi.
I prošli put sam te pitao, nisi odgovorio. Gdje je rečeno, tj. ko je rekao?
Bolje da nema nego da daje lažne nade i obećanja
Izvor?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 jun 2023, 22:32Izgradnja četvrte, ujedno i posljednje neizgrađene tribine Veležovog doma počinje za svega 10ak dana. Upravo bi ona trebala zadovoljavati najviše današnje standarde, te time nositi kategorizaciju stadiona. Time bi Velež imao jedan od najboljih i najmodernijih stadiona u Bosni i Hercegovini na kojem bi Rođeni igrali i svoje europske utakmice, a Mostar bi napokon postao domaćin reprezentaciji. Nakon izgradnje posljednje tribine slijedi natkrivanje stadiona krovom čiju će statiku nosit dva čelična luka što će ovaj stadion činiti unikatnim u ovom dijelu Europe. Konačni kapacitet stadiona bi trebao biti nešto malo ispod 10.000 mjesta
![]()
Novac za dovršetak stadiona je dobrim dijelom već osiguran. Veležov dom je smješten u gradskom predgrađu Vrapčići-Gajevi u živopisnoj dolini vinograda na pola puta između planine Velež i Mostarskog jezeraAdo1922 je napisao/la: ↑08 jun 2023, 22:38Izvor?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 jun 2023, 22:32Izgradnja četvrte, ujedno i posljednje neizgrađene tribine Veležovog doma počinje za svega 10ak dana. Upravo bi ona trebala zadovoljavati najviše današnje standarde, te time nositi kategorizaciju stadiona. Time bi Velež imao jedan od najboljih i najmodernijih stadiona u Bosni i Hercegovini na kojem bi Rođeni igrali i svoje europske utakmice, a Mostar bi napokon postao domaćin reprezentaciji. Nakon izgradnje posljednje tribine slijedi natkrivanje stadiona krovom čiju će statiku nosit dva čelična luka što će ovaj stadion činiti unikatnim u ovom dijelu Europe. Konačni kapacitet stadiona bi trebao biti nešto malo ispod 10.000 mjesta
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.