Iskreno i ja sam jedno vrijeme bio zagrizeni fan da se gura nasa akademija ali nekad ne moze ako ce to biti nazor. Ne znam da li se zadnjih godina lose radi ili je losa generalno generacija djece ali ja ne vidim nista specijalno u nasim trenutnim U21 opcijama. Ne moze se reci da su bili bez ikakve sanse. Dobijali su utakmice i Tarik Ramic, Trako, oba golmana. Hajmo reci da je Mulalic od njih najvise pokazao. Ja se iskreno nadam da u ovim narednim generacijama imamo bar 2 momka koja ce uspjeti napraviti dobar prijelaz iz juniora u seniorski tim a ako ih ne bude ybg dovodi najbolje U21 iz lige ako mozes i poklopi se.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zeljkovic nije ni dosao a braca se pobise koju ce poziciju igrati
. Druga stvar dolaskom Beganovica zasto mislite da ce Mulalic biti bez minutaze? Ove sezone je pravilo da je jedan U21 igrac vazda na terenu i zasto mislite da se ti U21 igraci nece rotirati? Otkud znate da necemo dovesti nekog U21 igraca sa nasim papirima?
Iskreno i ja sam jedno vrijeme bio zagrizeni fan da se gura nasa akademija ali nekad ne moze ako ce to biti nazor. Ne znam da li se zadnjih godina lose radi ili je losa generalno generacija djece ali ja ne vidim nista specijalno u nasim trenutnim U21 opcijama. Ne moze se reci da su bili bez ikakve sanse. Dobijali su utakmice i Tarik Ramic, Trako, oba golmana. Hajmo reci da je Mulalic od njih najvise pokazao. Ja se iskreno nadam da u ovim narednim generacijama imamo bar 2 momka koja ce uspjeti napraviti dobar prijelaz iz juniora u seniorski tim a ako ih ne bude ybg dovodi najbolje U21 iz lige ako mozes i poklopi se.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Brate, kesira Ismir hladno 100 ljami mambi i znas onog malog spanca Jordia sto smo zavrsili sto je raja slike postavljala...e i njega daje uz suske...
Ma suhveli ti je meni to sve...

-
- Kontakt:
Obaspite profil Amara porukama , stvar je sekunde da potpise , da mu pokažemo koliko ga volimo
Hajde Amkeeeec

Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Sad mogu napisati.. I ja sam čuo da ćemo pokušati vratiti Amara
Amkec dodji, evo ti stan, kuca i yebi mi zenu 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Amare dodji ima moja tetka kucu i ima scer mozes obje da hebes. Sve cemo ti zavrsiti 

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Hajde Rahmane molim te
Ismire i tebe molim samo ga vrati.Ne pitaj koliko traze,koliko god samo kesiraj i imamo najboljeg igraca lige
Uhh on,Renan,Ziljka i Kyeremeh kakvo bi to ludilo bilo

Ismire i tebe molim samo ga vrati.Ne pitaj koliko traze,koliko god samo kesiraj i imamo najboljeg igraca lige
Uhh on,Renan,Ziljka i Kyeremeh kakvo bi to ludilo bilo

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kakav ba Rahmanovic bez veze igrac. Andric to je buducnost kluba 

Balta
Vrancic Amar
Kyeremeh Oliveira Ziljkic
Odbrana nam i ne treba
Vrancic Amar
Kyeremeh Oliveira Ziljkic
Odbrana nam i ne treba
-
- Kontakt:
U grupne vjerujem sa novim trenerom, stoperom i Rahmanom
-
- Kontakt:
Nemoj svega ti Zuka prvo nas palis pa nas onda hladis
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Ma kakav rahmanovic, sta vam je ljudi. On je jos u punoj snazi, dobrim godinama, moze on jos vani 3 godine igrati.
Svaka cast velikim optimistima koji vjeruju, Rahmanovic bi dobro dosao ali na nasu zalost to se nece dogoditi.
Dumic trazi puno para.
U opciji je stoper Istre Hr.
Dumic trazi puno para.
U opciji je stoper Istre Hr.
12. igrač kluba iz Titove 38b
ako dodje rahmanovic to ce ludnica biti . Ali nema sanse da se to dogodi.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Danas u 18:00 igraju Pyunik - Urartu, nama odgovara da Pyunik pobjedi. Negdje piše da smo titulom Kopenhagena u Danskoj, mi vec nositelji u drugom pretkolu, a ovaj portal je neki dan pisao da nam trebaju još neke stvari se poklopiti.
Ma realno je da nije realna prica, al bilo je nemoguce i da nam je Mirza trener u 2023. pa evo ga

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.