FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rahmanoviću dođi, dat ću ti ja kuću džaba
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Beganovic zavrsen,a Mustafic ostaje
Vjerovatno jedini kojem ce biti produzen ugovor
Zna li neko dokle su Zeljkovic i Mehmedovic?

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Objektivac1946
- Kontakt:
Kad ga ovako zabije u 1. pretkolu Konferencijske 

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Sloga Doboj mjesecno 6000 na plate troši
a milion potrošili na ostale troškove
.
Ovo samo kod nas moze proci

Ovo samo kod nas moze proci

-
- Kontakt:
Evo od 22:00 priča o Sarajevu
Moram reći prije svega da je ispao pravi gospodin od početka do kraja, pošteno Nemanja!
A ove budale nek saslušaju malo šta znači huk Sjevera...
Sta rece ovaj iznad za nase finansijske izvjestaje, da mi je vidjeti slogin finansijski izvjestaj, kpmg na aparatimabordobijeli je napisao/la: ↑01 jun 2023, 20:38Sloga Doboj mjesecno 6000 na plate troši![]()
![]()
.
Ovo samo kod nas moze proci![]()

-
- Kontakt:
Ovo sto je a Bilbija rekao svi znamo al djaba to je naš mentalitet i tesko ga mjenjamo. Svi trubimo treba nam pozitiva, zajedništvo al jednostavno ne ide uvijek se napravi neka negativa. I to je ta razlika Zrinjski ima atmosferu i mir a mi stalno tenzija i negativa.bordobijelisampion je napisao/la: ↑01 jun 2023, 20:40
Moram reći prije svega da je ispao pravi gospodin od početka do kraja, pošteno Nemanja!
Ali zato kad ga je nasmrkani mag prebacio na lijevog beka, pretvorio se u Marcela !Lucas je napisao/la: ↑01 jun 2023, 17:01Izgubio se zbog jesenjih eksperimenata degenerika Dudića, u kojima se ni Gundogan ne bi snašao.Na onom derbiju na Grbavici u augustu, u utakmici takvog intenziteta, stavio ga da bude jedini zadnji vezni u onoj nenormalnoj i nikad viđenoj formaciji. Na kraju momak pukao pod pritiskom i dobio crveni karton. Recimo u šampionskoj sezoni Zrinjskog 2017/18 je prekucao na zadnjem veznom jer je konstantno igrao tu poziciju u formaciji 4-2-3-1. Ja ti garantujem da ce opet prekucati na toj poziciji, ako ode u Zrinjski ili Borac.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
za Mehmedovića morate iskeširati novoj upraviNajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 jun 2023, 19:18Beganovic zavrsen,a Mustafic ostaje![]()

-
- Kontakt:
Pozdrav
Dokle je došlo prošivanje na vašem terenu ?
Dokle je došlo prošivanje na vašem terenu ?
Bravo Nemanja,sve receno.bordobijelisampion je napisao/la: ↑01 jun 2023, 20:40
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Igrac moze ici ukoliko klub ispadne u nizi rang.Nece ti sigurno igraci kao Vranjes i Komazec igrati drugu ligu hahahahamontolivo18 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 21:13za Mehmedovića morate iskeširati novoj upraviNajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 jun 2023, 19:18Beganovic zavrsen,a Mustafic ostaje![]()
Zna li neko dokle su Zeljkovic i Mehmedovic?![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pa zavisi kakav je ugovor. Mehmedović je profesionalni, vjerojatno bez takvih klauzula, do 2024te. Treba se i sa Menafom dogovoritiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 jun 2023, 21:21Igrac moze ici ukoliko klub ispadne u nizi rang.Nece ti sigurno igraci kao Vranjes i Komazec igrati drugu ligu hahahahamontolivo18 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 21:13za Mehmedovića morate iskeširati novoj upraviNajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 jun 2023, 19:18Beganovic zavrsen,a Mustafic ostaje![]()
Zna li neko dokle su Zeljkovic i Mehmedovic?![]()

Kod Sloge recimo gotovo svi igrači imaju amaterski ugovor i svi su slobodni u izboru nove sredine.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sve i da nema klauzulu za raskid nakon ispadanja iz lige, transfer može maksimalno biti nekih 50.000€, što je realno mizerno kad shvatiš koliko smo krenuli davati za kupovinu igrača.
Beganović kupljen za 100.000€, raja normalno reagovala, nismo uopšte iznenađeni.
Beganović kupljen za 100.000€, raja normalno reagovala, nismo uopšte iznenađeni.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Mehmedović nema tih klauzula pa sam zato i napisaoNisamInSajder je napisao/la: ↑01 jun 2023, 21:24Pa zavisi kakav je ugovor. Mehmedović je profesionalni, vjerojatno bez takvih klauzula, do 2024te. Treba se i sa Menafom dogovoritiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 jun 2023, 21:21Igrac moze ici ukoliko klub ispadne u nizi rang.Nece ti sigurno igraci kao Vranjes i Komazec igrati drugu ligu hahahaha.
Kod Sloge recimo gotovo svi igrači imaju amaterski ugovor i svi su slobodni u izboru nove sredine.

Hoce li se više neko upecati za narkomanovog sina? Napravili smo od njegova 2-3 gola (s pozicije ofanzivnog veznog lišenog bilo kojeg defanzivnog zadatka) kao da ih je zabio Realu, progurali ga u izbor najboljih 11, platili par lažnih članaka, jos mu punac sredio poziv u repku. Pa valjda će neko nasjest...
Bog dragi zna jedino. Čini mi se da se prije Igamana prošivalo pa onda dan poslije igraš odmah

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Dario Dabac novi SD izgleda 

To je sića, ako odemo malo dalje od fudbala, pogledaj samo ekupi izvještaje mislim zadnje (neda mi se ponovo kopati) dvije godine (bilans stanja i uspjeha javni podaci), stavka prodaja 12 pa sljedeće godine 13 miliona, prihod od prodje godinama 0 (nula).boki86 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 20:46Sta rece ovaj iznad za nase finansijske izvjestaje, da mi je vidjeti slogin finansijski izvjestaj, kpmg na aparatimabordobijeli je napisao/la: ↑01 jun 2023, 20:38Sloga Doboj mjesecno 6000 na plate troši![]()
![]()
.
Ovo samo kod nas moze proci![]()
![]()
Rade ljudi "normalno" prema fin. izvještajima u minusu već godinama i nikome ništa!!!
Mislim da će se godinama izučavati kriminal i razno razni talovi od strane "pravih Bošnjaka i zaštitnika Bosne". Ti ljudi su za mene gori od četnika ali to je već za drugih tema
Džaba sve, sljedeci put kad dođe na Koševo, nekoliko papaka i mongoloida sa istoka ce mu psovati Tamaru, ženu, dijete....bordobijelisampion je napisao/la: ↑01 jun 2023, 20:40
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Kyle88, nedimmmm1337, plisek i 24 gosta.