Gdje? U Široki?
Bio bi ŠB yebem do bola ako im Mislav dođe, odličan trener.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Gdje? U Široki?
E čuj Ubice barataju boljim opcijama nego miGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jun 2023, 14:58Gdje? U Široki?
Ma ja, ne sekiraj se neće našeg Karla niko skinuti sa svoje pozicijeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jun 2023, 14:58Gdje? U Široki?
Ne bi ga Ancelotti sa klupe uspio otjerati.MortemHz je napisao/la: ↑01 jun 2023, 15:01Ma ja, ne sekiraj se neće našeg Karla niko skinuti sa svoje pozicijeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jun 2023, 14:58Gdje? U Široki?
Bio bi ŠB yebem do bola ako im Mislav dođe, odličan trener.![]()
Pa Mislav Karoglan je Dr.mr sci za Mirzu.
Ma niko ne place, ljudi imaju pravo da sanjaju normalnog trenera.
Vukotic trazi 100k€ na ruke za potpisumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑31 maj 2023, 22:31Mora i Vukotić, a ne bi loš bio i neki defanzivni veznjak (pored Zeljkovića).
I ja citam i ne vjerujem.
lako moze doci neki Zekic pa da ti se raspadne komplet ekipa. Trener se ne mijenja kada tim pobjedjuje, nazalost.amypitar je napisao/la: ↑01 jun 2023, 15:17I ja citam i ne vjerujem.
Zekica predstavljaju kao Murinja, ali dobro mi smo takvi volimo neke promjene.
Opet sa gledista Mirvica koji daje lovu logican slijed je da ostavi Mirzu,ma koliko ga god mi mrzili.
Napravio je neki razultat (sad ce neki reci na kvalitet pojedinaca),ostavario zacrtani plan Evropa.
Ima tu neku harmoniju sa igracima.
I sad da raskira sa nekim Zekicem, koji eto od tolikih ponuda hoce kod susjeda.
Ja bi licno volio da ode Mirza ,nek dodje bilo ko,samo da ne slusamo sve jednu te istu pricu, I da se konacno okrenemo Evropi I igrackom kadru.
To isto da ti bolid vozi Mick Schumacher, a ismijavaš znanje i uspjehe Pereza.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑01 jun 2023, 15:22E vala ako vam je Zekić bezveze trener, ne znam o čemu pričamo.
Nas vodi u 2023. godini Mirza Varešanović, a mi ismijavamo Zekića.
Trebao bi i Džafić ubrzo.
MortemHz je napisao/la: ↑01 jun 2023, 15:39To je sad naš ''problem'', kako promijeniti trenera kada ima ovakve rezultate i hemiju u ekipi? Nema igrača koji ga ne voli što dosta znači u našoj ligi, i sami ste svjesni koliko je bilo bojkota, nezadovoljnih igrača kroz ovih par godina. Mirzin nekvalitet se nadomjesti kvalitetnim igrača i tom hemijom. Možemo mi pisati šta hoćemo ali zadovoljan igrač je jedna od najbitnih stvari ako ne i najbitnija. Otprilike je bilo i onako kako smo pisali, bolje da Mirza nije nikako dolazio nego ovo, realno - šta ćeš mu sad? Najperspektivniji trener u državi se brukao sa ekipom koju je on stvarao a dođe neki Mirza koji nije vodio nikoga par godina i odradi posao. Šta uraditi u ovoj situaciji a da ne pokvariš fenomenalno raspoloženje u svlačionici?
Trenutno korisnika/ca: OsmanhodzicBuco, tajsamja i 32 gosta.