FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sretno Avdija!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
krenulo je sa odlascima. Sljedeci nek ide zenicko **** sa gola
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nadam se da danas idu objave za Cirjaka, Musu i Dzafica
- belosevic23
- Kontakt:
od Avdije sam više očekivao s obzirom na iskustvo, jako nesiguran u pasu, pravio nam kontra napade.
Jedno od vecih razocarenja iskreno. I ja sam ocekivao da moze dat ruke, bar na iskustvo, ali bas bas pretanak je biobelosevic23 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 11:44od Avdije sam više očekivao s obzirom na iskustvo, jako nesiguran u pasu, pravio nam kontra napade.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi smo u tom periodu morali brzo reagovati, hajde sreća je da nismo neki nenormalan ugovor sa njim potpisali. Mene je isto razočarao ali nije velika šteta, idemo dalje.spezial je napisao/la: ↑01 jun 2023, 11:45Jedno od vecih razocarenja iskreno. I ja sam ocekivao da moze dat ruke, bar na iskustvo, ali bas bas pretanak je biobelosevic23 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 11:44od Avdije sam više očekivao s obzirom na iskustvo, jako nesiguran u pasu, pravio nam kontra napade.
Mario ostani. Ubrzo ces dobiti pravog partnera na sredini terena.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
NK ROMARI I NK MLADOST POLJE POSTALI ZVANIČNI PARTNERI FK SARAJEVO
Službeno je ozvaničeno partnerstvo između FK Sarajevo i NK Romari iz Viteza odnosno NK Mladost Polje iz Cazina. Radi se o poslovno tehničkoj saradnji koja donosi višestruke benefite za sva tri kolektiva. Sarajevo će na ovaj način imati svoje baze u ovim izuzetno fudbalski potentnim dijelovima BiH i pratiti rad i razvoj mladih igrača.
Oba kluba imaće stručnu i logističku podršku našeg kluba koji će svakodnevno pratiti razvoj dječaka sa krajnjim ciljem afirmacije u FK Sarajevo. Bordo klub ima veliki broj simpatizera u ovim krajevima i izuzetno smo ponosni što ćemo kroz saradnju sa pomenuta dva kolektiva biti direktno prisutni u ovim dijelovima BiH.
Ugovor je u ime FK Sarajevo potpisala direktorica, Ajla Alimanović, te Bojan Rajković ispred NK Romari Vitez i Jasmin Čataković ispred NK Mladost Polje Cazin.
Službeno je ozvaničeno partnerstvo između FK Sarajevo i NK Romari iz Viteza odnosno NK Mladost Polje iz Cazina. Radi se o poslovno tehničkoj saradnji koja donosi višestruke benefite za sva tri kolektiva. Sarajevo će na ovaj način imati svoje baze u ovim izuzetno fudbalski potentnim dijelovima BiH i pratiti rad i razvoj mladih igrača.
Oba kluba imaće stručnu i logističku podršku našeg kluba koji će svakodnevno pratiti razvoj dječaka sa krajnjim ciljem afirmacije u FK Sarajevo. Bordo klub ima veliki broj simpatizera u ovim krajevima i izuzetno smo ponosni što ćemo kroz saradnju sa pomenuta dva kolektiva biti direktno prisutni u ovim dijelovima BiH.
Ugovor je u ime FK Sarajevo potpisala direktorica, Ajla Alimanović, te Bojan Rajković ispred NK Romari Vitez i Jasmin Čataković ispred NK Mladost Polje Cazin.
- belosevic23
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑01 jun 2023, 11:55NK ROMARI I NK MLADOST POLJE POSTALI ZVANIČNI PARTNERI FK SARAJEVO
Jako dobro ako će zaista biti partnerstvo. Romari trenutno okuplja najbolje talente iz srednje bosne, par njih je otislo u dinamo, siroki..
-
- Kontakt:
Sretno Avdija. On je krpio neke rupe nije se puno ni ocekivalo nije nesto ni pokazao, koliko znam bio je korektan u svlačionici pomagao mladim igracima, očekivan potez, idemo dalje. Dobar potez ova saradnja s školama fudbala
Do sezone 89/90 omjer protiv Zvezde smo imali
18 pobjeda
48 poraza
15 remija
Gol razlika 94:170
Bas su nas tamburali redovno
18 pobjeda
48 poraza
15 remija
Gol razlika 94:170
Bas su nas tamburali redovno

Avdija razočarenje, hvala ti.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ali zato jos malo i bit cemo najbolji na balkanu, pa cemo ih preslusat

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Avdija ocekivano, doveden kad se povrijedio Musa da zakrpi.
Koliko vidjeh i Cirjaku i Dzaficu je istekao ugovor jucer.
Koliko vidjeh i Cirjaku i Dzaficu je istekao ugovor jucer.
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 01 jun 2023, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
Dino Hotic slobodan igrac....e evo bi bilo top pojacanje u veznoj liniji koje nam fali.
Nmg da zamislim njega i Vrancica u sredini
Nmg da zamislim njega i Vrancica u sredini

Jabuke i kruske, poredis klub koji je bio drzavni projekat (i sada je jos vise), u koji su svi ulagali i koji se “gurao” rukama i nogama
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Sto je najgore imam broj od Redžepagica