Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Auuuuu BOŽE TENISA !
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Drugi set je bio raspad Madjara tako da ne bih ga uzimao kao referentnu tačku. Prvi poprilično slab, treći već dobar
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- alan_kardec
- Kontakt:
sa tobom i tebi sličnim pojedincima koji obitavate ovdje, se ne može diskutovati ni o tenisu, ni generalno o sportu, zato vas treba sprdati i trolati što više

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Reci mi kako ti komšije?alan_kardec je napisao/la: ↑31 maj 2023, 23:18sa tobom i tebi sličnim pojedincima koji obitavate ovdje, se ne može diskutovati ni o tenisu, ni generalno o sportu, zato vas treba sprdati i trolati što više![]()
![]()

- alan_kardec
- Kontakt:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Ovo sve neki novoregistrovani.
Ovaj mindža men se registrovao neki dan i odma udario po haubicama.
Ovaj mindža men se registrovao neki dan i odma udario po haubicama.
Tako je, evo vec napredujemo i naucili ste lesson 1, sad mozete samo o tenisu pricati.

Kiroprakticar za beskicmenjake, lobotomac za bezmozgovice - Mingaman! 😉🤫
Prodje Rune bez borbe, njemu se bas otvara put do zavrsnice turnira, Alcarazov put je definitivno najtezi
- OldFashioned
- Kontakt:
Ode i Sinner doma.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Sta kazu Sinner bi mogao osvojiti, kao najveca prijetnja Alcarazu, kad bodi hvali nekog nema od njega nista 
Iako uspije ovo okrenuti slabo je ovo sve od njega

Iako uspije ovo okrenuti slabo je ovo sve od njega
Kakav meč jebotedržava
Patuljčina, džaba sve, autoput bio do polufinala.
Opet će Casper u finale i plačipičkat će ljudi što je zAlUtAo
Opet će Casper u finale i plačipičkat će ljudi što je zAlUtAo
Rune ce u finale bio tu Jadnik Sinner ili ne.
Nema pobjednicki mentalitet dzaba sve.
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 01 jun 2023, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Treba početi banovati ove što od Sinera hoće da naprave nekog igrača.

Otvara se Zverevu sad put prema 1/4 i 1/2, ja kad sam govorio da nije bilo Nadala Rudd bi uzeo GS titulu ovdje se ljudi smiju
Rudd je za razliku od ovih patuljaka konstantan i uvijek je tu u zavrsnici, jednostavno ce prije on uzeti nego Sinner, to je cinjenica
Rune vs Rudd i dole Zverev vs Borna u 1/4 , a na kraju jedan ako dodje bice dobro

Pa naravno da će se ljudi smijati, da nije bilo Nadala, bio bi neko od trojice Đoković/Alcaraz/Zverev (uzmimo u obzir da nije poginuo) i tu bi jedino imao šansu u finalu da se Zverevu krenu tresti gaće kao u finalu sa Thiemom 2020. godine. Tako da ta priča nema nikakvog smisla.
Sinner je osjetno kompletniji igrač od Ruuda, ako pronađe ključ za otključavanje problema sigurno će prije uzeti titulu od Ruuda. Ruud samo koristi prilike, ja mislim da će i ovdje prije Runea u polufinale jer jednostavno ne polažem neke nade u Runeov fitness, što ga je koštalo i titule u Monte Carlu ponajviše.
Šteta zbog Sinnera ogromna, ne branim ga, ovo je ogroman choke, ali on napreduje svakim danom što pokazuje i procenat pobjeda koji se povećava svake godine. Mada džaba mu sve to ako ne izbije luzerstvo iz sebe.
Sinner je osjetno kompletniji igrač od Ruuda, ako pronađe ključ za otključavanje problema sigurno će prije uzeti titulu od Ruuda. Ruud samo koristi prilike, ja mislim da će i ovdje prije Runea u polufinale jer jednostavno ne polažem neke nade u Runeov fitness, što ga je koštalo i titule u Monte Carlu ponajviše.
Šteta zbog Sinnera ogromna, ne branim ga, ovo je ogroman choke, ali on napreduje svakim danom što pokazuje i procenat pobjeda koji se povećava svake godine. Mada džaba mu sve to ako ne izbije luzerstvo iz sebe.
Miget Spinner
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Bas tako. Ruud je nesposoban da uzme set Rafi i Novaku. Cak je popusio 2-0 i na zavrsnom od onakvog Rafe koji se nije mogo sastavit. Da je Sinner dobio Alcaraza prosle godine na USO Ruud je mogo bit prvi a da ima samo 250ke. Veliki poraz za tenis se srecom izbjego.CAGarfia je napisao/la: ↑01 jun 2023, 18:39Pa naravno da će se ljudi smijati, da nije bilo Nadala, bio bi neko od trojice Đoković/Alcaraz/Zverev (uzmimo u obzir da nije poginuo) i tu bi jedino imao šansu u finalu da se Zverevu krenu tresti gaće kao u finalu sa Thiemom 2020. godine. Tako da ta priča nema nikakvog smisla.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.