Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Iznenadio me Kiflin Engleski, jako dobar nastup.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Jeste. Tad su Rusi tjerali oblake zbog Svjetskog.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- ASD
- Kontakt:
Dobar engleski, nije ovo mogao naučiti za par godina, kao što je inače slučaj s našim političarima.
Inače, jel ko primijetio koliko se postarao?
Politika je nevjerovatno stresna.
Inače, jel ko primijetio koliko se postarao?
Politika je nevjerovatno stresna.
Dobar nastup ali malo hipokritican. Pokusava navesti na to da se SDA planira okrenuti Rusiji zbog Zahiragica I njegovog govora I ostro govori kako je to moguce I da to treba zaustaviti, a onda na kraju brani Dodika koji je ocigledno Ruski igrac.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑31 maj 2023, 19:51Iznenadio me Kiflin Engleski, jako dobar nastup.
Ali ono sto on kaze da nama treba od EU je sve tacno, ako donese te stvari, mogao bi opet biti na pobjednickoj strani.
- numanumaye22
- Kontakt:
Nema sta, pravo stresna a lik na drzavnoj sisi od rata skoro.

- ASD
- Kontakt:
Pa stresna itekako jer moć je zarazna.numanumaye22 je napisao/la: ↑31 maj 2023, 21:24Nema sta, pravo stresna a lik na drzavnoj sisi od rata skoro.Ili ljudi misle da je lik postao politicar prije 2 godine? Brzo ste mi zaboravili Bosnu Asu.
![]()
Brdo ih je koji su preko noći ostarili.
- numanumaye22
- Kontakt:
Ne znam jaro, 5000 KM mjesecno od 1996 u Parlamentu, recimo Komsic, dakle skoro 2M maraka samo na platama lapio lik, laganica kroz suplju. Da je i meni tako ostarit preko noci.ASD je napisao/la: ↑31 maj 2023, 21:27Pa stresna itekako jer moć je zarazna.numanumaye22 je napisao/la: ↑31 maj 2023, 21:24Nema sta, pravo stresna a lik na drzavnoj sisi od rata skoro.Ili ljudi misle da je lik postao politicar prije 2 godine? Brzo ste mi zaboravili Bosnu Asu.
![]()
Brdo ih je koji su preko noći ostarili.

- kraljttbvb
- Kontakt:
Ti to zaradis do rucka, tebi je to pckn dim...numanumaye22 je napisao/la: ↑31 maj 2023, 21:39Ne znam jaro, 5000 KM mjesecno od 1996 u Parlamentu, recimo Komsic, dakle skoro 2M maraka samo na platama lapio lik, laganica kroz suplju. Da je i meni tako ostarit preko noci.ASD je napisao/la: ↑31 maj 2023, 21:27Pa stresna itekako jer moć je zarazna.numanumaye22 je napisao/la: ↑31 maj 2023, 21:24
Nema sta, pravo stresna a lik na drzavnoj sisi od rata skoro.Ili ljudi misle da je lik postao politicar prije 2 godine? Brzo ste mi zaboravili Bosnu Asu.
![]()
Brdo ih je koji su preko noći ostarili.![]()
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Jesam li ja usnio nekad za registarske tablice ili kod nas na tablicama nema slova O ili nule?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ima nula, a trebalo bi i O biti
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Da li je ikad takav zakon postojao

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Gdje da nema O ili 0
Pa vozio sam auto sa tablicama koje pocinju O02
Pa vozio sam auto sa tablicama koje pocinju O02
- Marsal
- Kontakt:
Ima, samo je nula drugačije napisana sa onom crticom ja mislim. Meni su najsmješnije oznake za slova kod policije, kad su mi kaznu pisali ja imao slova E i J i onaj preko stanice zove Centar i govori auto registarskih
oznaka Europa 46 Jajce 975 (E46-J-975). Ja umro od smijeha

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Naravno da je stresna, evo i sam sam prošao razne poslove u životu, na početku od građevinca, skladištara pa kasnije dok sam se obrazovao krenuo raditi posao u struci i gdje imas ljude s kojima moras surađivati i upravljati, a i te kako imaš kome odgovarati i to čovjeku izaziva veliki stres iako mu je fizički lakše. A isto tako putem rada sa njima izravno znam kako je ovima i na državnom nivou i da taj posao zahtjeva ogromne količine informacija, znanja koje čovjek treba posjedovati. Evo usporedite posao običnog majstora keramičar ili šofera, svaka čast umor fizički je ogroman ali posao ne zahtijeva učenje tokom cijelog života, brzo se nauči i radi po šablonu. I zamislite npr posao gradonačelnika bez obzira šta mi mislili, tu čovjek treba biti stalno na oprezu, miliona poziva, pola grada, sela se žali na nešto, nikome ništa ne valja, sukob među kolegama, ljudi ti podmeću. Pogotovo u većim gradovima. Mislim sam sam tako govorio dok sam sa 19 godina lijepio pločice i dok sam se fizički lomio ali sam mogao predvečer lagano piti pivo da i zaboravim taj dan da sam radio. A evo sad kad sam ne višem nivou, uredski posao i kad imaš moć odlučivanja skoro svaki dan probleme s posla donesem doma. I dosta puta pomislim kako je bilo lijepo prije, ali eto čovjeku bi trebalo biti u glavi da ide naprijed poslovno iako to ne znači zadovoljstvo.numanumaye22 je napisao/la: ↑31 maj 2023, 21:24Nema sta, pravo stresna a lik na drzavnoj sisi od rata skoro.Ili ljudi misle da je lik postao politicar prije 2 godine? Brzo ste mi zaboravili Bosnu Asu.
![]()
Jesi li siguran da je bilo za BiH? Ja nikad nisam cuo za takvo nesto... imam 0 na tablici, a vidjao sam i O da ga yebes.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Moguće da sam negdje pročitao za neku drugu državu, nemam pojma iskreno

Keramicar ce svakodnevno imati glavobolju da profesionalno odradi zadatak te postavi primjer keramicke il kamene plocice. Iako zna taj posao, za svako odstupanje i fuseraj biti ce prozvan, na losem glasu te izgubiti klijente.Vjeverica777 je napisao/la: ↑01 jun 2023, 09:08
Naravno da je stresna, evo i sam sam prošao razne poslove u životu, na početku od građevinca, skladištara pa kasnije dok sam se obrazovao krenuo raditi posao u struci i gdje imas ljude s kojima moras surađivati i upravljati, a i te kako imaš kome odgovarati i to čovjeku izaziva veliki stres iako mu je fizički lakše. A isto tako putem rada sa njima izravno znam kako je ovima i na državnom nivou i da taj posao zahtjeva ogromne količine informacija, znanja koje čovjek treba posjedovati. Evo usporedite posao običnog majstora keramičar ili šofera, svaka čast umor fizički je ogroman ali posao ne zahtijeva učenje tokom cijelog života, brzo se nauči i radi po šablonu. I zamislite npr posao gradonačelnika bez obzira šta mi mislili, tu čovjek treba biti stalno na oprezu, miliona poziva, pola grada, sela se žali na nešto, nikome ništa ne valja, sukob među kolegama, ljudi ti podmeću. Pogotovo u većim gradovima. Mislim sam sam tako govorio dok sam sa 19 godina lijepio pločice i dok sam se fizički lomio ali sam mogao predvečer lagano piti pivo da i zaboravim taj dan da sam radio. A evo sad kad sam ne višem nivou, uredski posao i kad imaš moć odlučivanja skoro svaki dan probleme s posla donesem doma. I dosta puta pomislim kako je bilo lijepo prije, ali eto čovjeku bi trebalo biti u glavi da ide naprijed poslovno iako to ne znači zadovoljstvo.
Politika je stresna samo u uredjenim zemljama.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 26 gostiju.