FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ma ne brinite sve je davno "završeno"

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Kopirano sa drugog foruma.
Prvi izlazak Zeljine djece na glavni teren. (Mart 1996.)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Capt_Billy
- Kontakt:
Savić: Nadam se podršci navijača
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sa ... i-navijaca
Marković ne igra u Gradačcu
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ma ... u-gradaccu
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sa ... i-navijaca
Marković ne igra u Gradačcu
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ma ... u-gradaccu
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Nisam znao da je Markanu bio treći žuti. Hendikep je to nas u svakom slučaju jer frajer je bio jedan od boljih u dosadašnjem toku prvenstva. Nisam siguran da će ga Čola dostojno zamjeniti.
Zna li iko šta je problem sa Gerhardta-ovim papirima. Mogli su mu dosad i pljakadu papire izvaditi. Meni fakat nije jasno u čemu je fol sa tim papirima. Ima li iko da je došao u neki naš klub, a da se papiri nisu čekali heftama.
U vremenu svake moguće komunikacije mi se patimo sa papirima. Dokle više?
Zna li iko šta je problem sa Gerhardta-ovim papirima. Mogli su mu dosad i pljakadu papire izvaditi. Meni fakat nije jasno u čemu je fol sa tim papirima. Ima li iko da je došao u neki naš klub, a da se papiri nisu čekali heftama.
U vremenu svake moguće komunikacije mi se patimo sa papirima. Dokle više?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Maloprije naletjeh... Pjesma iz ratnih "Nadrealista" :
Zamisli da se papci batale politike,
Da se chete prihvate motike,
Da opet Milutin ide na kafu Seji,
Da izrastu nova drva u aleji,
Zamisli da proradi trajvan,
Da sa Pala ode onaj hajvan
Zamisli u kuhinji opet veselje,
Sarajevo opet zijanjuje od Zelje,
Zamisli - na carsiji mirise pita,
A rudari nose sliku druga Tita,
Zamisli da proradi trola,
Da iz Beograda smaknu onog vola.
Mozes reci da sam pomahnit'o,
Pa da te spucam stosom - jesam li te ista pit'o.
Ako nemamo struje, panje, love,
Ne mozes mi oduzeti snove!
Osim - drugo ime za Želju !
-
- Kontakt:
rossoner je napisao/la:Maloprije naletjeh... Pjesma iz ratnih "Nadrealista" :
Željezničar Za Život Cijeli 19TM87
U kakvih ovdje sve izjava ima. Tipa one da je Sarajevo već otpisano iz borbe za titulu jer je na -8 a Željo ako izgubi u Gradačcu ništa nije gotovo. Gdje je tu doslednost ako izgubite onda i vi vjerovatno idete na -8 kao i Sarajevo.
Dalje, 5 bodova u ovoj ligi ne znači kao npr. u Hrvatskoj ili Srbiji tamo ako se odvojiš na 5 na polusezoni već možeš reći da si prvak jer imaju samo 2-3 kluba koja mogu izvući bod ili 3 prvoplasiranom a ovdje od klubova koji su na prva 4 mjesta bukvalno svaki može izgubiti svaku utakmicu u gostima ali i na domaćem jer su uslovi kad igraju kao domaćin korektni i može se igrati i pobjediti u gostima Borac, Sarajevo, Željo i Široki...
To je jedna strana priče a druga starna je to da je Borac još ozbiljnija ekipa nego jesenas, ekipa koja ima mnogo više samopouzdanja kad igra u gostima zbog silnih pobjeda što nikako nije zanemarljivo, još bolji igrački kadar i neuporedivo boljeg trenera a i u domenu naučne fantastike je da se dogodi neka preslikana priča iz prošle sezone (odnosno 2. dijala sezone) koju vi priželjkujete.
Dakle Borac je pobjedom u Širokom obezbijedio Evropu 100 %, Željo zbog plasmana u Kupu ali i pozicije na tabeli i tima koji ima 95% obezbjedio Evropu i sa te strane mogu biti bezbrižni a za proglašenje šampiona i za otpisivanje nekih tipa Sarajeva je prerano treba sačekati bar 10. kolo mada po mom mišljenju šanse da Borac ne osvoji su mizerne jer je trenutno najjači.
Dalje, 5 bodova u ovoj ligi ne znači kao npr. u Hrvatskoj ili Srbiji tamo ako se odvojiš na 5 na polusezoni već možeš reći da si prvak jer imaju samo 2-3 kluba koja mogu izvući bod ili 3 prvoplasiranom a ovdje od klubova koji su na prva 4 mjesta bukvalno svaki može izgubiti svaku utakmicu u gostima ali i na domaćem jer su uslovi kad igraju kao domaćin korektni i može se igrati i pobjediti u gostima Borac, Sarajevo, Željo i Široki...
To je jedna strana priče a druga starna je to da je Borac još ozbiljnija ekipa nego jesenas, ekipa koja ima mnogo više samopouzdanja kad igra u gostima zbog silnih pobjeda što nikako nije zanemarljivo, još bolji igrački kadar i neuporedivo boljeg trenera a i u domenu naučne fantastike je da se dogodi neka preslikana priča iz prošle sezone (odnosno 2. dijala sezone) koju vi priželjkujete.
Dakle Borac je pobjedom u Širokom obezbijedio Evropu 100 %, Željo zbog plasmana u Kupu ali i pozicije na tabeli i tima koji ima 95% obezbjedio Evropu i sa te strane mogu biti bezbrižni a za proglašenje šampiona i za otpisivanje nekih tipa Sarajeva je prerano treba sačekati bar 10. kolo mada po mom mišljenju šanse da Borac ne osvoji su mizerne jer je trenutno najjači.
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 03 mar 2011, 02:02, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 53&t=84772 ovo je da vide oni što pišu gluposti o stadionu GRBAVICA NIKOM TE NADAMOO
Previse ste se nafurali na to neko osvajanje a kraja sezoni jos nema ni na vidiku! Kao prvo taman i da zijanimo u slijedecm kolu opet nas ne mozete otpisati jer dolazite nama, pa imate jos par masnih gostovanja itd... a cisto sumnjam da mozete dobit sve utakmice na gostovanju. Znaci pricekajmo nek prodze jos par kola tek tamo nakon 10-tog kao sto i sam rece mozemo poceti spekulisati o tome gdje ce titula zavrsit.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ma vi ako pokorite Grbavicu vi cete biti prvaci!!! Ako izgubite taj mec, mi cemo biti i tacka!! NAMA TU RASPRAVE. DO kraja je samo Borac i Zeljo za titulu, pa tko bude bolji neka pobijedi!!!
Da vam jos nesto iskreno kazem. Vi mozete svugdje uzeti tri boda, kako kupiti, kako zasluziti, ali jedno znam, da na GRBAVICI NECETE LAKO!!! ISKRENO VAM GOVORIM!!!
FORZAAA ZELJOO!!!

Da vam jos nesto iskreno kazem. Vi mozete svugdje uzeti tri boda, kako kupiti, kako zasluziti, ali jedno znam, da na GRBAVICI NECETE LAKO!!! ISKRENO VAM GOVORIM!!!
FORZAAA ZELJOO!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Isto su bili nafurani i prošle godine...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
zmaj_Bosne je napisao/la:Šta kaže Čavka![]()

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ti da si vidio raspored Sarajeva, Zelje i Borca, shvatio bi sta mi pricamo..... A mozda i jesi vidio ali se pravis budala.Dejan, BL je napisao/la:U kakvih ovdje sve izjava ima. Tipa one da je Sarajevo već otpisano iz borbe za titulu jer je na -8 a Željo ako izgubi u Gradačcu ništa nije gotovo. Gdje je tu doslednost ako izgubite onda i vi vjerovatno idete na -8 kao i Sarajevo.
Samo naprijed,
optimistični i samouvjereni.

optimistični i samouvjereni.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Сезона 2006/2007 (&, 1/8)
": " - $ 1-0
$: $ - " 2-1, " %
Сезона 2008/2009 (&, 1/16)
$: $ - " 1-0, $ ?
Сезона 2008/2009
": " - $ 2-2
$: $ - " 1-0
Сезона 2009/2010
$: $ - " 2-1
": " - $ 2-0
Сезона 2010/2011
$: $ - " ?-?
& % $, " је на " $, поготово $ " & $...
$ се "
": " - $ 1-0
$: $ - " 2-1, " %
Сезона 2008/2009 (&, 1/16)
$: $ - " 1-0, $ ?
Сезона 2008/2009
": " - $ 2-2
$: $ - " 1-0
Сезона 2009/2010
$: $ - " 2-1
Сезона 2010/2011
$: $ - " ?-?
& % $, " је на " $, поготово $ " & $...
$ се "

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Ja se slazem da prvenstvo nije ni blizu gotovog i da se jos nista ne zna.zeljocity je napisao/la:Previse ste se nafurali na to neko osvajanje a kraja sezoni jos nema ni na vidiku! Kao prvo taman i da zijanimo u slijedecm kolu opet nas ne mozete otpisati jer dolazite nama, pa imate jos par masnih gostovanja itd... a cisto sumnjam da mozete dobit sve utakmice na gostovanju. Znaci pricekajmo nek prodze jos par kola tek tamo nakon 10-tog kao sto i sam rece mozemo poceti spekulisati o tome gdje ce titula zavrsit.
Ali na licemjerstvo moram da odreagujem.
Sad ti kao pozivas na strpljenje na vrijeme i tako to, a navijaci zeljeznicara masovno tokom zimske pauze govore o tituli kako je to maltene pa gotova stvar, drugi dio nije ni poceo bio.
Pa vi ste ovdje otpisali borac ne samo za titulu, nego kao borac cak nije ni konkurent, nego eto kao najozbiljniji konkurent je siroki koji 10000% dobija borca u sirokom Otpisati tim koji je jesenji prvak sa 5 bodova prednosti i ne dati mu cak ni znacaj konkurenta je potcjenjivacki i bezobrazno .
Navijaci borca imaju svo pravo da ocekuju titulu narocito nakon pobjede na ovako teskom gostovanju, i ne trbea da cudi kad nekoga malo i prenese pa pocne sa pricom kao da je to vec svrsena stvar ( a nije ).
Medjutim, nema vecih lozionicara nego navijaca zeljeznicara, cast izuzecima kao sto je npr stole iz bora i jos poneki.
@јован
а & $ вас ' ??
па $ " % ' на ?, $ " $ '...
$ & " ?, & $ " то не " $ ' нас " & &...
а & $ вас ' ??
па $ " % ' на ?, $ " $ '...

$ & " ?, & $ " то не " $ ' нас " & &...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Trenutno korisnika/ca: Shategabri, TheTruth34 i 51 gost.