Evo korisnih tema.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Evo korisnih tema.
Jel tih 6 mjeseci pocinje s novom godinom i od druge polovine godine pocinje novi ciklus ili kako?Pensioner26 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 20:21Ja koliko znam 90 dana sveukupno u roku od 6 mjeseci.
Ma ne slusaju mi se radnici i njihove muke
Nemoj me držati za riječ, ali mislim da se sve računa od dana ulaska u zemlju, nebitno u kojem periodu godine si stigao. Npr.ušao si u državu 30.maja i u periodu između tog dana i 30.novembra, smiješ provesti ukupno 90 dana.leo1946 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 21:22Jel tih 6 mjeseci pocinje s novom godinom i od druge polovine godine pocinje novi ciklus ili kako?Pensioner26 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 20:21Ja koliko znam 90 dana sveukupno u roku od 6 mjeseci.
Grob te je.bo hahahahahaahGubitak Telekomove firme Arena Channels – 106,9 miliona evra
Toliko košta borba srpskih vlasti protiv Šolaka i United grupe/SBB. Na kraju će minus biti milijardu eura, iz džepa građana naravno jer je Telekom Srbije državna kompanija.
Ma ništa novo , lik gospodari Srbijom na sve moguće i nemoguće načine ...Virtu4l je napisao/la: ↑31 maj 2023, 00:12Toliko košta borba srpskih vlasti protiv Šolaka i United grupe/SBB. Na kraju će minus biti milijardu eura, iz džepa građana naravno jer je Telekom Srbije državna kompanija.
EPS ima dugovanja preko 1,5 milijardi eura, što je fenomen, da kompanija koja ima monopol na tržištu pravi toliki minus.
Vučićeva naprednjačka Srbija. Ekonomski tigar.
Ima itekako zivotnih gresaka, ali dobro svako ih pravi. Bitno ih je ispraviti ili ne ponoviti. Najveca greska je studiranje u BIH, za isti novac i vrijeme sam to isto mogao zavrsiti vani, vjerovatno bi se sada i vise ostvario. Ali dobro, prije 10 godina je u modi u BIH bilo da se studira, kao sto je sada u modi ici vani.sljivo je napisao/la: ↑30 maj 2023, 20:15Covjeka pravi biologija i porodica/djetinjstvo/prilike. Sve da budem ponovo rodjen u istom vjerovatno bi bio isto. Ne bih se mjenjao ni za sta, niti bi sta mjenjao. Covjek svjesno ili ne mijenja i prilagodjava svoj zivot za sebe, koliko je u mogucnosti, tako da sta god si sad ispao to si ti. Licno radi, niti bi se mjenjao niti bi mogao. A da sam rodjen u Zambiji svakako bi bio pusiona tako da nema smisla razmisljati o tome.
Završena je prva dionica, o drugoj se više i ne govori.VensanKasel je napisao/la: ↑31 maj 2023, 00:30Nego , kakva je situacija sa autoputem u Crnoj Gori , šta se dešava hoće li moći ispoštovati Kineze ? Koja je sad dionica u planu ?
Postao je poznat doduse vise meme nakon ove emisijeBosniaBoston je napisao/la: ↑31 maj 2023, 01:55
Zna li ko iz Zenice pozadinu ovog lika zenica se izgradila ko real madrid, evo izlazi mi na tiktoku svaki video po 300 k pregleda
A kakvu pozadinu ovakav debil može imat?BosniaBoston je napisao/la: ↑31 maj 2023, 01:55
Zna li ko iz Zenice pozadinu ovog lika zenica se izgradila ko real madrid, evo izlazi mi na tiktoku svaki video po 300 k pregleda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.