Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Antipolitika3
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Malo prije se potukli izmedju sebe,kakvi levati 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
nema bolesnijeg naroda sta mi bogu zgrijesismo da nam ovi likovi budu komsije

Al italijanski vojnici sto su dobili po nosu dole ima li nesposobnije vojske

Talijanski i madjarski.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Jel doslo vrijeme da se neko ozbiljno pozabavi Srbima ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- VensanKasel
- Kontakt:
Još jedan SDA bot , koji ne živi u Bosni i Hercegovini . Kakav moron maloumni .Pensioner26 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 19:43Ma pusti spadalo. Ovi što žele nešto izjednačiti i glumiti pamet su najveći šljam. Samo zaobići.nerkolfc je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:59Takvi sto pisu i razmisljaju kao ti su braca cetnicima i ustasama i glavne pristalice vojske Fikreta Abdića. Ti bi prvi govorio gdje se kriju muslimani da ih se moze klati jer su mozda bili u SDA stranci. Bolest.VensanKasel je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:49
Ja odgovorno tvrdim na osnovu tvojih postova na svim temama da si užasan trol i da ne treba da se liječiš , jer za tebe lijeka nema .
Zaobiđi me molim te .![]()

Što ne napišeš razlog zbog kojeg si otišao iz države ?

Boli istina

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
https://velikeprice.com/biznis/mit-o-ju ... samu-sebe/Mit o Titu danas opstaje paralelno sa mitom o nekada prosperitetnoj zemlji. Prema ovom narativu, SFRJ je imala poseban ekonomski sistem koji je stvorio produktivnu privredu, zbog čega se u tadašnjoj zemlji živelo dobro i čak bolje nego što se u nekim zemljama naslednicama živi danas.
Što se čisto materijalnog rezultata tiče, poslednja tvrdnja nije ni blizu istini. U čitavom svetu ne postoji mesto gde se 1970-ih ili 1980-ih živelo bolje nego danas. To je realnost koju je doneo tehnološki napredak na svetskom nivou, nezavisno od bilo kakvih pitanja ekonomske politike ili političkog sistema.
Bruto domaći proizvod (BDP) ovog regiona je danas veći nego što je ikad bio, ali ovo konvencionalno merilo još i solidno precenjuje nekadašnji životni standard.

- akisarajevo92
- Kontakt:
da li je to do samo nase ruzne proslosti sa njima ili je ovo ime "Srbija" najruznije ime neke drzave, jednostavno mi ruzno zvuci spoj tih slova, pa i "Srbin", "Srpkinja", gadno
Don't believe the hype.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zatvor je za krađu i te stvari. Ovog bukvalno treba muciti dok ne umre a ni to nije dovoljna kazna.akisarajevo92 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 20:22premale su kazne za ovaj tip ubistva u svim drzavama, kako bih ovakvima rezao ruke, noge, vukao ih vezane za automobil, j3bes zatvor i to
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- VensanKasel
- Kontakt:
Buraz ti si normalan , znaš šta hoću reći .Unofficialpage je napisao/la: ↑29 maj 2023, 13:37Razumijem šta hoćeš reći i koja ti je paralela ali glupo je to dvoje poredit i reći da su isti i da su više štete napravili. Olako mi naše ljude svstavamo u taj koš gdje su četnici i ustaše a to ne bi trebali radit. Da su kriminalci - jesu, da samo sebe gledaju - jesu, da su nesposobni - jesu ali četnici i ustaše su jedna druga dimenzija zla i nije komparativno sa ovim.VensanKasel je napisao/la: ↑29 maj 2023, 09:44Ja ovdje pišem stalno da je SDA napravila više štete ovoj državi nego četnici i ustaše zajedno . Generacije će osjećati posljedice .
Napravili su sistem da bukvalno ali bukvalno sa parama možeš sve , ubiješ nekoga i sa parama lagano zaobiđeš sve zakone .
Prvi sam govorio da ne treba ići iz ove zemlje , treba ostati i boriti se . Napadao druge što idu . Ipak imam dvoje djece , jer trebam čekati da mi sutra neki glavonja ubije djecu ? Pichka jesam , šutim i ovdje pametujem na forumu . Kao i svi ovdje , apsolutno sve pichke i ovce koje šute i samo šute .
Sistem poslije rata koji je napravljen nažalost uništava generacije .
Četnici su nas htjeli genocidom očistiti , nisu uspjeli . Ustaše na njihov ustaški način , nisu uspjeli .
SDA uspjeva ono što oni nisu uspjeli , čisti vlastiti narod , tjera narod iz vlastite države .
Je li to istina ili nije ?
U kojoj normalnoj državi doktor i doktorka - bračni par sa primanjima 10-12 hiljada maraka mjesečno u četrdesetim godinama ide iz te države ?!?!?
Buraz ja u Sarajevu čitav život živim , korupcija je na svim nivoima . Ako je u Sarajevu ovako , mogu misliti kako je u drugim krajevima ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
slijepi pored vlastitih ociju i kad ih krade i uzima im hljeb iz ruku oni na glas govore neka krade nas je , narod bez integriteta i casti sad kad su pali tacno se vidi kakav je ljudski otpad vladao zadnjih tridesetak godina. Jbt lakse ti se zaposliti u nasu nego u bhtelecom il elektroprivreduVensanKasel je napisao/la: ↑29 maj 2023, 22:31Buraz ti si normalan , znaš šta hoću reći .Unofficialpage je napisao/la: ↑29 maj 2023, 13:37Razumijem šta hoćeš reći i koja ti je paralela ali glupo je to dvoje poredit i reći da su isti i da su više štete napravili. Olako mi naše ljude svstavamo u taj koš gdje su četnici i ustaše a to ne bi trebali radit. Da su kriminalci - jesu, da samo sebe gledaju - jesu, da su nesposobni - jesu ali četnici i ustaše su jedna druga dimenzija zla i nije komparativno sa ovim.VensanKasel je napisao/la: ↑29 maj 2023, 09:44Ja ovdje pišem stalno da je SDA napravila više štete ovoj državi nego četnici i ustaše zajedno . Generacije će osjećati posljedice .
Napravili su sistem da bukvalno ali bukvalno sa parama možeš sve , ubiješ nekoga i sa parama lagano zaobiđeš sve zakone .
Prvi sam govorio da ne treba ići iz ove zemlje , treba ostati i boriti se . Napadao druge što idu . Ipak imam dvoje djece , jer trebam čekati da mi sutra neki glavonja ubije djecu ? Pichka jesam , šutim i ovdje pametujem na forumu . Kao i svi ovdje , apsolutno sve pichke i ovce koje šute i samo šute .
Sistem poslije rata koji je napravljen nažalost uništava generacije .
Četnici su nas htjeli genocidom očistiti , nisu uspjeli . Ustaše na njihov ustaški način , nisu uspjeli .
SDA uspjeva ono što oni nisu uspjeli , čisti vlastiti narod , tjera narod iz vlastite države .
Je li to istina ili nije ?
U kojoj normalnoj državi doktor i doktorka - bračni par sa primanjima 10-12 hiljada maraka mjesečno u četrdesetim godinama ide iz te države ?!?!?
Buraz ja u Sarajevu čitav život živim , korupcija je na svim nivoima . Ako je u Sarajevu ovako , mogu misliti kako je u drugim krajevima ...

-
- Kontakt:
Od ukupno 157 država, BiH je na 18. mjestu liste najjadnijih država svijeta, koju, prema godišnjem indeksu bijede „Hanke’s Annual Misery Index“ (HAMI), kreira profesor primijenjene ekonomije na Univerzitetu „Johns Hopkins“ u Baltimoru Stiv Hanke (Steve). Indeks bijede predstavlja zbir nezaposlenosti na kraju godine pomnožene s dva, inflacije i kamatnih stopa banaka, minus godišnji postotak promjene u realnom BDP-u po glavi stanovnika.
BiH je, nakon ratom zahvaćene Ukrajine i Turske, prva evropska država na listi koju predvode Zimbabve, Venecuela, Sirija, Liban, Sudan i Argentina, i najjadnija je država regiona. Crna Gora je 34., Sjeverna Makedonija 39., Srbija 54., dok se Hrvatska nalazi na 98. mjestu.
BiH je, nakon ratom zahvaćene Ukrajine i Turske, prva evropska država na listi koju predvode Zimbabve, Venecuela, Sirija, Liban, Sudan i Argentina, i najjadnija je država regiona. Crna Gora je 34., Sjeverna Makedonija 39., Srbija 54., dok se Hrvatska nalazi na 98. mjestu.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- Marsal
- Kontakt:
Kakvo preseravanje.Espiritosanto je napisao/la: ↑29 maj 2023, 22:53Od ukupno 157 država, BiH je na 18. mjestu liste najjadnijih država svijeta, koju, prema godišnjem indeksu bijede „Hanke’s Annual Misery Index“ (HAMI), kreira profesor primijenjene ekonomije na Univerzitetu „Johns Hopkins“ u Baltimoru Stiv Hanke (Steve). Indeks bijede predstavlja zbir nezaposlenosti na kraju godine pomnožene s dva, inflacije i kamatnih stopa banaka, minus godišnji postotak promjene u realnom BDP-u po glavi stanovnika.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Centre forward
- Kontakt:
Nije preseravanje. Pogledaj naš BDP, stanje u demografiji i obrazovanju, intelektualnu elitu (koja ne postoji) i ne treba ti nikakva statistika.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Postavljao sam ja ovo neki dan, ima tu dobrih podataka tipa Švicarska, Kuvajt na prva dva mjesta i to ali ima vala i preseravanja da bog sačuvajEspiritosanto je napisao/la: ↑29 maj 2023, 22:53Od ukupno 157 država, BiH je na 18. mjestu liste najjadnijih država svijeta, koju, prema godišnjem indeksu bijede „Hanke’s Annual Misery Index“ (HAMI), kreira profesor primijenjene ekonomije na Univerzitetu „Johns Hopkins“ u Baltimoru Stiv Hanke (Steve). Indeks bijede predstavlja zbir nezaposlenosti na kraju godine pomnožene s dva, inflacije i kamatnih stopa banaka, minus godišnji postotak promjene u realnom BDP-u po glavi stanovnika.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ne znam koliko oni imaju relevantne podatke.Sad da je Srbija i CG a i Makedonija nešto bolje od nas ne znam baš.MortemHz je napisao/la: ↑29 maj 2023, 23:00Postavljao sam ja ovo neki dan, ima tu dobrih podataka tipa Švicarska, Kuvajt na prva dva mjesta i to ali ima vala i preseravanja da bog sačuvajEspiritosanto je napisao/la: ↑29 maj 2023, 22:53Od ukupno 157 država, BiH je na 18. mjestu liste najjadnijih država svijeta, koju, prema godišnjem indeksu bijede „Hanke’s Annual Misery Index“ (HAMI), kreira profesor primijenjene ekonomije na Univerzitetu „Johns Hopkins“ u Baltimoru Stiv Hanke (Steve). Indeks bijede predstavlja zbir nezaposlenosti na kraju godine pomnožene s dva, inflacije i kamatnih stopa banaka, minus godišnji postotak promjene u realnom BDP-u po glavi stanovnika.
BiH je, nakon ratom zahvaćene Ukrajine i Turske, prva evropska država na listi koju predvode Zimbabve, Venecuela, Sirija, Liban, Sudan i Argentina, i najjadnija je država regiona. Crna Gora je 34., Sjeverna Makedonija 39., Srbija 54., dok se Hrvatska nalazi na 98. mjestu.![]()
Kakve reference i koliko su tačne u tim kreiranjima izvještaja.
Pogotovo za Srbiju pa kod njih je praktično Kimovski režim,oni barataju nekim ciframa i brojevima razbacuju se a kad pogledaš bilo gdje dalje od Beograda i Novog Sada katastrofa
I Mostarske kiše kao da su stale
Nema šanse da smo jadniji od Makedonije.
- Marsal
- Kontakt:
18. najjadnija u svijetu. Nema šanse. A evo ti BDP koji je računat za 3.6 mil stanovnika, a ne npr 3 koliko realno živi u BiH.Centre forward je napisao/la: ↑29 maj 2023, 22:59Nije preseravanje. Pogledaj naš BDP, stanje u demografiji i obrazovanju, intelektualnu elitu (koja ne postoji) i ne treba ti nikakva statistika.

Uopšte se ne zanosim da nam je dobro i da nam je super u državi ali 18. najjadnija na svijetu definitivno nismo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma mogu oni qrcu svirat, cuj 18. najjadnija...

Naravno i od vecine Afrike.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.