Ne bi ja ovaj Celik dao sad u 3 ligi sa ovim ljudima u upravi sa navijacima i kod kuce i u gostima (jedino bi onom bubanj onaj oduzeo
Samo jos proci taj baraz i mi smo korak do PL.
Moderator/ica: GracanicaAA
Dobro je pa nam je najveći problem bubanjBatistutA19 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 16:38Malo nas je poremetilo ovo ispadanje Slobode pa majkemi vise mi brinemo o njima nego oni i oni mastaju kao i mi nekad o investitorima ,gradskim parama sa postenim ljudima i dobrim rezultatitima dok nismo skontali,neko je odmah neko poslije .
Ne bi ja ovaj Celik dao sad u 3 ligi sa ovim ljudima u upravi sa navijacima i kod kuce i u gostima (jedino bi onom bubanj onaj oduzeo,usi probije ali svaka mu cast )sa pjesmama ,navijanjem ,osmijesima,.Ne bi to sve dao ni za 5 titula sa onim ljudima i prevarantima .Nas je Celik 100% i najbitnije da su navijaci tu i sve ce bit manje derbi navijaca koji ce preci u stalne jer ovakav Celik i ovakvi ljudi u Celiku to zasluzuju..
Samo jos proci taj baraz i mi smo korak do PL.
Steelmann nam se trenutno povukao u ilegalu po svakoj pričiphillies je napisao/la: ↑29 maj 2023, 15:26Bilo bi: "Sine, vidis ovdje je Kulin Ban udario temelje i kao...."BatistutA19 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 15:01
Sreca ovaj RED BULL kratak bio nedo bog STEELMAN da ti objasni![]()
![]()
Joj kad ce vise taj baraz
Zadnju sam u Brezi bio ma probi usi koliko lupa u onaj bubanj majko draga ali svaka cast onom momku i oni sto masu onim zastavama velikim ,ja ne bi mogo mahat minutu sad.Convicts je napisao/la: ↑29 maj 2023, 16:57Dobro je pa nam je najveći problem bubanjBatistutA19 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 16:38Malo nas je poremetilo ovo ispadanje Slobode pa majkemi vise mi brinemo o njima nego oni i oni mastaju kao i mi nekad o investitorima ,gradskim parama sa postenim ljudima i dobrim rezultatitima dok nismo skontali,neko je odmah neko poslije .
Ne bi ja ovaj Celik dao sad u 3 ligi sa ovim ljudima u upravi sa navijacima i kod kuce i u gostima (jedino bi onom bubanj onaj oduzeo,usi probije ali svaka mu cast )sa pjesmama ,navijanjem ,osmijesima,.Ne bi to sve dao ni za 5 titula sa onim ljudima i prevarantima .Nas je Celik 100% i najbitnije da su navijaci tu i sve ce bit manje derbi navijaca koji ce preci u stalne jer ovakav Celik i ovakvi ljudi u Celiku to zasluzuju..
Samo jos proci taj baraz i mi smo korak do PL.![]()
![]()
Nedo bog da im Steelman objasni na 27 stranica ali ukratko bi on to njimaPasha je napisao/la: ↑29 maj 2023, 17:38Steelmann nam se trenutno povukao u ilegalu po svakoj pričiphillies je napisao/la: ↑29 maj 2023, 15:26Bilo bi: "Sine, vidis ovdje je Kulin Ban udario temelje i kao...."BatistutA19 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 15:01
![]()
Misija zavrsena, preselio u Tuzlu da siri socios model, ko chegevara poslje revolucije na kubiPasha je napisao/la: ↑29 maj 2023, 17:38Steelmann nam se trenutno povukao u ilegalu po svakoj pričiphillies je napisao/la: ↑29 maj 2023, 15:26Bilo bi: "Sine, vidis ovdje je Kulin Ban udario temelje i kao...."BatistutA19 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 15:01
![]()
Che poslije Kube otišao u Boliviju i tamo "zalijepio"....
Počelo jeJusić je u Slobodu došao u augustu 2019. godine, te je u crveno-crnom dresu nastupio na više od 100 utakmica u Premijer ligi. Ovom defanzivcu ugovor sa timom s Tušnja vrijedi do 31. maja ove godine, te je izvjesno da bi se ovaj stoper mogao vratiti u svoj matični klub, a to je NK Čelik.
Zeničani su osvojili prvo mjesto u Drugoj.ligi FBiH, te će kroz doigravanje pokušati da se domognu 1.lige FBiH, gdje će naredne sezone igrati i tuzlanska Sloboda. Jusić sigurno ima još šta pokazati na zelenom terenu, a njegov povratak na Bilino polje sigurno bi bio pravi potez za crno-crvene, budući da je Jusić i vlasnik i B trenerske licence, te se na njega ozbiljno može računati u budućnosti kada je u pitanju i trenerski posao. Treba istaći da je za Čelik ovaj Zeničanin odigrao 200 utakmica u Premijer ligi i dobro zna kako je nositi crno-crveni dres i kada se klub borio za opstanak, ali i u nekoliko navrata i za vrh tabele.
Zasto Dino gura Jusića u Čelik? Ko stoji iza ovog članka?redbull93 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 21:51Počelo jeJusić je u Slobodu došao u augustu 2019. godine, te je u crveno-crnom dresu nastupio na više od 100 utakmica u Premijer ligi. Ovom defanzivcu ugovor sa timom s Tušnja vrijedi do 31. maja ove godine, te je izvjesno da bi se ovaj stoper mogao vratiti u svoj matični klub, a to je NK Čelik.
Zeničani su osvojili prvo mjesto u Drugoj.ligi FBiH, te će kroz doigravanje pokušati da se domognu 1.lige FBiH, gdje će naredne sezone igrati i tuzlanska Sloboda. Jusić sigurno ima još šta pokazati na zelenom terenu, a njegov povratak na Bilino polje sigurno bi bio pravi potez za crno-crvene, budući da je Jusić i vlasnik i B trenerske licence, te se na njega ozbiljno može računati u budućnosti kada je u pitanju i trenerski posao. Treba istaći da je za Čelik ovaj Zeničanin odigrao 200 utakmica u Premijer ligi i dobro zna kako je nositi crno-crveni dres i kada se klub borio za opstanak, ali i u nekoliko navrata i za vrh tabele.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.