FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nismo se vala nikad hljeba najeli s tim igracima sto dodju iz manjih klubova. Ostrakovic, Bandovic, Rustemovic, Hebibovic, Okic, Palic, Milanovic, Guzina, Puric... Fanimo jedini koji je valjao, i Adnan Kovacevic. Donekle i Hebib. Ne racunam Mihojevica i Cimirota koji su fakticki u akademiju dosli.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Mehmedovic poželjna opcija baš,pa zar može bolja varijanta da se riješiš Dzafica i zamjenis ga sa igracem mladjim 13 godina koji je u ovom momentu puno potentniji za ekipu,vec uhodan u PL sa tih svojih 20 godina,kojeg jedna dobra sezona moze isplaliti vani za dobru lovu.
Kako god okreneš jedna takva rokada izlaznog i ulaznog igraca je dobitak u startu sa mogucnosti da bude puno veci dobitak kroz buducnost.
Sve i da fula bude ,nista ne gubis na ovakvim igracima,a mozes dobiti baš puno.
Kako god okreneš jedna takva rokada izlaznog i ulaznog igraca je dobitak u startu sa mogucnosti da bude puno veci dobitak kroz buducnost.
Sve i da fula bude ,nista ne gubis na ovakvim igracima,a mozes dobiti baš puno.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 29 maj 2023, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Mogli smo kakvu ponudu sibnuti za Santosa da se revansiramo 

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Fulio si s Cimirotom, Anđušić i Mihojević su došli u akademiju, a Cimirot kao izgrađen premijerligaški igrač sa dvije sezone iskustva i statusom U-21 reprezentativca je odmah u prvoj sezoni postao najbolji igrač lige, zasjenio čak i Jajala. Imao 20 godina kad je potpisao.
Inače, sa potencijalima koji su dolazili nakon standardnog igranja za druge klubove smo fino ubadali. Nije isto kad neko dođe sa 20 i 27.
Cimirot je došao sa 20, Kovačević nešto slično, Duljević... uglavnom to postanu top igrači. Ne smiju se propustiti takvi ziceri kad se pojave, a Mehmedović je jako slična priča Cimirotu sa aspekta minutaže i značaja za prethodni tim.
Inače, sa potencijalima koji su dolazili nakon standardnog igranja za druge klubove smo fino ubadali. Nije isto kad neko dođe sa 20 i 27.
Cimirot je došao sa 20, Kovačević nešto slično, Duljević... uglavnom to postanu top igrači. Ne smiju se propustiti takvi ziceri kad se pojave, a Mehmedović je jako slična priča Cimirotu sa aspekta minutaže i značaja za prethodni tim.
- ElCartel11
- Kontakt:
Pored Mehmedovica bi pokušao iz Slobodanke dovesti jos Kapetanovica i Osmica. Barem kao backup na bekovskim pozicijama. Da ne gledam tu kako ulazi Vrsajevic sa 35 ili deziorentisani Tomasevic.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Mehmedovic je top, iznosi loptu bolje nego i jedan sto imamo u prvom timu. Bolje igrace od 20 godina sa potencijalom dovoditi nego istrosene panjeva kao Dzafic. Na tom panju ni dinara nemozes uzeti radi godina a izato sto je strvina ona teska, jos se ibretim kad skontam da je cak i krilo igro kod Dude Fergusona
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Da je više zauvijek prestati sa praksom dovođenja igraca iz ovih amaterskih klubova koji su ispali iz lige ili su na samom dnu iste. Taj Mehmedovic apsolutno nista nije uradio protiv jačih ekipa, puno bolju statistiku su imali Milanovic i Guzina u Krupi i Mladosti prije dolaska u Sarajevo, pa znamo kako se njihova prica kod nas završila.
-
- Kontakt:
A moras majstore to raditi, ne vjerujem da smo dosli, niti da cemo ikada doci, da kupujemo sve vrhunske igrace. Top kod nas moze doci vrhunski igrac 1 ili 2 i to u zalasku karijere. Kao Vrancic.Lucas je napisao/la: ↑29 maj 2023, 21:13Da je više zauvijek prestati sa praksom dovođenja igraca iz ovih amaterskih klubova koji su ispali iz lige ili su na samom dnu iste. Taj Mehmedovic apsolutno nista nije uradio protiv jačih ekipa, puno bolju statistiku su imali Milanovic i Guzina u Krupi i Mladosti prije dolaska u Sarajevo, pa znamo kako se njihova prica kod nas završila.
A nije to vezano samo sa FK Sarajevo, to je duboko utkano u nasu drzavu i ligu koja je u jako losem rangu, pa onda reprezentacija nije nista napravila nikad…i sve to kad skupis, to je razlog gore navedenog.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Porediti nekakve Guzine i Milanovice i njihove statistike u godinama u kojima su doali kod nas i mladog igraca koji vec duze igra PL i sigurno ima veliki potencijal je u najmanju ruku cirkus.
Za Mehmedovica sam ranije pisao kad nije bio u planovima da je jako potentan, borben, sa finom tehnikom mlad igrac. Imao tragediju u porodici pa nije igrao bas svaku utakmicu da nabije nekakvu "statistiku" ali ko je gledao Slobodanku bar vise od jednom vidio je da mali ima potencijala itekako.
E sad hoce li izgoriti kod nas ili ce se snaci to niko ne moze znati. Ali da vrijedi pokusati s njim umjesto djuturuma Dzafica bubam, vrijedi itekako. Kako god mislim da ga trebamo pokupiti prije nekog drugog iz PLBiH jer interesa sigurno ima..
Meni malo stilom i trkom podsjeca na Rahmanovica..
Za Mehmedovica sam ranije pisao kad nije bio u planovima da je jako potentan, borben, sa finom tehnikom mlad igrac. Imao tragediju u porodici pa nije igrao bas svaku utakmicu da nabije nekakvu "statistiku" ali ko je gledao Slobodanku bar vise od jednom vidio je da mali ima potencijala itekako.
E sad hoce li izgoriti kod nas ili ce se snaci to niko ne moze znati. Ali da vrijedi pokusati s njim umjesto djuturuma Dzafica bubam, vrijedi itekako. Kako god mislim da ga trebamo pokupiti prije nekog drugog iz PLBiH jer interesa sigurno ima..
Meni malo stilom i trkom podsjeca na Rahmanovica..
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 29 maj 2023, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Uvijek sam prije za igraca od 20 god tipa Mehmedovic nego za igraca tipa Dzafic od kojeg se jako puno ocekivalo.
Al je nekako interesantno svi ovi za koje smo mislili da ce bit update su pobacili.Kad se sjetim hejta za Baltu
,na kraju lik (osim sto je spor )fantasticano je pojacanje... fizickom snagom kompenzuje sto je trom.
Vukotic bi nam legao ko budali samar po onom sto je Dudic izjavio nedavno nisu htjeli platit obestecenje za njega. S obzirom da mu istice ugovor nadam se realizaciji ovog transfera !
Po meni Dzafic, Vrsajevic, Cirjak i Tomasevic definitivno nisu igraci za FK Sarajevo !!!
Ovaj prelazni rok ako klub ima ambicije kao sto se najavljuje mora biti fantastican jedina i najveca mana sto trazimo igrace sa BiH papirima i to nam otezava posao 100x, ko je imalo dobar nece igrat u ovoj ligi, al kako kazu svako ima svoju cijenu sad je pitanje koliko je gospodin Mirvic spreman ulozit u FK Sarajevo ....
Al je nekako interesantno svi ovi za koje smo mislili da ce bit update su pobacili.Kad se sjetim hejta za Baltu

Vukotic bi nam legao ko budali samar po onom sto je Dudic izjavio nedavno nisu htjeli platit obestecenje za njega. S obzirom da mu istice ugovor nadam se realizaciji ovog transfera !
Po meni Dzafic, Vrsajevic, Cirjak i Tomasevic definitivno nisu igraci za FK Sarajevo !!!
Ovaj prelazni rok ako klub ima ambicije kao sto se najavljuje mora biti fantastican jedina i najveca mana sto trazimo igrace sa BiH papirima i to nam otezava posao 100x, ko je imalo dobar nece igrat u ovoj ligi, al kako kazu svako ima svoju cijenu sad je pitanje koliko je gospodin Mirvic spreman ulozit u FK Sarajevo ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Decku je 20 godina burazeru, uostalom lik je uvalio dva gola Borcu, nama jedan i Tuzli jedan hahahahaLucas je napisao/la: ↑29 maj 2023, 21:13Da je više zauvijek prestati sa praksom dovođenja igraca iz ovih amaterskih klubova koji su ispali iz lige ili su na samom dnu iste. Taj Mehmedovic apsolutno nista nije uradio protiv jačih ekipa, puno bolju statistiku su imali Milanovic i Guzina u Krupi i Mladosti prije dolaska u Sarajevo, pa znamo kako se njihova prica kod nas završila.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Bukvalno nemamo sta izgubiti dovodjenjem ovog momka. Mlad je, perspektivan, ne kosta nista, plata mu nece biti velika, a moze ispasti top igrac i mozes zaraditi na njemu. Probati pa sta bude
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
I najveci klubovi na svijetu isto rade. Dovode najbolje omladince iz svoje lige.Aduka87 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 21:22Decku je 20 godina burazeru, uostalom lik je uvalio dva gola Borcu, nama jedan i Tuzli jedan hahahahaLucas je napisao/la: ↑29 maj 2023, 21:13Da je više zauvijek prestati sa praksom dovođenja igraca iz ovih amaterskih klubova koji su ispali iz lige ili su na samom dnu iste. Taj Mehmedovic apsolutno nista nije uradio protiv jačih ekipa, puno bolju statistiku su imali Milanovic i Guzina u Krupi i Mladosti prije dolaska u Sarajevo, pa znamo kako se njihova prica kod nas završila.
Podrzavam i u praksi se vec dokazalo.
- 1 9 4 6 -
Kod nas je fetis da neko potpise, da se nesto desava.
Ne znam daj boze na njemu da uzmemo million eura.
Sad ce neki reci dosao je Santos u zelju iz propalog kluba.Ali svi koji smo pratili ligu vidjeli smo da nije los igrac ,da ima tu brzinu , i da od njega nesto moze biti..
Nemam nista protiv mlad je jeftin,i daj boze da nas sve demantuje.
Ne znam daj boze na njemu da uzmemo million eura.
Sad ce neki reci dosao je Santos u zelju iz propalog kluba.Ali svi koji smo pratili ligu vidjeli smo da nije los igrac ,da ima tu brzinu , i da od njega nesto moze biti..
Nemam nista protiv mlad je jeftin,i daj boze da nas sve demantuje.
Za Mehmedovica apsolutno. Treba sto vise mladih ,perspektivnih igraca dovoditi. Naravno,nece se svi dokazati i nametnuti. Ali s obzirom na ulazne i izlazne cijene ,neka se jedan od pet proda ti si i u finansijskom plusu a o sportskom da i ne pricamo. Samo djeca,stop djuturumima i bogaljima !!
Pa Allahu dragi hoće li iko ikad nama valjati
- napoleon72
- Kontakt:
Ma nisam ni rekao da ga ne treba dovest, i ja sam radije za njega od 20 nego za nekog a la Dzafic, samo kazem da smo rijetko kad uboli s nekim iz lige.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Hahaahahahaahahaha mi smo ba atomski navijaci hahahaahaha
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta, johntravolta123, mnon46 i 54 gosta.