Nadam se da ce ga ekspresno poslati na neku novu posudbu ili raskinuti ugovor, nema se tu šta puno pričati.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
On ima kod nas ugovor do 30.06.2023. nadam se da nece dobiti novi ugovor.
Mozemo li sutra vec ocekivat zvanicne odlaske/dolaske?
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Ja se naježim kakvog mi napadača imamo, Allaha mi evo naježio se sad
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Tupaaaa lupaaaaaa
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Sarajevo ljubavi moja.
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Nordsjaelland gubi 2:0, ako izgubi nosioci smo u drugom pretkolu kolko ja kontam
-
- Kontakt:
Nadam se da ima istine za Mehmedovica.Tek napunio 20 godina prije mjesec dana,kod nas bi samo jos vise napredovao a definitivno bi grizao i imao zelju za dokazivanjem veliku.
Adnan Kovacevic je vec drugi nivo.Covjek ne tako davno odigrao 90 minuta u Ligi prvaka protiv Barcelone na Camp Nou i cuvao Messija
Neko je cini mi se jucer napisao da je i on vec kontaktiran,za nadati se da dodje
Delac,Durakovic,Mehmedovic i stoper do prozivke
Adnan Kovacevic je vec drugi nivo.Covjek ne tako davno odigrao 90 minuta u Ligi prvaka protiv Barcelone na Camp Nou i cuvao Messija
Neko je cini mi se jucer napisao da je i on vec kontaktiran,za nadati se da dodje
Delac,Durakovic,Mehmedovic i stoper do prozivke

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ako Bog da, da ga zdravlje posluži
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- BordoBBoja
- Kontakt:
Tek kad se gis krene javljati i smarati ljude po ppMaroonBjelave je napisao/la: ↑29 maj 2023, 17:20Ma nisam ja beze nedavno napisao da jedva čekam pauzu i bubanje sa pojačanjima. Pogotovo sad, kad su se krenula i obeštećenja plaćati, pa ko veli ima se para. Mislim da će baš biti cirkus s insajderskim (onim fake, naravno)
Ja dotad ne priznajem da je pocela prica o pojacanjima
Mehmedovic možda za klupe, ja ne znam gdje mu vidis mjesto u prvih 11. U Slobodi je odigrao par solidnih utakmica protiv slabijih protivnika, Sarajevo je skroz drugi svijet. Ne znam jel spreman da se psihički nosi sa ovdašnjim pritiskom, a i imao je tu tešku porodičnu tragediju nedavno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 maj 2023, 18:37Nadam se da ima istine za Mehmedovica.Tek napunio 20 godina prije mjesec dana,kod nas bi samo jos vise napredovao a definitivno bi grizao i imao zelju za dokazivanjem veliku.
Delac,Durakovic,Mehmedovic i stoper do prozivke![]()
3 igrača u Renanovom rangu i mi smo u borbi za titulu i sa masnim na klupi.
Kako saznaju ****, novi fudbaler Sarajeva mogao bi postati Aleksandar Vukotić.
Tragom ovih informacija, kontaktirali smo ovog iskusnog bh. internacionalca.
– Još uvijek ništa ne znam. Ističe mi ugovor 30.06. i onda sam slobodan. Ne znam sa njihove strane, iskreno… Ja sam na odmoru sada u Banjaluci, pa ćemo vidjeti šta će biti kroz par dana – oprezno je za **** kazao Vukotić.
Ipak, naša saznanja govore da postoji interes kluba iz Titove 38b za uslugama ovog sjajnog štopera i da bi Vukotića mogli naredne sezone gledati u bordo dresu.
Tragom ovih informacija, kontaktirali smo ovog iskusnog bh. internacionalca.
– Još uvijek ništa ne znam. Ističe mi ugovor 30.06. i onda sam slobodan. Ne znam sa njihove strane, iskreno… Ja sam na odmoru sada u Banjaluci, pa ćemo vidjeti šta će biti kroz par dana – oprezno je za **** kazao Vukotić.
Ipak, naša saznanja govore da postoji interes kluba iz Titove 38b za uslugama ovog sjajnog štopera i da bi Vukotića mogli naredne sezone gledati u bordo dresu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Vukotic, nadam se.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 maj 2023, 18:37Nadam se da ima istine za Mehmedovica.Tek napunio 20 godina prije mjesec dana,kod nas bi samo jos vise napredovao a definitivno bi grizao i imao zelju za dokazivanjem veliku.
Delac,Durakovic,Mehmedovic i stoper do prozivke![]()
-
- Kontakt:
Kume TSC Bačka Topola u grupama evropa lige zagarantovano pa se vi igrajte sa "new era"
Imamo mi dobru ekipu uz par dobrih pojacanja,i malo sreca u zdrijebu akb do 3 pretkola.
A onda se nadati nekoj ekipi sa kojom se bar moze koliko toliko igrati.
Ja se nadam ako ikad iko udje u te grupe,da cemo to biti mi.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Dadox, ErosViverosViv, mnon46, Oerde, OzmoodPinglewood, riki46, Varijantas8 i 56 gostiju.