FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Klare

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Klare » 02 mar 2011, 23:22

Protiv Dortmunda nadigrani trkački, a sad i taktički. Od večeras sam i ja okrenut protiv Gaalonje. :evil:
Forma je u silaznoj putanji, toliko nerviranja ove sezone. ne znam šta još možemo očekivati od njega na klupi, ispadanje od Intera, poraz od Hannovera. Boljem se ne možemo nadati. Očekujem hitar potez uprave, jer vjerujem da on otkaza sam dati neće. Njemu obraz svašta dozvoljava. No, dosta je bilo Gaalonje, red bi bio da se malo okrenem i našim igračima. :twisted:
Očekujem povratak Butta na gol, nema teorije da ovaj mali bude budućnost. Neće da sjedi u Bayernu, nema problema, idi u drugoligaša pa brani na vrhunskom nivou. Bio sam za Krafta, ali definitivno mijenjam mišljenje. Neuera bih volio po kvaliteti, ali postoje i druge prepreke... Svejedno na Kraftu se ne može graditi budućnost. Neuer je pokazao da je miljama ispred.
Buyten mora u prvih 11. Hebote nikad nisam znao da ću ovo morati da kažem. Previše problema kod prekida, Tymu je krajnje ružno vidjeti na trenutnoj poziciji. Bolja je prošlogodišnja odbrana bila. Breno i Buyten su trenutna dobitna kombinacija. Pranja i Gustavo solidni.
O Riberyu, Gomezu, Mulleru, Schweinsteigeru radije neću ništa reći.
Evidentno je da Robben ima problema s tim mišićem, samo se vješto skrivaju stvari. Nema više duela, prolazaka, miješanja. Pa trči li taj ikako u dvije zadnje utakmice. :? Sve se svodi na primanje, pa dodavanje ili centaršut.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 02 mar 2011, 23:38

tek sad dolaze problemi,,moral je pao sve je otislo u *ičku lepe matera,,,jednostavno nemaju ljudi volje,,nezainteresirani,, ponasaju se kao da su na treningu,,gube duele,krivi pasovi,,roben nece i nemoze da igra sam,definitivno riberi gotovani dobio dobar ugovor i lovijanu i sad ga boli racku forma se ne postize driblinzina i forsiranje igre 1 na 1,,,swajni zaglibio do grla psiha ga ubi a nas vrli trener poznat po tome kako zna psiholoski podici igraca, svajni ponovo izgub dvoboj u svom kaznenom kao i protiv BVB..
Lovit ce se LP ali ovakvom formom igraca i ovakvom motivaciom tesko tesko,,
jos gora stvar treba se izboriti za 3. mjesto BL sto je jadno i tuzno kad je u pitanju BAYERN da se mi borimo za 3. mjesto nevjerovatno,,
neka se je desio ovaj poraz,,da gore u lozi ona trojica matorih mangupa skontaju da danasnji nogomet zahtjeva ulaganje, ali ne ulaganja 15 mil nego veca ulaganja (naravno ne da budemo R.Madrid bacamo pare dzabe) vec da odrijse kesu i da kupe nesto konkretno i provjereno.,,,imam neki osjecaj da van gall radi neke stvari namjerno,,da vrsi dodatni pritisak na igrace svojim prekomjernim nepotrebnim tvrdoglavim autoritetom, stoji to da je on prosle sezone imao dobar uspjeh i da je otkrio par odlicnih igraca te nametnu ofanzivniju i ljepsu igru Bayerna nego ranije ali je pogrijesio sto nije zatijevao pojacanja nego se je precjenio i sebe i svoje igrace mislio je d amoze izdrzati ali nemoze ....

nista nisam novo napisao ali braco muka me spopala pa da se malo na ovaj nacin tjesim..

Lijep optimisticni pozdrav od tuznog Bavarca :cry: :(
VOLIM BAYERN

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 02 mar 2011, 23:43

Fali vam rotacije. U 7 dana, 3 utakmice, isti igraci zapocinju. Robben i Ribery do juce pauzirali i nema sanse da mogu izdrzati ovaj tempo. Zasto se ne ubaci jedan Altintop, pa da se bar jedno krilo odmori? Kad god je Altintop igrao bio je jedan od boljih i mogao je puno pomoci u ovih zadnjih 7 dana. Sad u subotu definitivno mora odmoriti Robena pa i Riberija, jer ce vam trebati svjezi za Inter. Nista losije nece Altintop odigrati od ove dvojice sto su prikazali u zadnje dvije tekme. Cak biste pojebali koncepciju Hannoveru jer ce svu taktiku podrediti da zaustave Robena.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 mar 2011, 00:01

evo na brzaka da se osvrnem na postove ovih nasih strucnjaka....
The Game je napisao/la:Gaal ko da je napusen jebbo mu konj zenu, frajer bi Kahna sklon'o s gola :? :? :? :?
namjerno pocinjem sa ovim, jer mi zaista ova izjava nije jasna.
JetSet_Hantraga je napisao/la:Evo i mene u novom odijelu. :mrgreen:
E ti si me bar nasmijao. :lol: Bas sam konto koga ces postaviti.
P.S. Otkud u plavom dresu, to radi secera, jelde? :lol:
Raul_64 je napisao/la:Babo zabio 8-)
ebem i njega i babu mu :twisted:
schweinsteiger je napisao/la:Gomez se u ovoj utakmici pokazao kao bolji golman nego napadac :D
Sad probas zatvoriti usta i udahnes dva-tri puta....pa onda pljunes po svom nicknameu i avataru. :lol:
pasha_the_one je napisao/la:ovo vise ne prolazi, procitana knjiga i svako ima recept za igru Bayern-a trenutno... Ukoliko uspiju zatvoriti Robenna i Ribery-ja uspjeli su protiv Bayern-a.
Pametan decko, to sam oduvijek znao. 8-)
don_burza je napisao/la:Zbog ovog Bayerna cu pocet pratiti sah
Za to si se ubio :lol:
roy_makaay je napisao/la:Nakon remija s Hannoverom očekujem da LvG napokon dobije nogu.Zreo je.
ah taj roy, meni tako drag. ali zasto nakon remija...... :?
Monolog je napisao/la: U svakom slučaju, nadam se da će vas i Inter dobiti na Allianz Areni i tako Galonju pošalju nazad u Holandiju.
Eh, posto si filmofil, da ti u startu kazem, da taj film neces gledati. :D
Mislim na to da ce nas Inter dobiti na AA.
Centre forward je napisao/la: tuga jad i čemer
wao, what...jos podebljano :lol: jesul graske znoja isle kad si ovo pisao? :mrgreen:
schweinsteiger je napisao/la:oj ne d'o Bog da vidim Galonju gdje uzivo,ubicu ga
opet ti? de reci geri znas li se tuci? cim dodjem u zivinice zamisli mene umjesto gaala i probaj sta napraviti. :D
ma daj, majka mu stara....dokle ovakvog svrljanja.
NYKnicks Fan je napisao/la:Ako Van Gaal ne dobije otkaz,necu vise navijati za njih.
neces vise.... :lol: de ti nama postavi ono zbog cega nas zovu erfolgfans :mrgreen:
JetSet_Hantraga je napisao/la: A i Neuer je brat bratu danas objasnio neke stvari. Covjek je hvatao suteve za koje sam mislio da bi mogli predstavljati neku opasnost. Dakle, ne izbijao, nego hvatao!
Hantro ti znas da si moj, ali ruku na srce i priznaj, je li svaka lopta pogodila Manuela?
Naravno, time ne umanjujem njegove kvalitete, ali brate, imao je srece kod ono malo (polu)prilika...
Klopp je napisao/la:Fali vam rotacije. U 7 dana, 3 utakmice, isti igraci zapocinju. Robben i Ribery do juce pauzirali i nema sanse da mogu izdrzati ovaj tempo.
Pametno razmisljanje.
Vom Jäger zum Gejagten

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 03 mar 2011, 00:23

Bas me zanima kako ce Uli zaspat veceras

Problem igre Bayena je sto nepostoji plan B , znaci ista igra kad je presing ,ista igra na kontre, ista igra kad se treba branit.

dortmund ih je razbio trcanjem 70% a taktikom 30% a salke veceras trcanjem 3% a taktikom 97%

i prosle sezone kad zatvore Riberya i Robbena bili smo nula a da nepricam ove

prije brate nece Efea ili Baslera ima Schol , nece Elbera ili Janckera ubacis Zicklera , Lizarazua u odbani po obicaju mogo samo Allah Dz.S da prodje a ako i on prodje ima drugi Bog na golu

eto do priej samo 10godina smo imali na skoro svakoj poziciji jace igrace nego danas. Ubjedjen sam da bi u toj generaciji Tymoscuk kupovao ulaznice za utakmice , Stuber nebi smio prici trening centru na 10 kilometara.

i jos jedno buraz nemoz` ti ici na titule u BL i LP sa Pranjicem na beku koji je bek na nivou igraca seste kantonalne lige grupa jugo-sjever
Thomas Müller - Fußballgott

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 03 mar 2011, 00:26

Ma bjezi ba,djaba mi kidaju zivce citavu sezone u pm,dajem im sansu jos protiv intera :mrgreen:

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 03 mar 2011, 00:29

geronimo je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la:Gomez se u ovoj utakmici pokazao kao bolji golman nego napadac :D
Sad probas zatvoriti usta i udahnes dva-tri puta....pa onda pljunes po svom nicknameu i avataru. :lol:
pa sto bolan ovako :(
Schweini jeste ktastrofa zadnje dvije utakmice,ali opet je imao bolju priliku za gol nego Gomez :(
geronimo je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la:oj ne d'o Bog da vidim Galonju gdje uzivo,ubicu ga
opet ti? de reci geri znas li se tuci? cim dodjem u zivinice zamisli mene umjesto gaala i probaj sta napraviti. :D
ma daj, majka mu stara....dokle ovakvog svrljanja.
hahaha :D
bolje da ja u Minken odem i Gaala,nego da ti dolazis u Zivinice po batine :D
iznervir'o me ba :oops:
#miasanmia

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 03 mar 2011, 00:40

geronimo je napisao/la:E ti si me bar nasmijao. :lol: Bas sam konto koga ces postaviti.
P.S. Otkud u plavom dresu, to radi secera, jelde? :lol:
Ma jok, nego poslije ovakvih partija Bayerna, prelazim i ja u Hofenhajmovce. :D
Al' dobro jest i da se uvucem Secerbegovicu ne bil' kako pribacio koji bod vise u kvizu. :mrgreen:
geronimo je napisao/la:Hantro ti znas da si moj, ali ruku na srce i priznaj, je li svaka lopta pogodila Manuela?
Naravno, time ne umanjujem njegove kvalitete, ali brate, imao je srece kod ono malo (polu)prilika...
Lik se yebeno dobro postavlja, pa izgleda kao da lopte idu po sredini gola.
A i realno gledajuci, ko je nama kriv kad Ribery suta sa 10 metara ko po yayima. :lol: Ono se zakucaje u raslje.
Uh sto ne dodje jedna onakva do Maria... :D
don_burza je napisao/la:Lizarazua u odbani po obicaju mogo samo Allah Dz.S da prodje a ako i on prodje ima drugi Bog na golu
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tobe jarabi. :lol:
Imas i sad jednog takvog, Lahma, al' dzaba kad ne moze sve sam. :lol:
Klare je napisao/la:Od večeras sam i ja okrenut protiv Gaalonje. :evil:
Eto druze Gaal, mozes pakovati kofere. Klarson je ustao protiv tebe, spasa ti nejma. :D

I jos nesto: nisam pohvalio Brena za vecerasnju partiju. Najsvjetlija tacka Baye tunajt. Poslije ovog a ce tesko ispasti is pocetnog elfa.
Iako nije bas da je prejaka konkurencija. :twisted:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 mar 2011, 00:51

Evo sada sam na RTL-u (Njemacki) pogledao izvjestaj s utakmice i vidi se kako na kraju iste Hopfner i KHR smiriju UH koji je ljut kao ris i nesta njima dvojci objasnjava. Nemam namjeru provocirati ali bilo je dobro vidjeti starog dobrog UH u svom elementu. Iskreno ne bi me cudilo da sutra LvG dobije otkaz i vecerasnje izjave KHR za medije me podsjecaju na scenarij kada je Felix Magath dobio otkaz.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 03 mar 2011, 02:00

amerosm je napisao/la:. Iskreno ne bi me cudilo da sutra LvG dobije otkaz i vecerasnje izjave KHR za medije me podsjecaju na scenarij kada je Felix Magath dobio otkaz.
dosao sam da napisem ovo sad,kad eto :D

plus:
U Španjolskoj se nagađa da bi Jose Mourinho u skoroj budućnosti trebao doći na klupu minhenskog Bayerna. Ukoliko na ljeto napusti Španjolski "Kraljevski klub", i ukoliko Louis van Gaal dobije otkaz, lako je moguće da dođe u Njemačku. U Madridu se šire glasine da je osvajač Lige prvaka s Portom i Interom jako vruć kandidat za trenersku poziciju Bayerna.
:lol: :lol: :lol:
da be volim Bayern ovoliko koliko volim,rekao bih da cu prestat navijat za njih ako ovaj dodje :evil:
#miasanmia

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 03 mar 2011, 02:02

ribery je napisao/la:
__Liedson__ je napisao/la:Da priupitam,jel se igra samo jedna tekma ili u 1/2 finalu ima i uzvratni meč ?
Samo jedna.

Dajte neki fin link molim vas. Bitna mi je ovo i tekma za kladionice, samo nas cekam. :twisted:
Uzese mi tri stoje :twisted: . Volim odigrati na njihA (kao i na Real, te jos mnoge zabarske klubove), bude mi manje krivo kada padnem na njima nego na nekim drugim klubovima. Al' tri stoje nisu malo, bilo bi mi puno draze/lakse da su pobjedili Salke. Kada Gustavo nije uspjeo utrpati onu loptu na Robenov ubacaj iz prekida, znao sam da padam, te sam se nado da Bajern nece izvuci nerjeseno, proci na produzetke i tako mi napravit dvostruku muku,. Dakle, moglo je i svrsit gore :mrgreen: :twisted: .

Inace, dobro vam zbori Klare, iako je momak malo vise 'nabrijan', pa iz njegovih komentara cesto izbija bijes i arogancija :mrgreen: . To ga ponekad udalji od realnosti, ali se sa njim slazem najvise od svihA :mrgreen: .

Nikako ne mogu shvatiti zbog cega Gal ne zamjeni uloge Gustavu i Pranjicu. Nije mi jasno sta pokusava dokazati sa tako nakaradnim zamislima. Koliko god Bujten bio los igrac, ipak je stoper, za razliku od Timoscuka koji je klasicni zadnji vezni. Ako nista, Bujten ponekad ubode iz prekida. Timoscuk uglavnom statira i kupi lagane lopte. Riberi je ubij'o prvu sezonu, ali je poslije pomalo procitan. Jos kad se tome dodaju ucestale povrede, onda je jasno zbog cega pruza nesto losije partije. Mislim da mu jako fali Lam. Posto ga protivnici uglavnom duplaju, bilo bi od velike koristi da se Lam ubacuje i koristi slobodan prostor koji pravi Riberi. Pranjic je beskoristan, kao i Gustavo koji ne igra svoju prirodnu poziciju. Roben nije u formi, a i osjeti se strah od nove povrede. Rijetko ide u solo prodore, dosta loptu vraca nazad i cesto pokusava sa centarustevima. Velika je steta sto ne razigrava Lama koji se odlicno ubacuje. Cesto se desi da Lam ima prazan prostor, a da ga Roben ignorise i krece ka sredini na gomilu protivnickih igraca. Da Lam ima bosanski mentalitet, mislim da bi davno rascistio neke stvari sa sebicnim holandezom. Ne koristi se Lamov napadacki potencijal, Roben je dovoljan sam sebi. Miler je malo pao u formi, ali on je prvenstveno timski igrac. Kada proradi tim, proradit ce i on. Gomez je mister promasaj, ali ipak dobar napadac. Smijesno je da neki osporavaju Svajnstajgera. Momak je u posljednje dvi godine jedan od najboljih centralni veznjaka na svijetu. U ovoj sezone ima problema sa koncentracijom i nonsalancijom. Vjerovatno na njega djeluju depresivno losi rezultati ekipe. Mislim da njemu treba jedan dobar razgovor sa dobrim trener - psihologom, sto bi ga sasvim sigurno vratilo na pravi put. Mora se malo nalozit na igru, koncentrisat i uozbiljit. Odbrana je smijesna, svaki komentar je suvisan. Golman nije dorasto zadatku. Mozda od njega nekada bude vrhunski golman, ali to sada sasvim sigurno nije. Nije bio ni Kasiljas u njegovim godinama, al' je zato grij'o klupu Cezaru dok nije dos'o na vrhunski nivo koji je potreban jednom tako velikom klubu. Golmanska pozicija je najosjetljivija u svakom timu, tu se greske najskuplje placaju. Zbog toga tu vrhunski klubovi moraju imati 'savrsenstvo', ako zele ostvarivati velike rezultate.

Bajern je sada zap'o u dosta gadnu situaciju. Sanse da dodju do titule u LP iznose oko 1.5% :mrgreen: . Mislim da bi se vec oprostili i od tog takmicenja da trener Intera nije nesposobni Leonardo. Covjek je naumio da nadmasi kolegu Mancinija i utakmicu odigra sa cetri zadnja vezna, pa kud puklo da puklo :mrgreen: . Sa onakvom taktikom je ostvario dosta dobar rezultat. Ako se opameti do revansa, ima solidnu sansu da uzdignuti ruku napusti minhensku arenu. Mislim da Bajern nece imat problema da zavrsi na drugom mjestu u BL. Trebalo bi doci do potpunog moralnog kolapsa da zavrse ispod treceg mjesta.

Na kraju sezone podhitno dovesti kvalitetnog golmana, makar jednog stopera, jednog desnog beka i jedno krilo. Lam treba igrati lijevog beka.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 03 mar 2011, 02:09

Iako još pod dojmom, moram i ja da olakšam dušu nakon ovakve predstave.....

Van Gaal je potonuo duboko. U očima nas ali i uprave. Ima jako malo kredita. Možda čak i odlučujuća tekma protiv Hanovera.

Već sam o tome pisao prije, Van Gaal nije razvio igru na novu razinu. Ona jeste postala prepoznatljiva, ali kao što sami vidimo i veoma pročitana. Znači, potrebno je uvesti tu neku novinu u našu igru.

Kao što je netko napisao, pa što oni rade po cijele dane u tom kampu a da ne nađu "proutotrov" za bunker?

Igra nam je protiv bunkera bijedna. Nemamo ideje, sve su to šablone koje tada ne prolaze. Ja se pitam, kao i vi, pa kako oni ne vide da ne možemo napravit akciju protiv bunkera?

Kao što Lahm neki dan reče: "Pa ako ne ide po podu lopta od obrane do napada onda ju ponekad treba napucati naprijed na napadača pa neka on dobi skok gdje će neko iz drugog plana utrčati pa da se stvori prilika."

Bila je to indirekna kritika treneru. Kao što se vidi iz današnjeg rezultata upalila je kod trenera ali prekasno, puno prekasno je ušao van Buyten koji je trebao ući ranije pa možda direkt u vrh napada pa na skok probati.

To je jedna solucija.

Ja isto volim onu drugu. A to je po podu. Ali ne možemo mi odigrati po podu protiv bunkera. Znate zašto?
Jer nam fali jedna klasična 10-ka sa osjećajem za mali prostor, osjećajem za dribling, savršenim osjećajem za odigrati passing. Jedan igrač tipa Ozil, Sneijder, Diego.....

To je ono što fali Bayernu u ovim situacijama.

A onda dolazi opet priča o slaboj formi nekih igrača, umoru ove ekipe i logici koja graniči s ludilom od našeg trenera.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 03 mar 2011, 02:22

sta je kroos nego 10tka...kasno ga je danas ubacio kad je on usao poceli ste i vi igrat...

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 03 mar 2011, 02:25

gruezi je napisao/la:sta je kroos nego 10tka...kasno ga je danas ubacio kad je on usao poceli ste i vi igrat...

Ako je to dobro što je Kroos odigrao, po tvom mišlenju, kako bi onda izgledalo da je tu Diego?

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 mar 2011, 05:40

Los_Blanos2 je napisao/la:Danas tata Raul trpaaaaaaaaa
slika
:mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 03 mar 2011, 07:59

Stefan Effenberg je napisao/la:
gruezi je napisao/la:sta je kroos nego 10tka...kasno ga je danas ubacio kad je on usao poceli ste i vi igrat...

Ako je to dobro što je Kroos odigrao, po tvom mišlenju, kako bi onda izgledalo da je tu Diego?
momak kroosu je 20 godina...momak bolje igra nego xavi i iniesta u njegovim godinama...uspjeh se gradi godinama a vi ste na pravom putu...pogledaj koliko samo djece iz vase skole igraju vaznu ulogu u timu bajerna...serete nesto protiv badstaubera, da ste gledali puyola 2000te nebi vise nikad a progovorili protiv holgera...treba vam samo bolji trener i to je to..doduse treba vam pokretljiviji centarfor od gomeza tipa torres ,mario je nekako statican(ili se meni cini) ali pocesto je na pravom mjestu pa ga to vadi,...imacete sljedece godine i alabu i ekicija,bez brige.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 03 mar 2011, 09:44

slika gegen slika

Opet smo u sosu. Nekako je to normalno za ovu godinu, no toliko šokova u jednoj sezoni ipak je previše. Očekivao sam da će ova sezona biti puno teža od prošle i da neće biti toliko uspješna, no nisam oćekivao da će biti baš ovako teška, nisam oćekivao da će tako brzo ponovo doći ovako loša vremena za Bayern. Sezona je promašaj. O osvajanju LP netreba niti razmišljati, nego se nekako moramo skoncentrirati na to i uspjeti u naumu da ostvarimo najminimalniji cilj. Kad je ovakvo stanje u klubu u ovom trenutku bi čak prihvatio ono 3. mjesto koje vodi u kvalifikacije LP-a. Tekma protiv Hannovera nekako nosi težinu kao ona tekma prošle godine kada smo igrali protiv Juvea, poraz znači "smrt"...Čak bi se usudio reči da je sada gora situacija u klubu od one kada smo išli u Torinu zato će ova utakmica biti više nego teška. Mentalno mi smo rastureni i to se vidi na našoj igri. Neznam kak se to dogodilo, ali je. Samopuzdanja kod naših igrača nema, uz adnje dvije tekme igramo neprepoznatljivo. Van Gaal je prisiljen rotirati jer određeni igrači igraju kriminalno. Došlo je toliko daleko da sam ja spreman staviti Kroosa u prvih 11 ispred Schweinija. Riberyu ili Robbenu nebi dao da startaju jer to bi sigurno zbunilo protivnika. Čak bi protiv Hannovera izašao van u formaciji 4-4-2, sa Mullerom i Ribereym ili Robbenom na krilu i Kroosom i Gustavom u sredini terena. Bit će sada jako teško van Gaalu i ekipi u to sam ziher jer moraju smisliti način kako da prvi neprime gol i da taj gol nebude turbo glup tj. da si ga sami nezabijemo...Nebi se sad čudio niti da Buyten starta zbog skoka u prekidima s kojima nas je Schalke uništavao...

Još jedna biti ili ne biti. Već mi ih je pun ****!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 03 mar 2011, 09:51

Samo molim boga da ullu da otkaz galonji i sve će biti bolje...
u suprotnom loše nam se piše

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 03 mar 2011, 10:50

Monolog je napisao/la:Koliko je Bayern dobar dovoljno govori pokazatelj da sam prebacio na Hrt i gled'o film sa prokletim Stevenog Seagalom. U svakom slučaju, nadam se da će vas i Inter dobiti na Allianz Areni i tako Galonju pošalju nazad u Holandiju.
je l´ to bas zbog van gaala ili ima nest´ drugo :? :lol:
garantujem ti da cemo poniziti inter ;)

geronimo, ima l´ gdje torrenteS-a :? mislio sam da cete malo promuhabetiti o svajniju, gomezu, badtrubi(sinoc nije sigro, ili :? )

hantro, nemas ti blaaage :D

druze traso, neces vjerovati ako ti kazem da sam sinoc bio salkeov vatreni navijac.
veliko hvala magatu i kompaniji 8-)
jos da nas hanover mlatne i niko sretniji od druga sece 8-)
slomka, slomka, dodaj gas i budi nas spas :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 03 mar 2011, 11:36

Ja i dalje vjerujem u Van Gaal-a... Bojim se samo da bi mogao doći lošiji trener od njega ako dobije otkaz... Mišljenja sam tog da nema puno boljih trenera od Gaala, samo njih par... btw koji vrag svake druge godine mijenjamo trenera???!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.