FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
88
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
34
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 233

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mosarajvosa83 » 29 maj 2023, 15:55

JavierBosnia je napisao/la:
29 maj 2023, 15:54
Dobro nam je dosla ova promjena U21 pravila, sada samo jedan mora poceti i na terenu uvijek mora biti bar jedan U21.
Dolaskom novog golmana znaci da tu poziciju gubimo i najrealnije je da Mulalic bude taj U21, ali moramo imati sigurno u timu jos najmanje 2 kvalitetna U21 igraca. Sad bacite se na TM i vidite domace u21 igrace ko bi mogao biti opcija, ja vjerujem da ce se o Mehmedovicu ozbiljno razmisljati
Ubacis Celika i nase juniore,nemamo mi sa tim problema.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 29 maj 2023, 15:57

Samozdravlje je napisao/la:
29 maj 2023, 15:47
Napapijri je napisao/la:
29 maj 2023, 15:14
Hztesanj je napisao/la:
29 maj 2023, 15:10
Eldar Mehmedovic će kod nas.
Mehmedovic je odlican igrac. Moderan veznjak koji je u Slobodi bio cak i box to box, iako je po vokaciji prednji vezni (nesto kao Dal i Avramovski). Imao je tu porodicnu tragediju i sigurno da mu je trebalo vremena da se oporavi, a i promjena sredine bi mu godila.

P.S. Generalno smo sa igracima iz Slobode, mahom veznim, imali srece. Buco Osmanhodzic, Saric, Husejnovic, Rahmanovic (mozda sam nekoga i propustio), svi su na neki nacin potekli iz Slobode (izuzev Sarica koji se tu afirmisao).
Mersudin Merso Ahmetovic, sigurno uz Rahmana najjači.
Bez dileme, mada sam se ja referisao na vezne igrace. Imali smo mi koristi i od Ivetica cak.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 29 maj 2023, 15:58

Kopenhagen pocinje za par minuta, valjalo bi da pobjede.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 29 maj 2023, 15:58

Vrancic-Alisah i to je to :kafa:

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 29 maj 2023, 15:59

mosarajvosa83 je napisao/la:
29 maj 2023, 15:55
JavierBosnia je napisao/la:
29 maj 2023, 15:54
Dobro nam je dosla ova promjena U21 pravila, sada samo jedan mora poceti i na terenu uvijek mora biti bar jedan U21.
Dolaskom novog golmana znaci da tu poziciju gubimo i najrealnije je da Mulalic bude taj U21, ali moramo imati sigurno u timu jos najmanje 2 kvalitetna U21 igraca. Sad bacite se na TM i vidite domace u21 igrace ko bi mogao biti opcija, ja vjerujem da ce se o Mehmedovicu ozbiljno razmisljati
Ubacis Celika i nase juniore,nemamo mi sa tim problema.
Ja isto sad da napisem. Ako ostane ovako, nasi juniori hladno mogu zatvarati tu jednu poziciju. Bogami i vise od jedne. A i zasluzili su njih 4-5 da se gurnu sigurno mogu dobro odigrati. Moramo iskoristiti ovu generaciju.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 29 maj 2023, 16:07

Me moze Vranjes ali moze pjesnik u boksericama koji pozira pored zapaljenog sala FK Sarajeva.
Cudni su outevi Gospodnji 🪗🍒
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 29 maj 2023, 16:08

hoće li igrati juniori ovu ligu prvaka?

VVVBK

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 29 maj 2023, 16:08

Napapijri je napisao/la:
29 maj 2023, 15:57
29 maj 2023, 15:47
Napapijri je napisao/la:
29 maj 2023, 15:14

Mehmedovic je odlican igrac. Moderan veznjak koji je u Slobodi bio cak i box to box, iako je po vokaciji prednji vezni (nesto kao Dal i Avramovski). Imao je tu porodicnu tragediju i sigurno da mu je trebalo vremena da se oporavi, a i promjena sredine bi mu godila.

P.S. Generalno smo sa igracima iz Slobode, mahom veznim, imali srece. Buco Osmanhodzic, Saric, Husejnovic, Rahmanovic (mozda sam nekoga i propustio), svi su na neki nacin potekli iz Slobode (izuzev Sarica koji se tu afirmisao).
Mersudin Merso Ahmetovic, sigurno uz Rahmana najjači.
Bez dileme, mada sam se ja referisao na vezne igrace. Imali smo mi koristi i od Ivetica cak.
:urnebes: :thumbup:
Do mene je. :salut:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 29 maj 2023, 16:16

Inace Dupovac se vraca sa posudbe, ta ce nam stoper :kafa:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 29 maj 2023, 16:18

nukleusmember je napisao/la:
29 maj 2023, 16:08
hoće li igrati juniori ovu ligu prvaka?

VVVBK
Za 95% hoce

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 29 maj 2023, 16:18

E fino se Mirvic juce popiša po klubu i navijačima, i se.remo nešto Borcu i sudijama, a i mi ucestvujemo u necasnim radnjama, sreca u nesreci jedino je ta sto nismo uticali da neko zbog nas ispadne. I još prepustiš poziciju broj 3 gradskom rivalu. I je.bo vam cetnik Vranjes sa tetoviranim vojvodom Djujicem na ruci matere ako ga dovedete u klub.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 29 maj 2023, 16:24

Lucas je napisao/la:
29 maj 2023, 15:58
Kopenhagen pocinje za par minuta, valjalo bi da pobjede.
Vodi kopenhagen

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 29 maj 2023, 16:24

Nikad mi se nije desilo da se moje mišljenje toliko razlikuje od vašeg .
Šahinović
Talenat(kako čita penale), refleks, visina i samo 19g. Neko griješi, mislim vi.
Bez utakmica (bit će i grešaka i najiskusniji griješe ) ostat će talenat. Vidim ga u L5. Vidjet ćemo, aBd ja ću likovati(šala )

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 29 maj 2023, 16:41

29 maj 2023, 16:24
Nikad mi se nije desilo da se moje mišljenje toliko razlikuje od vašeg .
Šahinović
Talenat(kako čita penale), refleks, visina i samo 19g. Neko griješi, mislim vi.
Bez utakmica (bit će i grešaka i najiskusniji griješe ) ostat će talenat. Vidim ga u L5. Vidjet ćemo, aBd ja ću likovati(šala )
Sve to stoji druze al previse bodova su nam golmani izbili da bismo hladno rekli "neka ga, bice gresaka". Golman nije samo cuvar mreze nego i lider odbrane, on treba da zagalami na stopere, da ih postavi ako odlutaju s pozicije, da unosi mir u odbranu. Kako ce balavac od 19 godina nametnut autoritet i unijet mirnocu jednom Vrsajevicu koji mu haman babo moze bit? Nije to talent svjetske klase kao Donaruma. Ne kazem da sutnemo momka, nego mu treba jedna sezona seniorskog fudbala na posudbi negdje, nek se kali negdje gdje ekipa smije prosut 6-7 bodova samo zbog golmana.
I dok neko nije spomenuo Vladana, Vladan je ipak stao na gol iza momaka s kojim je odigrao bruku utakmica u klubu i koje vec zna u dusu (Mujakic, Pidro, Halid). Plus je i on odradio sezonu na posudbi pa se vratio nama. Nama pod hitno treba iskusan golman da dodatno zategne zadnju liniju a za Sahu svakako ima vremena, ima on brat bratu 15 godina karijere ispred sebe.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 29 maj 2023, 16:56

Osttribine je napisao/la:
29 maj 2023, 16:18
E fino se Mirvic juce popiša po klubu i navijačima, i se.remo nešto Borcu i sudijama, a i mi ucestvujemo u necasnim radnjama, sreca u nesreci jedino je ta sto nismo uticali da neko zbog nas ispadne. I još prepustiš poziciju broj 3 gradskom rivalu. I je.bo vam cetnik Vranjes sa tetoviranim vojvodom Djujicem na ruci matere ako ga dovedete u klub.

Apsolutno se slažem po pitanju Vranjesa, da je najbolji na svijetu i da je besplatan ne bih ga dovodio .
Neće ni on u FKS sigurno. Ovo nema veze sa ostalim igračima druge nacionalnosti. Prije svega čovjek , a potom dobar igrač . :bih:

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 29 maj 2023, 16:57

FCUM je napisao/la:
29 maj 2023, 14:07
ShofaII je napisao/la:
29 maj 2023, 14:03
Podrzavam horde od starta ali mislim da pred novu sezonu trebaju napraviti novi sastanak ako je moguce sa istim ljudima koji su bili na prosilom sastanku ako imaju taj neki spisak. Ako ne onda samo clanovi grupe.
Razmotriti ponovo da li da se nastavi sa bojkotom ili da se ta borba za interese kluba nastavi na neki drugi nacin. Trebaju donijeti svoju autonomni odluku za novu sezonu ili bolje za polusezonu. Razmotriti posebno evropske utakmice. Imaju mnogo razloga da naprave jedan novi sastanak. Mozda bi najbolje bilo da to budu samo clanovi grupe jer se i sam bojkot sveo samo na njih. Cemu da odlucuju oni koji odluku nece postovati.
glupo je da prekinu a ajla ti u klubu jos. Mirvic sigurno nece nikog tjerati.
Tamo u septembru kad ispadne iz evrope i zareda 3-4 poraza leti mirza i ajla i horde se vracaju. Drugog nacina nema
Nista nije glupo.
Ima nas sto smo ispostovali njihov poziv a nismo na sjeveru godinama.
Podjeljena su misljenja od pocetka bila i sad kad je kraj sezone treba se napraviti neki presjek. Ima se prostora i povoda za to. Konkretno tih par evropskih utakmica.

Neka obave sastanak kao grupa u tisini, razgovaraju u tisini sa Ismirom i donesu neki konacni stav za neki naredni period.
Ostaje li bojkot i dalje na snazi. Ako ne ostaje idu skandiranja, transparenti zviždanje protiv doticnih osoba...

Ako ostaje bojkot da li ostaje samo za domace takmičenje ili se prosiruje i na evropske utakmice.
Da li se odnosi samo na sjevernu tribinu i td.

Pa nije sramota prekinuti bojkot ili promjeniti nacin borbe. Nije sveto slovo da se ne smije promjeniti, pa oni su je donijeli i mogu je produziti ili promjeniti modifikovati kako njima odgovara.

Ja ne govorim sta trebaju da rade i sta trebaju da odluce nego da imaju povoda da u najmanju ruku pojasne.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 29 maj 2023, 17:04

29 maj 2023, 16:56
Osttribine je napisao/la:
29 maj 2023, 16:18

Apsolutno se slažem po pitanju Vranjesa, da je najbolji na svijetu i da je besplatan ne bih ga dovodio .
Neće ni on u FKS sigurno. Ovo nema veze sa ostalim igračima druge nacionalnosti. Prije svega čovjek , a potom dobar igrač . :bih:
Naravno da nema, ali za ono pseto koje kako rekoh, a znate i sami ima tetoviranog cetnickog vojvodu iz drugog svjetskog rata nam ne treba, pa taman da je borben i kvalitetan kao Sergio Ramos, je.bat mu mater, a mozda je na kraju krajeva i samo šuplja novinarska ali eto cisto preventivno da se zna sta mu ko misli :D

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 29 maj 2023, 17:07

ShofaII je napisao/la:
29 maj 2023, 16:57
FCUM je napisao/la:
29 maj 2023, 14:07
ShofaII je napisao/la:
29 maj 2023, 14:03
Podrzavam horde od starta ali mislim da pred novu sezonu trebaju napraviti novi sastanak ako je moguce sa istim ljudima koji su bili na prosilom sastanku ako imaju taj neki spisak. Ako ne onda samo clanovi grupe.
Razmotriti ponovo da li da se nastavi sa bojkotom ili da se ta borba za interese kluba nastavi na neki drugi nacin. Trebaju donijeti svoju autonomni odluku za novu sezonu ili bolje za polusezonu. Razmotriti posebno evropske utakmice. Imaju mnogo razloga da naprave jedan novi sastanak. Mozda bi najbolje bilo da to budu samo clanovi grupe jer se i sam bojkot sveo samo na njih. Cemu da odlucuju oni koji odluku nece postovati.
glupo je da prekinu a ajla ti u klubu jos. Mirvic sigurno nece nikog tjerati.
Tamo u septembru kad ispadne iz evrope i zareda 3-4 poraza leti mirza i ajla i horde se vracaju. Drugog nacina nema
Nista nije glupo.
Ima nas sto smo ispostovali njihov poziv a nismo na sjeveru godinama.
Podjeljena su misljenja od pocetka bila i sad kad je kraj sezone treba se napraviti neki presjek. Ima se prostora i povoda za to. Konkretno tih par evropskih utakmica.

Neka obave sastanak kao grupa u tisini, razgovaraju u tisini sa Ismirom i donesu neki konacni stav za neki naredni period.
Ostaje li bojkot i dalje na snazi. Ako ne ostaje idu skandiranja, transparenti zviždanje protiv doticnih osoba...

Ako ostaje bojkot da li ostaje samo za domace takmičenje ili se prosiruje i na evropske utakmice.
Da li se odnosi samo na sjevernu tribinu i td.

Pa nije sramota prekinuti bojkot ili promjeniti nacin borbe. Nije sveto slovo da se ne smije promjeniti, pa oni su je donijeli i mogu je produziti ili promjeniti modifikovati kako njima odgovara.

Ja ne govorim sta trebaju da rade i sta trebaju da odluce nego da imaju povoda da u najmanju ruku pojasne.

:thumbup:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 29 maj 2023, 17:11

Brcka se Renan u Neumu lagano
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 29 maj 2023, 17:20

Ma nisam ja beze nedavno napisao da jedva čekam pauzu i bubanje sa pojačanjima. Pogotovo sad, kad su se krenula i obeštećenja plaćati, pa ko veli ima se para. Mislim da će baš biti cirkus s insajderskim (onim fake, naravno)

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ebi46, Rodman i 29 gostiju.