Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Da vidiš sranja u Ruandi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- VensanKasel
- Kontakt:
Ja odgovorno tvrdim na osnovu tvojih postova na svim temama da si užasan trol i da ne treba da se liječiš , jer za tebe lijeka nema .nerkolfc je napisao/la: ↑29 maj 2023, 09:48Ja ovdje odgovorno tvrdim, na osnovu tvoje prve napisane rečenice da ti nisi normalan I treba da se liječiš.VensanKasel je napisao/la: ↑29 maj 2023, 09:44Ja ovdje pišem stalno da je SDA napravila više štete ovoj državi nego četnici i ustaše zajedno . Generacije će osjećati posljedice .
Napravili su sistem da bukvalno ali bukvalno sa parama možeš sve , ubiješ nekoga i sa parama lagano zaobiđeš sve zakone .
Prvi sam govorio da ne treba ići iz ove zemlje , treba ostati i boriti se . Napadao druge što idu . Ipak imam dvoje djece , jer trebam čekati da mi sutra neki glavonja ubije djecu ? Pichka jesam , šutim i ovdje pametujem na forumu . Kao i svi ovdje , apsolutno sve pichke i ovce koje šute i samo šute .
Zaobiđi me molim te .

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Takvi sto pisu i razmisljaju kao ti su braca cetnicima i ustasama i glavne pristalice vojske Fikreta Abdića. Ti bi prvi govorio gdje se kriju muslimani da ih se moze klati jer su mozda bili u SDA stranci. Bolest.VensanKasel je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:49Ja odgovorno tvrdim na osnovu tvojih postova na svim temama da si užasan trol i da ne treba da se liječiš , jer za tebe lijeka nema .nerkolfc je napisao/la: ↑29 maj 2023, 09:48Ja ovdje odgovorno tvrdim, na osnovu tvoje prve napisane rečenice da ti nisi normalan I treba da se liječiš.VensanKasel je napisao/la: ↑29 maj 2023, 09:44Ja ovdje pišem stalno da je SDA napravila više štete ovoj državi nego četnici i ustaše zajedno . Generacije će osjećati posljedice .
Napravili su sistem da bukvalno ali bukvalno sa parama možeš sve , ubiješ nekoga i sa parama lagano zaobiđeš sve zakone .
Prvi sam govorio da ne treba ići iz ove zemlje , treba ostati i boriti se . Napadao druge što idu . Ipak imam dvoje djece , jer trebam čekati da mi sutra neki glavonja ubije djecu ? Pichka jesam , šutim i ovdje pametujem na forumu . Kao i svi ovdje , apsolutno sve pichke i ovce koje šute i samo šute .
Zaobiđi me molim te .![]()
- ASD
- Kontakt:
U SBK, SDA dao HDZ-u opet finansije, obrazovanje, zdravstvo, pravdu i unutrašnje poslove. 

Cetnici i ustaše zaklali, pobili, silovali na hiljadama djece. Ali jok, balijski mozak ce to nekako izignorirati.
- alan_kardec
- Kontakt:
admin je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:49Vrlo je vjerovatno da ces dobiti kofer. Bitno je da gubitak odmah prijavis kompaniji. Nisam siguran kako je kad ti izgube kofer u povratku, ali iz prve ruke znam da Ako ti u putu izgube kofer i ne vrate ga u 48 sati, duzni su ti nadoknaditi troskove higijene i donjeg vesa koje kupis od trenutka prijave do povratka kofera u iznosu 100% i odjece u iznosu 50%.akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:19da li se nekome od vas desavalo da vam se kofer zagubi prilikom letenja, konkrentno je u pitanju Wizzair i sarajevski aerodrom
koje su sanse da se kofer vrati, da je ubacen u neki drugi avion i da li je moguce da je jos na aerodromu
Ovdje je bitno napomenuti da u higijenu ulaze parfemi, kreme, u ves moze uci skupi zenski vec, odjeca moze biti skupo odijelo, mislim da nema neke granice u iznosima koje mozes refundirati niti imaju pravo da ti kazu ‘e to su skupe gaće, 500 eura, to ne moze’.
Par hiljada eura provjereno mozes dobiti
meni se 2018. desila slična situacija.
išao Turkishom Sarajevo-Istanbul-Bukurešt, kod sestre i zeta. Sletio u Bukurešt na aerodrom, nema torbe. Koliko se sjećam, tu odmah na aerodromu ispunio neki formular, opisao kakva je torba i torba nađena za 2/3 dana, išao na aerodrom da je preuzmem. U međuvremenu zet se peglao sa njima, slao mejlove, zvao ih da izganjamo tu neku odštetu. Ja bio kod njih 7 dana, vratio se kući, prošlo možda mjesec/dva dana, zove zet kaže otvori devizni račun da ti Turkish uplati iznos na ime te odštete. Ja otvorio račun, leglo mi nekih 300 dolara, tako nešto.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- numanumaye22
- Kontakt:
Naftne kompanije u Bosni i Hercegovini iza sebe imaju "godinu iz snova".
Nabujale cijene nafte donijele su im rekordne prihode i dobit. Većina njih uvećala je prošle godine svoje prihode za po više stotina miliona KM.
Ovo je rezultat najvećih naftnih kompanija u FBiH za 2022. (za RS još nema svih podataka):
Holdina (Ina)
Ukupni prihodi – 1.592.462.661 KM (godinu ranije 1.101.114.500 KM)
Dobit – 4.640.902 KM
Hifa oil
Ukupni prihodi – 819.631.178 KM (godinu ranije 544.253.777 KM)
Dobit – 20.068.655 KM
G-Petrol (Gazprom)
Ukupni prihodi – 780.410.015 KM (godinu ranije 693.815.920 KM)
Dobit – 2.332.391 KM
Hifa Petrol
Ukupni prihodi – 731.415.777 KM (godinu ranije 483.069.490 KM)
Dobit – 15.641.331 KM
Antunović AGS Orašje
Ukupni prihodi – 525.915.235 KM (godinu ranije 242.642.695 KM)
Dobit – 3.334.467 KM
Petrol BH Oil Company
Ukupni prihodi – 482.078.124 KM (godinu ranije 426.762.912 KM)
Dobit – 7.493.982 KM
Energopetrol
Ukupni prihodi – 227.351.221 KM (godinu ranije 158.030.114 KM)
Dobit – 16.535.087 KM
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- VensanKasel
- Kontakt:
Bravo !!! Koji odjel SDA te naučio da tako botuješ ? Ako pišeš protiv SDA , odmah si izdajniknerkolfc je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:59Takvi sto pisu i razmisljaju kao ti su braca cetnicima i ustasama i glavne pristalice vojske Fikreta Abdića. Ti bi prvi govorio gdje se kriju muslimani da ih se moze klati jer su mozda bili u SDA stranci. Bolest.VensanKasel je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:49Ja odgovorno tvrdim na osnovu tvojih postova na svim temama da si užasan trol i da ne treba da se liječiš , jer za tebe lijeka nema .
Zaobiđi me molim te .![]()

Idu hapšenja , idu osude prvo ti amidža Novalić ide na robiju , pa načelnici pa na kraju ti tata Bakir sa Poljina ide na robiju .

- ASD
- Kontakt:
Dobili su dosta novih visokoobrazovanih institucija.numanumaye22 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 11:31Uvjerljivo najzaostaliji kanton i najgori. Samo se zgrade izgradile zadnjih 30 godina, gdje je bila firma sad je zgrada.![]()

- VensanKasel
- Kontakt:
Ko to ignorira ? Zašto lažeš ?
Zašto se uvijek javljaš kad se SDA spomene i onda tvrdiš da nisi SDA bot ?
Sve što si napisao su četnici i ustaše uradile , e sad zamisli šta je tvoja vrhovna stranka uradila kad su gori od njih

Koliko ljudi je otišlo iz države i koliko i dalje ide ?
Ko je kriv ?
Koliko se sjećam ti nisi u Bosni i Hercegovini ?
Nadji mi jedan jedini post gdje sam ja ikada branio SDA. Nikad me niko i nije nazvao SDA borim jer nikada niko to nije mogao ni pomisliti iz mojih postova. Doduše osim ASD, njemu je svakako rak rana ako napadaš bilo koga osim SDA.VensanKasel je napisao/la: ↑29 maj 2023, 12:17Ko to ignorira ? Zašto lažeš ?
Zašto se uvijek javljaš kad se SDA spomene i onda tvrdiš da nisi SDA bot ?
Sve što si napisao su četnici i ustaše uradile , e sad zamisli šta je tvoja vrhovna stranka uradila kad su gori od njih![]()
Koliko ljudi je otišlo iz države i koliko i dalje ide ?
Ko je kriv ?
Koliko se sjećam ti nisi u Bosni i Hercegovini ?
Ja sam se javio jer si napisao toliku glupost, da će svako ko ima grama mozga reagovati.
Cetnici i ustaše ubijali, silovali, klali, protjerali, živu djecu u rernu stavljali i tebi je manje zla nego sto SDA radi. Fuj.
Ne treba ovo da te iznenadi Jasmine, ima ih puna V. Kladuša ovakvih. Ovo bi I pomagalo u tom klanju samo da cetalji neb rekli da je loš.
Ima onaj jedan video gdje neki kljusan kod neke piljare pijan govori ,treba nam više fakoooltetlija
To je pandan ovog gore,i takvi imaju pravo glasa
To je pandan ovog gore,i takvi imaju pravo glasa
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Koji qrac poredis cetnike i ustaše i njihove zločine sa SDA kriminalnom hobotnicom ?
To sto su zeleni najveći kriminalci poslije rata ovdje, ne znaci da ih trebaš svrstavati iznad četnika i ustaša.
To sto su zeleni najveći kriminalci poslije rata ovdje, ne znaci da ih trebaš svrstavati iznad četnika i ustaša.
Bukvalno jedan nadji. Ako je napadati to sto Nikšić ide na utakmicu, dok je Krajina poplavljena onda .

- numanumaye22
- Kontakt:
Ne kontam sto ljudi imaju potrebu da postanu vece patriote i SDAovci kad napuste zemlju, redovno ljiljanka se stavlja. Mada kad skontam i jest bolje i lakse bit patriota na sat leta od BiH. 

Nije to samo kod nas to je prisutno kod svih dijaspora.Erdogan je ubjedljivo pobjedo kod turkse dijaspore u njemackoj.Bas zanimljiv fenomen koji treba istrazitinumanumaye22 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 12:40Ne kontam sto ljudi imaju potrebu da postanu vece patriote i SDAovci kad napuste zemlju, redovno ljiljanka se stavlja. Mada kad skontam i jest bolje i lakse bit patriota na sat leta od BiH.![]()
S obilujemo da je otac od ovog ubice znao da mu sin uzima ključeve, da li će i on odgovarati ?l
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 4 gosta.