Forma je u silaznoj putanji, toliko nerviranja ove sezone. ne znam šta još možemo očekivati od njega na klupi, ispadanje od Intera, poraz od Hannovera. Boljem se ne možemo nadati. Očekujem hitar potez uprave, jer vjerujem da on otkaza sam dati neće. Njemu obraz svašta dozvoljava. No, dosta je bilo Gaalonje, red bi bio da se malo okrenem i našim igračima.

Očekujem povratak Butta na gol, nema teorije da ovaj mali bude budućnost. Neće da sjedi u Bayernu, nema problema, idi u drugoligaša pa brani na vrhunskom nivou. Bio sam za Krafta, ali definitivno mijenjam mišljenje. Neuera bih volio po kvaliteti, ali postoje i druge prepreke... Svejedno na Kraftu se ne može graditi budućnost. Neuer je pokazao da je miljama ispred.
Buyten mora u prvih 11. Hebote nikad nisam znao da ću ovo morati da kažem. Previše problema kod prekida, Tymu je krajnje ružno vidjeti na trenutnoj poziciji. Bolja je prošlogodišnja odbrana bila. Breno i Buyten su trenutna dobitna kombinacija. Pranja i Gustavo solidni.
O Riberyu, Gomezu, Mulleru, Schweinsteigeru radije neću ništa reći.
Evidentno je da Robben ima problema s tim mišićem, samo se vješto skrivaju stvari. Nema više duela, prolazaka, miješanja. Pa trči li taj ikako u dvije zadnje utakmice.