Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Kako ce kocka autom da ne dodje na jedno 5-6 piva, pa sta ce sponze rec na to!?
Što se mene tiče neka smanje i na 40 svakako kad god mogu zaobilazim glavnu cestu
I to je najbolje sto mozes proci, neko pogine na prvom odma, drugi je u 90% zatvorska kazna. Nagledo sam se s nasim ljudina, iso prevodio i tako. Jednog su ufatili sa maloljetnim sinom u autu, odma pogibija, da je kleo zivot i alkohol. I nsjbolje od svega toga je sto ne stari nikad, znaci ufati te danas pa za 40 godina, taj za 40 godina se vodi kao drugi. Tako sam se uroljo s jaranom u kafani, ja tad zivio blizu kilometar, otiso pjeske kuci ostsvio auto (libo me za autom), njemu govorio haj kod mene prespavaj ne vozi, necu ja vozim 20 godina ne sikiraj se, ok sta cu necu se tuci s njim. Ujutru me zove mos li pokupiti iz zatvora, prvi imo 1990 i neke i to mu vodili kao drugi. I to ga odma zaustavili, prodju parkingom stave ti kredu na gume, pa kad krenes odma rotacija.kraljttbvb je napisao/la: ↑28 maj 2023, 16:16E momacki, svaka im castalemsa je napisao/la: ↑28 maj 2023, 16:11Prvi put (ako te samo zaustavio, nisi napravio neki tezi prekrsaj, udes/ubistvo), ces proci sa obicno uslovnom od godinu dana, suspendovanom vozackom 3 mjeseca i spravu za duvanje 3 puta dnevno. Pod uslovnom se podrazumijeva da moras barem jednom mjesecno se javljat i vaditi drogu test tj. urin i normalno placas mjesecno drzavi to sve. Izadje te ukupno u prosjeku (sa advokatom) oko 20 hiljada dollara.kraljttbvb je napisao/la: ↑28 maj 2023, 12:39
Kakve su kazne u Americi ako te uhvate pijanog za volanom?
Pricao nam je lik, zivi u Cikagu, jednom mjesecno ide sa nekom rajom da se ubiju ko macke.
Kaze prije nego pocnemo piti, dadnem konobaru pare i papir sa mojom adresom da mi moze zovnuti taxi kad krenem kuci.
Desavalo mu se da sutradan kad ustane, ne sjeca se gdje je bio i gdje je ostavio auto. Kaze zovnem policiju i kazem nema mi auta. Dadnem im broj tablica i kad mi nadju auto jave mi gdje je i ja odem i pokupim ga![]()
Drugi sve isto samo rigoroznije (duze uslovna, suspendovana vozacka), sa mozda i zatvorskom kaznom, i spravom u autu (da moras duvati da bi upalio auto).
Treci je vec felony i ti si halali huso materi![]()
![]()
![]()
Uze ga Sultan 

BABUKA POBJEDIO, SLAVI LI SE U SARAJEVU? PAZAR GORI
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Jihad incoming
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- akisarajevo92
- Kontakt:
da li se nekome od vas desavalo da vam se kofer zagubi prilikom letenja, konkrentno je u pitanju Wizzair i sarajevski aerodrom
koje su sanse da se kofer vrati, da je ubacen u neki drugi avion i da li je moguce da je jos na aerodromu
koje su sanse da se kofer vrati, da je ubacen u neki drugi avion i da li je moguce da je jos na aerodromu
Don't believe the hype.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Kada smo kod ubistava sa automobilom.
Amar Mustedanagić ležao dvije godine zatvora zbog pokušaja ubistva. Izađe iz zatvora, i ubije u Tuzli automobilom momka Ismara Subašića pa pobjegne s mjesta nesreće.
Dok traje suđenje taj isti Amar radi u Njemačkoj.
Amar Mustedanagić ležao dvije godine zatvora zbog pokušaja ubistva. Izađe iz zatvora, i ubije u Tuzli automobilom momka Ismara Subašića pa pobjegne s mjesta nesreće.
Dok traje suđenje taj isti Amar radi u Njemačkoj.
Kuća tvoja
Çestitske turskoj dijaspori!

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Vrlo je vjerovatno da ces dobiti kofer. Bitno je da gubitak odmah prijavis kompaniji. Nisam siguran kako je kad ti izgube kofer u povratku, ali iz prve ruke znam da Ako ti u putu izgube kofer i ne vrate ga u 48 sati, duzni su ti nadoknaditi troskove higijene i donjeg vesa koje kupis od trenutka prijave do povratka kofera u iznosu 100% i odjece u iznosu 50%.akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:19da li se nekome od vas desavalo da vam se kofer zagubi prilikom letenja, konkrentno je u pitanju Wizzair i sarajevski aerodrom
Ovdje je bitno napomenuti da u higijenu ulaze parfemi, kreme, u ves moze uci skupi zenski vec, odjeca moze biti skupo odijelo, mislim da nema neke granice u iznosima koje mozes refundirati niti imaju pravo da ti kazu ‘e to su skupe gaće, 500 eura, to ne moze’.
Par hiljada eura provjereno mozes dobiti
Bošnjaci mogu biti sretni, dobit će koju izjavu sultana da imaju iza sebe pun ku*ac Turske dok u međuvremenu sultan liže jaja kišobrandžiji.
Hoće li biti kakva bibijada za pobjedu sultana?
Hoće li biti kakva bibijada za pobjedu sultana?
Allah te nagradio
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- akisarajevo92
- Kontakt:
ovo se desilo prije desetak dana, svim putnicima zagubili kofere pa zato i vjerujem da ce ipak vratiti kad-tadadmin je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:49Vrlo je vjerovatno da ces dobiti kofer. Bitno je da gubitak odmah prijavis kompaniji. Nisam siguran kako je kad ti izgube kofer u povratku, ali iz prve ruke znam da Ako ti u putu izgube kofer i ne vrate ga u 48 sati, duzni su ti nadoknaditi troskove higijene i donjeg vesa koje kupis od trenutka prijave do povratka kofera u iznosu 100% i odjece u iznosu 50%.akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:19da li se nekome od vas desavalo da vam se kofer zagubi prilikom letenja, konkrentno je u pitanju Wizzair i sarajevski aerodrom
Ovdje je bitno napomenuti da u higijenu ulaze parfemi, kreme, u ves moze uci skupi zenski vec, odjeca moze biti skupo odijelo, mislim da nema neke granice u iznosima koje mozes refundirati niti imaju pravo da ti kazu ‘e to su skupe gaće, 500 eura, to ne moze’.
Par hiljada eura provjereno mozes dobiti
to za refundiranje nisam znao, nema sta nije bilo u koferu, samo sto je ovo bilo u povratku, clan porodice na liniji Sarajevo - Abu Dhabi
Don't believe the hype.
Cuj to slave pobjedu erdogana u Sarajevu
kakvi panjevi

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.