Evo pun bus mlade raje ide

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I ja nekako tako mislim. Mada to može bit mač sa dvije oštrice. Ako mu izađeš u susret, mali može bit teška flopčina i onda ga klupiraš, a on počne njatike kako ga ne vole, pa mu ne daju igrati. Ili ako ga pustiš, opet može bit flopčins, a ti nećeš da se zamjeriš Hasanu, ili imaš neke talove sa savvezom, pa ga forsiraš i uzimaš mjesto nekom boljem i perspektivnijem.Antikloc je napisao/la: ↑28 maj 2023, 14:09Kakve su sve ublehe i bogalji igrali kod nas i jos igraju,mogao bi i Nick pokusatimnon46 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 12:01Može koristit njemu, a nama može bit propuh na beku sa Nickom.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 maj 2023, 11:58Ja, iskreno, ne znam da je on (Nick) igdje igrao i ne znam kako se uopšte našao u reprezentaciji. Ne bih volio da se u Sarajevu može sve ono što u Bayernu ne može.
Poznanik koji radi u Savezu veli da malo mora dobiti minute profesionalnog fudbala. Prva projekcija je Sarajevo, mada nije isključena opcija dolaska i u druge klubove u BiH, ali ipak neke ozbiljnije. Ljudi zaduženi za mladu reprezantaciju su se, valjda, uhvatili toga.
Jbg, uz finansijsku injekciju nama kao svojevrstan vid naknade, možda bi ga bilo dobro dovesti na po' godine. A i Mulalić nek se fajta za mjesto. Može mu samo koristit.![]()
Mislim najlkakse je reci neka ide igrat u Turbinu,Velez ili Bjelopoljac ali realno je izaci Hasanu u susret. Veliko je ime u svijetu fudbala,malo saradnje nam moze samo koristiti. Naravno,ne mislim da mu se garantuje mjesto u prvih 11,nego dati sansu,pa neka zaigra koliko valja i koliko se izbori !!
bodi123 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 10:45Koji crni Aničić brate, pa to je stopostotni invalid koji se, iz samo nama poznatog razloga, još uvijek vodi kao fudbaler...Lucas je napisao/la: ↑28 maj 2023, 00:04Taj Mina je potpuno nepotreban, jos stranac.Radovic i Durakovic sasvim ok rješenja za lijevu stranu, sa Tomasevicem raskinuti ugovor. Volio bih da se Ikic vrati i da sa Kyeremehom cini dvojac desnih krila.
Delac, Mulalic, Anicic, Martinovic, Durakovic, Balta, Vrancic, Avramovski, Kyeremeh, Ziljkic i Renan. Mislim da bi i ovih prvih 11 bilo u potpunosti konkurentno za titulu naredne sezone.
Trenutno korisnika/ca: Hamagara, misstianopenaldo i 119 gostiju.