Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

STEVIE
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la STEVIE » 02 mar 2011, 22:32

ma mozda i nije to tako lose da se edo odmori za subotu, igraju protiv wigana i tu ce sigurno dobit priliku od prve minute.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 02 mar 2011, 22:32

neko_iz_mase je napisao/la:**** kume, nije to je reprezentacija Njemačke, to je reprezentacija Ujedinjenih Naroda :lol:
:lol: :lol: :lol:
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 02 mar 2011, 22:33

Ma nema potrebe da iko od nas pati, boli ljudi Dzeku kita, on za godinu zaradi pare koje niko od nas ne moze u 10 zivota..

Ako hoce nek igra, ako nece sta cu mu ja...

po meni ovo veceras nije nista cudno, Dzeko je igrao puno u zadnje vrijeme, vise nego je navikao i treba mu pauza.. PA i Silva je presjedio zadnju na klupi, Tevez isto prije njega..

Uglavnom, nije opet toliko los.. Uzmi u obzir da je Torres u 5 utakmica pokazao apsolutno nista, a nije imao pauze, nije se morao priviknuti na ligu, i kosta duplo vise od Dzeke.. Ovaj nas je makar imao pogodaka protiv losijih ekipa i asistencija u Premier ligi..

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 02 mar 2011, 22:33

Nail for Real je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da mu nece dati ni 15 minuta i to pri ovom rezultatu... Bravo Mancini, tako se nabija igracu samopouzdanje...
Pa jbt, sto da ga ne odmori u kup utakmici? Ne razumijem vase razmisljanje uopste.
Da, a zasto nije odmorio ostale "asove" iz prve postave. Naravno, moguce je da ga odmara za utakmicu Premiershipa, moguce je da ce Dzeko zapoceti tu utakmicu od prve minute, ali je isto tako moguce da je Mancini, nezadovoljan Dzekinim ucinkom u prosloj utakmici, istog izvadio rano iz igre, a onda odlucio da ga preseli na par tekmi na klupu...
Sve je moguce...

I da se razumijemo, za 15 minuta se Dzeko ne bi posteno ni oznojio, a kamoli umorio, tako da je ta prica o nespremnosti vise-manje suplja ko svicarski sir. No svi cemo za par dana biti pametniji, sacekajmo...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 02 mar 2011, 22:37

stvarno koje gluposti pisete ni vidoviti Dali vam nije ravan,,, :lol: :lol: idite spavati odmorite oci malo,,, nece Dzeko tako lako otici sa mali ekrana gledat cete vi njega jos dosta!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 02 mar 2011, 22:40

Meni bi nekako ponižavajuće bilo da mu je dao 10 minuta. Džeko je igrač za minimalno pola sata, k'o recimo Tevez. Uvreda je da se skida zbog manje od pola sata. To je posao za Joa i Boyatu. Ili pola sata ili nikako.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 02 mar 2011, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 02 mar 2011, 22:40

_dreamer_ je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da mu nece dati ni 15 minuta i to pri ovom rezultatu... Bravo Mancini, tako se nabija igracu samopouzdanje...
Pa jbt, sto da ga ne odmori u kup utakmici? Ne razumijem vase razmisljanje uopste.
Da, a zasto nije odmorio ostale "asove" iz prve postave. Naravno, moguce je da ga odmara za utakmicu Premiershipa, moguce je da ce Dzeko zapoceti tu utakmicu od prve minute, ali je isto tako moguce da je Mancini, nezadovoljan Dzekinim ucinkom u prosloj utakmici, istog izvadio rano iz igre, a onda odlucio da ga preseli na par tekmi na klupu...
Sve je moguce...

I da se razumijemo, za 15 minuta se Dzeko ne bi posteno ni oznojio, a kamoli umorio, tako da je ta prica o nespremnosti vise-manje suplja ko svicarski sir. No svi cemo za par dana biti pametniji, sacekajmo...
Sto je onda Silva presjedio proslu utakmicu ??

Sto je Tevez presjedio utakmicu prije 2 sedmice ??

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 02 mar 2011, 22:41

Boga mi nije dobro!Bojim se da ce i "Jo" biti poznatiji od Dzeke ... :cry: :cry:
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 02 mar 2011, 22:45

Za_raju je napisao/la:Boga mi nije dobro!Bojim se da ce i "Jo" biti poznatiji od Dzeke ... :cry: :cry:
Slazem se, ovo je sigurno katastrofa sto Dzeko nije odigrao utakmicu. Nikad se nije desilo da jedan igrac odmori nakon 3-4 utakmice stalnog igranja. Dzeko je zavrsio svoju karijeru i zbog ovoga veceras vise nikad nece zaigrati i zabiti gola,takodje je gotov i sa reprezentacijom i svi smo propali zajedno s Dzekom..

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 02 mar 2011, 22:46

meni je van svake pameti reći da odmara džeku,u takmičenju gdje realno jedino mogu uzeti trofej :roll: a neodmara recimo teveza,braću toure :?: mislim da oni imaju vrlo malo stpljenja sa igračima..recimo samo belamy santa kruz adebayor jbg imaju milionee pa mogu...nadam se da griješim i da će edin akb igrati ali teška vremena dolaze z njega :!: ali eto u engleskoj ima najviše tekmi od svih liga tako da imaće još šanse ali ukoliko uskoro nepočne zabijati u ligi biće gutavo :| nek mu je sretno :!: :!: :!: :!:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 mar 2011, 22:47

Notts County - Dzeko 90 Minuta, Balotelli 66 Minuta, Tevez 30 Minuta
Aris Saloniki - Dzeko 90 Minuta, Balotelli 90 Minuta, Tevez 80 Minuta
Fulham - Dzeko 62 Minuta, Balotelli 90 Minuta, Tevez 90 Minuta

Aston Villa - Dzeko 0 Minuta, Balotelli 60 Minuta, Tevez 30 Minuta.

Dzeko zadnju tekmu kupu odigrao, kao i protiv Arisa, protiv Fulhama 60 minuta, naravno da ce ga Mancini odmoriti, a jos su vodili 3:0. Naravno da ce uvesti klocinu Jo-a i druge. Ne vidim zasto bi bila katastrofa sto je odmarao Dzeku. Onda je i katastrofa sto je Tevez sjedio 60 minuta na klupi.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 02 mar 2011, 22:49

Pacovi opez izasli da uzmu zraka.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 02 mar 2011, 22:50

Jedino sam siguran da ce biti starter protiv Dinama u Euro ligi to je Dzekino takmicenje :mrgreen: dok su mu sanse protiv Wigana 50% da ce krenuti od 1 min.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 mar 2011, 22:51

Sto je njemu zajebanije to je repci bolje. Nece morati Susic sada da mu ispravlja neke bazicne stvari kao sto je kondicija i trcanje nego mu sada to Manchini i suigraci kroz igru i konkurenciju sve lijepo objasnjavaju. Manchini ga je zamijenio proslu tekmu na pola utakmice i sada klupa cisto psiholoski da mu skrene paznju da mora da radi puno jace.

Dovoljno sam star da povucem jedno poredjenje. 100% maltene identicna situacija kada je pokojni Drazen Petrovic presao u NBA. U Evropi harao a tamo od nule morao poceti. Jel Dzeko dovoljno jak da prodje kroz cistiliste u City-u po meni je ovo 40% - 60% . Pokazuje se da su mu svi oni koji su ga tapsali po ramenu po BH i govorili da je dijamant i medju prvih 5 napadaca svijeta ucinili medvjedju uslugu....
Kazem opet za repku prava stvar, doci ce bolji pa ga u nekoj sledecoj tekmi protiv Francuza ili Rumuna nece odbrana moci staviti u mali dzep...

p.s Ovi sto ga porede Torresom ne budite smijesni. Torres ima toliki kredit da moze da odigra i 10 utakmica bez gola. Momak se do sada dokazao na svim nivoima i njegov kvalitet se zna ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 02 mar 2011, 22:57

A et Dzeko se nije dokazao, prvi strijelac i najskuplji igrac Bundeslige ti nije dovoljan dokaz... Zamisli sta bi Dzeko radio da je igrao sa veznim redovima koje je Torres imao iza sebe..

Istina je da ce Dzeko sad biti jedan potpuno novi covjek kad dodje igrat za repku, ima da razjebe svaku odbranu jer je dosta ojacao...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 02 mar 2011, 23:05

harinjo je napisao/la:meni je van svake pameti reći da odmara džeku,u takmičenju gdje realno jedino mogu uzeti trofej :roll: a neodmara recimo teveza,braću toure :?: mislim da oni imaju vrlo malo stpljenja sa igračima..recimo samo belamy santa kruz adebayor jbg imaju milionee pa mogu...nadam se da griješim i da će edin akb igrati ali teška vremena dolaze z njega :!: ali eto u engleskoj ima najviše tekmi od svih liga tako da imaće još šanse ali ukoliko uskoro nepočne zabijati u ligi biće gutavo :| nek mu je sretno :!: :!: :!: :!:
Prva tri mjesta u Engleskoj su direktan plasman u Ligu Prvaka. Cetvrto mjesto je trece pretkolo i u vecini slucajeva plasman. To je puno vaznije od bilo kojeg KUPa.... Bar ja tako mislim a vjerujem da nisam jedini. Liga Prvaka je glavni cilj Gradjana a sve vise od toga bi bilo iznad planiranog.
Ni prvenstvo nije nemoguce, pogotovo ako sad ManU izgubo od Liverpula..... a to bi znacilo da ce ostatak sezone biti pod velikim pritiskom..... tada se najvise grijesi. ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 02 mar 2011, 23:59

kimbo je napisao/la:Sto je njemu zajebanije to je repci bolje. Nece morati Susic sada da mu ispravlja neke bazicne stvari kao sto je kondicija i trcanje nego mu sada to Manchini i suigraci kroz igru i konkurenciju sve lijepo objasnjavaju. Manchini ga je zamijenio proslu tekmu na pola utakmice i sada klupa cisto psiholoski da mu skrene paznju da mora da radi puno jace.

Dovoljno sam star da povucem jedno poredjenje. 100% maltene identicna situacija kada je pokojni Drazen Petrovic presao u NBA. U Evropi harao a tamo od nule morao poceti. Jel Dzeko dovoljno jak da prodje kroz cistiliste u City-u po meni je ovo 40% - 60% . Pokazuje se da su mu svi oni koji su ga tapsali po ramenu po BH i govorili da je dijamant i medju prvih 5 napadaca svijeta ucinili medvjedju uslugu....
Kazem opet za repku prava stvar, doci ce bolji pa ga u nekoj sledecoj tekmi protiv Francuza ili Rumuna nece odbrana moci staviti u mali dzep...

p.s Ovi sto ga porede Torresom ne budite smijesni. Torres ima toliki kredit da moze da odigra i 10 utakmica bez gola. Momak se do sada dokazao na svim nivoima i njegov kvalitet se zna ...

moze da odigra ali mu se jos nije posrecilo, nije uvezo 10 utakmica bez povrede kako je doso u englesku, a najbolje se pokazo na svjetskom... ma daj sta je to on uradio za liverpool u zadnjih par sezona...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 03 mar 2011, 00:55

samovasposmatram je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
samovasposmatram je napisao/la:dzeki se tamno crno u city-u pise :mrgreen: hajvan trco za parama,...bolje bi bilo da je odigro ko covjek sezonu do kraja sa wolfsburgom i onda fino na tenane sa novim timom ko svaki drugi pametni igrac isto, znaci ono od pocetka jedne sezone a vako nek mu je samo onaj gore na pomoci.
Bolje pola godine učit novo gradivo, nego ponavljat staro. Sljedeće sezone će Džeko bit nezaustavljiv. U najgorem slučaju.
aha tacno, ako tevez i balo ostanu i sledece sezone u najgorem slucaju mozemo gledat dzeku negdje u portsmouthu il west bromwichu, ako ne proradi bice njemu ko santa cruzu shub karta u pizdice.
Ili kao Robinho u Milan il iAdebayor u Real Madrid ;)
RIP SALE VILENJAK

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 03 mar 2011, 12:06

MrShadow je napisao/la:
Sto je onda Silva presjedio proslu utakmicu ??

Sto je Tevez presjedio utakmicu prije 2 sedmice ??
Silva? Gdje presjedio, kod kuce ili na tribini? Silva nije uopste bio u kadru za tu utakmicu, sto implicira da je postojao neki problem...

Tevez? Ako mislis na tekmu protiv Notts Country-ja kod kuce, onda prvo trebas spomenuti da je usao u igru u 60. minuti. Drugo, zar stvarno mozes porediti tekmu protiv Aston Ville i Nottsa?

Kao sto sam vec napisao, nije ovo nikakva katastrofa, niti treba donositi preuranjene zakljucke, no vidim da je kristalno jasno da ga je Mancini odmarao iskljucivo radi nadolazece premierligaske utakmice. Moze da bude, ali ne mora. Meni licno vise naginje na drugu varijanu. Isto tako ga je insistirao da ne putuje u Mexico, a mi prepostavili da ce ga odmornog gurnuti u prvu postavu, a svi znamo da je onda na teatru snova usao u igru kao zamjena...

Dakle, sigurno je jedino da nista nije sigurno, a ja sam samo iznio svoje subjektivno misljenje... I bas kao i ti, i ja se nadam da ono nije tacno...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 03 mar 2011, 12:44

Ili kao Robinho u Milan il iAdebayor u Real Madrid ;)
zato im je cijena za 50% opala.
WHUFC

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Drum, Proximic i 31 gost.