FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma x ko da gledam,previše smo mi merhametli
-
- Kontakt:
Samo sto je Mina bolji od obojice,za sta je Radovic dovoljan? Mozda je dovoljan da ulazi sa klupe u nasoj ligi,u evropi nije ni za toga dovoljan.MaroonBjelave je napisao/la: ↑28 maj 2023, 00:06Možda Mina ima kakve veze sa "snajkom u nas", pa je možda naređeno da mora doćiLucas je napisao/la: ↑28 maj 2023, 00:04Taj Mina je potpuno nepotreban, jos stranac.Radovic i Durakovic sasvim ok rješenja za lijevu stranu, sa Tomasevicem raskinuti ugovor. Volio bih da se Ikic vrati i da sa Kyeremehom cini dvojac desnih krila.
Delac, Mulalic, Anicic, Martinovic, Durakovic, Balta, Vrancic, Avramovski, Kyeremeh, Ziljkic i Renan. Mislim da bi i ovih prvih 11 bilo u potpunosti konkurentno za titulu naredne sezone.![]()
-
- Kontakt:
Mrsko mi sad objasnjavat,Guli je klasa za Ikica.
Koji crni Aničić brate, pa to je stopostotni invalid koji se, iz samo nama poznatog razloga, još uvijek vodi kao fudbaler...Lucas je napisao/la: ↑28 maj 2023, 00:04Taj Mina je potpuno nepotreban, jos stranac.Radovic i Durakovic sasvim ok rješenja za lijevu stranu, sa Tomasevicem raskinuti ugovor. Volio bih da se Ikic vrati i da sa Kyeremehom cini dvojac desnih krila.
Delac, Mulalic, Anicic, Martinovic, Durakovic, Balta, Vrancic, Avramovski, Kyeremeh, Ziljkic i Renan. Mislim da bi i ovih prvih 11 bilo u potpunosti konkurentno za titulu naredne sezone.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Rijesiti se: Avramovskog, Muse, Nemanje T., Anicica, ¸Dzafica, Cirjaka, Salcina, Vrsajevica. Sto se tice nase lige, fokus staviti na tri igraca: Santos, Durakovic i Mahmic, tu bih dodao i jos jednog desnog beka koji ce praviti konkurenciju Mulalicu, po mogucnosti da bude mladji od 25 godina. Mjesto petog stranca u ekipi rezervisati za kvalitetnog ofanzivnog veznog igraca.
Hoce li se moci kupiti karte kod stadiona? Je li moglo protiv Zelje?
-
- Kontakt:
Vranjes moze na beka
Zna li se hoće li Dal igrati danas obzirom na povredu u prošlom kolu?
Je li istina da se pregovara sa Nickom Salihamidžićem?!?! Zna li neko nešto više? Navodno, posudba da dečko odigra Europu i dobije prijeko potrebne minute.
To bi top biloVenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 maj 2023, 11:32Je li istina da se pregovara sa Nickom Salihamidžićem?!?! Zna li neko nešto više? Navodno, posudba da dečko odigra Europu i dobije prijeko potrebne minute.
Nadam se da nije istina. dosta sto u 21 je kupio mjesto i Mulalic ne dobija poziv. ne treba to u klubu. Mulalic je za njega Carlos.
lik nije u glavi dobar. instagram pic....
lik nije u glavi dobar. instagram pic....
-
- Kontakt:
Gotov je on sad sa Bayernom mogao bi i babu dovestiVenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 maj 2023, 11:32Je li istina da se pregovara sa Nickom Salihamidžićem?!?! Zna li neko nešto više? Navodno, posudba da dečko odigra Europu i dobije prijeko potrebne minute.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije te niko ukinuo nego si zaboravio password.Bosniak10 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 18:26Nisam novi account, SviUNapad1jeAFH dok me nisu ukinuli bez razloga. Mirza IN sam bio onog dana kad sam vidio da je citav tim na njegovoj strani.NazorUso je napisao/la: ↑27 maj 2023, 18:1821.5.2023.Bosniak10 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 18:06Kako serete isto ko da je Guardiola slobodan i hoće da dođe. Ako ode Mirza i dođe opet neka prevara kao zadnjih 5 trenera psovat cete mirvahu sve zivo. Neka Mirze covjek je ostvario ono sto je zacrtano bilo i atmosfera je na zavidnom nivou. Znamo da nije neki znalac ali covjek ima rezultate.![]()
Postajeeee doooosadnoooooo....
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Danas na stadionu AFH daju 2 trenera ostavke

Dal i Mirza idu u Olimpiju 

Ja, iskreno, ne znam da je on (Nick) igdje igrao i ne znam kako se uopšte našao u reprezentaciji. Ne bih volio da se u Sarajevu može sve ono što u Bayernu ne može.
Poznanik koji radi u Savezu veli da malo mora dobiti minute profesionalnog fudbala. Prva projekcija je Sarajevo, mada nije isključena opcija dolaska i u druge klubove u BiH, ali ipak neke ozbiljnije. Ljudi zaduženi za mladu reprezantaciju su se, valjda, uhvatili toga.
Jbg, uz finansijsku injekciju nama kao svojevrstan vid naknade, možda bi ga bilo dobro dovesti na po' godine. A i Mulalić nek se fajta za mjesto. Može mu samo koristit.
Poznanik koji radi u Savezu veli da malo mora dobiti minute profesionalnog fudbala. Prva projekcija je Sarajevo, mada nije isključena opcija dolaska i u druge klubove u BiH, ali ipak neke ozbiljnije. Ljudi zaduženi za mladu reprezantaciju su se, valjda, uhvatili toga.
Jbg, uz finansijsku injekciju nama kao svojevrstan vid naknade, možda bi ga bilo dobro dovesti na po' godine. A i Mulalić nek se fajta za mjesto. Može mu samo koristit.
Može koristit njemu, a nama može bit propuh na beku sa Nickom.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 maj 2023, 11:58Ja, iskreno, ne znam da je on (Nick) igdje igrao i ne znam kako se uopšte našao u reprezentaciji. Ne bih volio da se u Sarajevu može sve ono što u Bayernu ne može.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: N3R3D, ristagrad, Samba71, Tatamata1946, Varijantas8 i 46 gostiju.