Zato sto nijedan trener ovdje nije Tuchel da zasniva igru na bekovima, da ti trebaju neki top igraci sa jakim ofanzivnim i defanzivnim karakteristikama. Za nivo fudbala koji se ovdje igra dovoljno je da bek moze trcat i da zna centrirat. Mi smo titule osvajali sa Baricem i Puzigacom, kasnije Letic/Bekic i Hebib, Jakirovic unistio ligu sa Bekicem na LB, Zeljo osvajao onda s Colicem i Kvesicem... Doslovno najmanje bitna pozicija da bi tu stranac uzimao mjesto.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 22:23Kakav je to zakljucak? Kod nas u ligi a i prije nisi imao ni solidnog beka a ne sta vise,bas teska pozicija za naci dobrog igraca. Daj nam objasni zasto nije pametno?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Od te priče nema ništa. Sutra im urućujemo kartu u jednom smjeru za prvu ligu FBIH.muhamedhulk je napisao/la: ↑27 maj 2023, 21:30Ko da gledam da ce sutra igrati „pod rucnom“ i „pustiti“ igman da ostane u ligi. Kao vs olimpika prije par godina…
Ne treba to raditi, treba posteno odigrati i pobijediti i tako ne kontati hoce li plava kurava biti ispred nas.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nije ti to pošteno, samo da znašskoroalen je napisao/la: ↑27 maj 2023, 22:15MaroonBjelave je napisao/la: ↑27 maj 2023, 21:30Welcome backjurisicduska je napisao/la: ↑27 maj 2023, 21:19
Evo ja garantujem da je završen Duraković i da mu je Sarajevo jedina opcija. I da je taj transfer dogovoren prije 6 mjeseci.![]()
Čekamo Škoru i pitarbordo da napišu šta, a ne samo da vire![]()
![]()

-
- Kontakt:
Ja iskreno jedva čekam Anicic da sutra odigra, on je bas dobar stoper i šteta povrede. Jbga on ako mogne to ti je ko da si doveo top igrača.
Najbliže je Delac ali golman će se svakako dovoditi. I treba.
Ostaje ti pitanje stopera, veznog fudbalera jednog i desetke. Ako Avramovski bude dobar imamo već bas dobru desetku. Ne znam koliko bi pametno bilo ulupati tu još para jer i Danijel uzima bas fine pare.
Sa Anicicem i Avramovskim spremnim mi bi bili duplo bolja ekipa odmah bez da ikog dovedemo.
Zahvaliti se Vrsajevicu, Cirkaju , ubacivaca lopti u teren na posudbu, Tomasevicu, Džafiću, Ikicu kad se vrati jer nema mjesta, Traki obavezno , Salčinu pod moranje. Ja bih se i Martinoviću zahvalio da se ja pitam a Musa svakako mislim da je 50/50 da će ostati. Ode ti Dal za fine pare. Dobar se dio sredstava oslobađa za bolje igrače.
**** ti to biće uzbudljivo opet.
Najbliže je Delac ali golman će se svakako dovoditi. I treba.
Ostaje ti pitanje stopera, veznog fudbalera jednog i desetke. Ako Avramovski bude dobar imamo već bas dobru desetku. Ne znam koliko bi pametno bilo ulupati tu još para jer i Danijel uzima bas fine pare.
Sa Anicicem i Avramovskim spremnim mi bi bili duplo bolja ekipa odmah bez da ikog dovedemo.
Zahvaliti se Vrsajevicu, Cirkaju , ubacivaca lopti u teren na posudbu, Tomasevicu, Džafiću, Ikicu kad se vrati jer nema mjesta, Traki obavezno , Salčinu pod moranje. Ja bih se i Martinoviću zahvalio da se ja pitam a Musa svakako mislim da je 50/50 da će ostati. Ode ti Dal za fine pare. Dobar se dio sredstava oslobađa za bolje igrače.
**** ti to biće uzbudljivo opet.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 27 maj 2023, 22:46, ukupno mijenjano 4 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Kako se preziva onaj decko sto se povredio na grbavici ?? izgledao je dobar kurcevit mlad igrac.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 27 maj 2023, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Irfan je i u juniorima prekomandovan na desnog beka.Alii je napisao/la: ↑27 maj 2023, 22:29Irfan je cam/desno krilo.Imajednabrigada je napisao/la: ↑27 maj 2023, 22:26
Nisam bas bio oduševljen Ramicem bar kad sam ga gledao na beku nekako kao da mi igra 'na silu'. Ovaj moj zemljak Enedin je za njega Kafu sto se tiče beka.
A Tarik je igrao rb a igra cm cdm
Buljubašićbordobijeli je napisao/la: ↑27 maj 2023, 22:41Kako se prezivao onaj decko sto se povredio na grbavici ?? izgledao je dobar kurcevit mlad igrac.
Nije mi jasno čemu tražiti AMF pored Mustafića i Avramovskog
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Muhamed Buljubašićbordobijeli je napisao/la: ↑27 maj 2023, 22:41Kako se prezivao onaj decko sto se povredio na grbavici ?? izgledao je dobar kurcevit mlad igrac.
Irfan čak i u juniorima je znao igrati iza Lamadzeme na beku, pokriva čitavu desnu stranu.Alii je napisao/la: ↑27 maj 2023, 22:29Irfan je cam/desno krilo.Imajednabrigada je napisao/la: ↑27 maj 2023, 22:26
Nisam bas bio oduševljen Ramicem bar kad sam ga gledao na beku nekako kao da mi igra 'na silu'. Ovaj moj zemljak Enedin je za njega Kafu sto se tiče beka.
Tarik je vezni
Moja greska.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑27 maj 2023, 22:43Irfan je i u juniorima prekomandovan na desnog beka.Alii je napisao/la: ↑27 maj 2023, 22:29Irfan je cam/desno krilo.Imajednabrigada je napisao/la: ↑27 maj 2023, 22:26
Nisam znao da sada igra rb.
Zadnja izmjena: Alii, dana/u 27 maj 2023, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Da. U par utakmica kad je ulazio pokazao da ima materijala od njeg. Sta je s njim ???Alii je napisao/la: ↑27 maj 2023, 22:44Muhamed Buljubašićbordobijeli je napisao/la: ↑27 maj 2023, 22:41Kako se prezivao onaj decko sto se povredio na grbavici ?? izgledao je dobar kurcevit mlad igrac.
Igrao jednu utakmicu za seniore ove sezone i to protiv Zelje na Grbavici.bordobijeli je napisao/la: ↑27 maj 2023, 22:47Da. U par utakmica kad je ulazio pokazao da ima materijala od njeg. Sta je s njim ???Alii je napisao/la: ↑27 maj 2023, 22:44Muhamed Buljubašićbordobijeli je napisao/la: ↑27 maj 2023, 22:41Kako se prezivao onaj decko sto se povredio na grbavici ?? izgledao je dobar kurcevit mlad igrac.
Slomio nogu ako se sjećam dobro.
-
- Kontakt:
Obnovio je povredu, ali se ozbiljnije racuna na njega u predstojecoj sezoni.
Top.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑27 maj 2023, 22:49Obnovio je povredu, ali se ozbiljnije racuna na njega u predstojecoj sezoni.
Biće zanimljivo sljedeće sezone.

Prvih 11 u prvom dijelu sezone na derbiju
Dokle je Alisah sa povredom.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑27 maj 2023, 22:49Obnovio je povredu, ali se ozbiljnije racuna na njega u predstojecoj sezoni.
Nije mala stvar promjeniti kompletno prvih 11 na pauzi u sezoni i nastaviti dalje i da ocekujes bolje, iskreno.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Svaka čast momcima i ljudima u klubu.
Osigurali europu promjenio ekipu doveo si nove igrace i puno je otišlo igraca .
Ostaviti ovako kako jeste i dovesti igrace gdje nam škripi i gurati mlade igrace.
I prodati/pustiti igrace na kojima istice ugovor vecina.
Osigurali europu promjenio ekipu doveo si nove igrace i puno je otišlo igraca .
Ostaviti ovako kako jeste i dovesti igrace gdje nam škripi i gurati mlade igrace.
I prodati/pustiti igrace na kojima istice ugovor vecina.
-
- Kontakt:
Zaboravlja se da je primarna pozicija Guliashivilija na CAM...
Kod nas je igrao rw i lw.johntravolta123 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 23:31Zaboravlja se da je primarna pozicija Guliashivilija na CAM...
U reci rw lw st
U klubu tamo lw.
A cam mu nije primarna pozicija.
Nigdje nije igrao cama ne znam odakle info da to igra.
Primarna Pozicija lw
Moze da igra Rw i st
Zadnja izmjena: Alii, dana/u 28 maj 2023, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
Taj Mina je potpuno nepotreban, jos stranac.Radovic i Durakovic sasvim ok rješenja za lijevu stranu, sa Tomasevicem raskinuti ugovor. Volio bih da se Ikic vrati i da sa Kyeremehom cini dvojac desnih krila.
Delac, Mulalic, Anicic, Martinovic, Durakovic, Balta, Vrancic, Avramovski, Kyeremeh, Ziljkic i Renan. Mislim da bi i ovih prvih 11 bilo u potpunosti konkurentno za titulu naredne sezone.
Delac, Mulalic, Anicic, Martinovic, Durakovic, Balta, Vrancic, Avramovski, Kyeremeh, Ziljkic i Renan. Mislim da bi i ovih prvih 11 bilo u potpunosti konkurentno za titulu naredne sezone.