FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel onaj Danilo Teodorovic iz Zvijezde 09 bio nekad u kombinaciji da nas pojača ? Vidim dao Partizanu gol veceras, a i proslo kolo protiv Čukaričkog.
Nikad poraz, samo lekcija.
-
- Kontakt:
Iskreno se nadam da od ovog Mine nema nista i da se nece bezveze dovoditi stranac na mjesto gdje vec imamo jako solidnog igraca i jos jednog igraca blizu potpisa.Ako cemo vec stranca dovesti to treba biti jaka 10ka,a stopera,beka i golmana mozemo domaceg naci
P.S Hajde Matej

P.S Hajde Matej

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
E pazi delegata stavio Dalovih zadnjih 5 tekmi kaže pametnom dosta za nagradu Ismir Pintol, pa sevap te maknut sa foruma.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- napoleon72
- Kontakt:
Jesil glup il treniras? Ismirov trofej se daje NAJBORBENIJEM igracu. Dal NIJE borben igrac, pokidao je zadnjih nekoliko kola i to je sve, ostatak sezone bio slina na terenu.
Mihojevic, Radovac, Torlak, Marciano, Milosevic... Niko od njih nije bio najbolji igrac u sezonama u kojim su osvajali trofej. Bili su borbeni.
Po meni je jedini validan kandidat ove godine Enedin Mulalic.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Po mojoj predpostavci sta bi se moglo desiti je da se sa Avramom planira ici samo do kraja ugovora, na CAM-a ce doci onaj Rami Al Hajj sto se spominjao da se zavrsava
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Bolje da si stavio Aničića, ozbiljnije bi te shvatili jer je bio najborbeniji onih 10 minuta što je igrao

Nikad poraz, samo lekcija.
- napoleon72
- Kontakt:
A sta ono kazu, nije Ismir lud, Mirza je tu do kraja sezone jer je jeftin, i onda dolazi bolji trener haahahahahahaah
Isto kad su pisali da vise vole doci na utakmicu i psovat Mirzi 90 minuta. Niko ga nije tjerao
Isto kad su pisali da vise vole doci na utakmicu i psovat Mirzi 90 minuta. Niko ga nije tjerao
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ma bezveze se raspravlja par stranica,svakako Dal nece dobiti.Po meni Balta ili Martinovic ali ako je pravilo da moze dobiti jedino igrac koji odigra citavu sezonu onda definitivno Mulalic.Vidjet cemo sutranapoleon72 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 22:01Jesil glup il treniras? Ismirov trofej se daje NAJBORBENIJEM igracu. Dal NIJE borben igrac, pokidao je zadnjih nekoliko kola i to je sve, ostatak sezone bio slina na terenu.
Mihojevic, Radovac, Torlak, Marciano, Milosevic... Niko od njih nije bio najbolji igrac u sezonama u kojim su osvajali trofej. Bili su borbeni.
Po meni je jedini validan kandidat ove godine Enedin Mulalic.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Sad tek pogleda pres i vrlo konkretna pitanja a Bgm i odgovori. Ova polusezonu je bila dobra i vrijeme je bilo da krenemo prema gore ima li smo dvije očajne godine, ABd iduce uzeti neki trofej
MaroonBjelave je napisao/la: ↑27 maj 2023, 21:30Welcome backjurisicduska je napisao/la: ↑27 maj 2023, 21:19Evo ja garantujem da je završen Duraković i da mu je Sarajevo jedina opcija. I da je taj transfer dogovoren prije 6 mjeseci.Neutralan77 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 21:18
Durakovic ti ide vani. Samo ako mu propadne u sarajevo ce. Nije mu Sarajevo prva opcija to treba da se zna.![]()
Čekamo Škoru i pitarbordo da napišu šta, a ne samo da vire![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Volio bih više nego išta da ga sad Ismir skloni nakon što priča unaprijed šta će raditi na pripremama.napoleon72 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 22:08A sta ono kazu, nije Ismir lud, Mirza je tu do kraja sezone jer je jeftin, i onda dolazi bolji trener haahahahahahaah
Mirza da je gospodin ne bi preuzeo Sarajevo, ali bi ispao korektan da da ostavku nakon Igmana i kaže ispunio sam cilj a sada zdravo.
-
- Kontakt:
A ko kaze da ce biti nagrada Ismir Pintol ??
Uvijek se dodjeljivala na sjeveru i hz su to birale a sad je bojkot.
Uvijek se dodjeljivala na sjeveru i hz su to birale a sad je bojkot.
-
- Kontakt:
Kakve spodobe,hodajuci debili rade u savezu. Prvo uvedu dvije tekme u kupu,onda ostave ovo retardirano pravilo za strance,kao da svake godine izbacimi Mesija i Ronalda,svjesno unistavaju kvalitet i ovako cemerne lige. Kod nas i da hocees da ulozis moras gledat igrace sa nasim papirima,sa 5 stranaca samo u evropi se mozes slikat.
-
- Kontakt:
Tesko da u akademiji u generaciji 2004 ima igrač kao Belmin, ustvari siguran sam da nema jer sam gledao momka lično. Strašno zahvalan i brz igrač tehnički dosta jak ne boji se duela...ljevak.tabba77 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 21:26Belmin ne djeluje loše s tim da ima 18 godina i da je potencijal. Mada smatram da imamo i mi dovoljno dječaka iz akademije koji mogu sličnu statistiku imati.
Poznaje ali iskreno ne znam kakav bi uticaj mogao imati kod nas ako se u Zrinjskom nije previše istakao, mislim da je trebao imati bar još par golova i asistencija.
Ried je ispao u 2.ligu, Ne znam da li postoje neki kontakti ali ovo je idealna prilika dovesti dobrog mladog igrača koji ne bi bio srranac, još u21 koju ne bi trebalo propustiti.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Plus nije ni skup.Imajednabrigada je napisao/la: ↑27 maj 2023, 22:18Tesko da u akademiji u generaciji 2004 ima igrač kao Belmin, ustvari siguran sam da nema jer sam gledao momka lično. Strašno zahvalan i brz igrač tehnički dosta jak ne boji se duela...ljevak.tabba77 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 21:26Belmin ne djeluje loše s tim da ima 18 godina i da je potencijal. Mada smatram da imamo i mi dovoljno dječaka iz akademije koji mogu sličnu statistiku imati.
Poznaje ali iskreno ne znam kakav bi uticaj mogao imati kod nas ako se u Zrinjskom nije previše istakao, mislim da je trebao imati bar još par golova i asistencija.
Ried je ispao u 2.ligu, Ne znam da li postoje neki kontakti ali ovo je idealna prilika dovesti dobrog mladog igrača koji ne bi bio srranac, još u21 koju ne bi trebalo propustiti.
Mislim da bi dosao cak.
Njega dovesti ili gurati Irfana ramica polako
-
- Kontakt:
Želja mi je da Nurković I Čelik odigraju bar 45' min, iako nikako ne smijemo dati da Željo bude iznad nas.
Sutra ovako:
Sloboda 1-1 Željo
FKS 3-0 Igman
Leo 0-2 Ubice
Sutra ovako:
Sloboda 1-1 Željo
FKS 3-0 Igman
Leo 0-2 Ubice
-
- Kontakt:
Kakav je to zakljucak? Kod nas u ligi a i prije nisi imao ni solidnog beka a ne sta vise,bas teska pozicija za naci dobrog igraca. Daj nam objasni zasto nije pametno?
-
- Kontakt:
Alii je napisao/la: ↑27 maj 2023, 22:21Plus nije ni skup.Imajednabrigada je napisao/la: ↑27 maj 2023, 22:18Tesko da u akademiji u generaciji 2004 ima igrač kao Belmin, ustvari siguran sam da nema jer sam gledao momka lično. Strašno zahvalan i brz igrač tehnički dosta jak ne boji se duela...ljevak.tabba77 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 21:26
Belmin ne djeluje loše s tim da ima 18 godina i da je potencijal. Mada smatram da imamo i mi dovoljno dječaka iz akademije koji mogu sličnu statistiku imati.
Mislim da bi dosao cak.
Nisam bas bio oduševljen Ramicem bar kad sam ga gledao na beku nekako kao da mi igra 'na silu'. Ovaj moj zemljak Enedin je za njega Kafu sto se tiče beka.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Irfan je cam/desno krilo.Imajednabrigada je napisao/la: ↑27 maj 2023, 22:26Alii je napisao/la: ↑27 maj 2023, 22:21Plus nije ni skup.Imajednabrigada je napisao/la: ↑27 maj 2023, 22:18
Tesko da u akademiji u generaciji 2004 ima igrač kao Belmin, ustvari siguran sam da nema jer sam gledao momka lično. Strašno zahvalan i brz igrač tehnički dosta jak ne boji se duela...ljevak.
Mislim da bi dosao cak.
Nisam bas bio oduševljen Ramicem bar kad sam ga gledao na beku nekako kao da mi igra 'na silu'. Ovaj moj zemljak Enedin je za njega Kafu sto se tiče beka.
A Tarik je igrao rb a igra cm cdm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.