Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Kao što rekoh bod. Bod sutra znači i LPa 100%. Bod je dovoljan čak i ako sutra izgube sa jednim golom razlike. Ali naravno treba ići na sva tri boda u oba meča.edoox je napisao/la: ↑27 maj 2023, 20:49Kako bod druze?
Kakva je sezona ne bi me cudilo da Atalanta razmontira Intera veceras. Mi ako izgubimo od Juventusa i ne treba da igramo Lp. Nasi ko fol prwve kontakt sa Firminjom sad, a vec 2 mjeseca se zna da lik ide iz Liverpola. Uzimaj njega, vracaj im Divocka![]()
Ti neces, ti ga hvalis na sva ustaRomagnoli13 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 21:42Pazi samo da sljedeće sezone ne pojedemo sve ono što smo napisali kontra dotičnog.![]()
Moj argument je jednostavan. Prva sezona, mlad dečko, nova drzava, jezik, fudbal drugačiji. Pa i forsiranje na pogrešnoj poziciji, a nije ni pripreme prošao. Zato se iskreno nadam da će sve da se posloži i da od jula kreće sa ekipom na pravi put.milanist je napisao/la: ↑27 maj 2023, 21:45Ti neces, ti ga hvalis na sva ustaRomagnoli13 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 21:42Pazi samo da sljedeće sezone ne pojedemo sve ono što smo napisali kontra dotičnog.![]()
, jedino ima nas par pojedinaca koji bi mogli, prvi sam na listi, ali opravdano. Nije da mi ne bi bilo drago da me demantuje, ali tesko mi povjerovati u to
![]()
Ma sve to stoji i ne stoji (Kvica), samo nije na pogresnoj poziciji o tome smo pricali i prije nego je dosao kad si nas ubjedjivao da ce igrati na krilu, a mi ti govorili 10-kaRomagnoli13 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 21:49Moj argument je jednostavan. Prva sezona, mlad dečko, nova drzava, jezik, fudbal drugačiji. Pa i forsiranje na pogrešnoj poziciji, a nije ni pripreme prošao. Zato se iskreno nadam da će sve da se posloži i da od jula kreće sa ekipom na pravi put.milanist je napisao/la: ↑27 maj 2023, 21:45Ti neces, ti ga hvalis na sva ustaRomagnoli13 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 21:42Pazi samo da sljedeće sezone ne pojedemo sve ono što smo napisali kontra dotičnog.![]()
, jedino ima nas par pojedinaca koji bi mogli, prvi sam na listi, ali opravdano. Nije da mi ne bi bilo drago da me demantuje, ali tesko mi povjerovati u to
![]()
Ili krilo ili ga prodaji.milanist je napisao/la: ↑27 maj 2023, 21:59Ma sve to stoji i ne stoji (Kvica), samo nije na pogresnoj poziciji o tome smo pricali i prije nego je dosao kad si nas ubjedjivao da ce igrati na krilu, a mi ti govorili 10-kaRomagnoli13 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 21:49Moj argument je jednostavan. Prva sezona, mlad dečko, nova drzava, jezik, fudbal drugačiji. Pa i forsiranje na pogrešnoj poziciji, a nije ni pripreme prošao. Zato se iskreno nadam da će sve da se posloži i da od jula kreće sa ekipom na pravi put.Sto se tice argumenata imam i ja jedan jednostaviniji, 31 utakmica 0 golova
![]()
Ali yebat ga hiljadu put ispricana prica, neka ga nek pokusa jos jednu sezonu pa sta bude, ili bos ili hadzija![]()
Firmino ? Zavrsio s ozbiljnim fudbalom u Europi.celikmilan je napisao/la: ↑27 maj 2023, 22:56Dovedeš Kamadu, popravio si desetku, dovedeš Asensia, popravio si desno krilo, dovedeš Firmina, zamijenio si Origija. Zvuči jednostavno, zar ne. Daš pare za napadača.
Ovo mnogi ne uzimaju u obzir. Na kraju ono sto bi se reklo izadje skuplja tepsija nego pita. Eno Juve je dovodio dzaba igrace pa gdje su dospjeli. Asensio bi bio mozda okej ali opet ja bi vise volio vidjeti Ikonea iz Fiorentine ili nekog nadolazeceg talenta nego Asensia.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.