Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ovaj ker što je sinoć autom ubio djevojku neće dobiti više od 10 godina. To je realnost.
Zato i postoji nešto što se zove Besa ...
Zato i postoji nešto što se zove Besa ...
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
numanumaye22 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 19:19Sestra pretjeruje. U Americi se sigurno ne voze harambatije od prosjecno 300k na satu a nema toliko ni kockastih glava. Sestra sigurno ne zeli da joj se pridruzis tamo.
Naravno da on iz Njemacke zna bolje od zene u Americi.
- Marsal
- Kontakt:
Dobro Alene, ti ipak bolje znaš od osobe koja je u BiH živjela 28 godina i vozila 8 godina i koja u Americi živi 13 god i vozi isto toliko.numanumaye22 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 19:19Sestra pretjeruje. U Americi se sigurno ne voze harambatije od prosjecno 300k na satu a nema toliko ni kockastih glava. Sestra sigurno ne zeli da joj se pridruzis tamo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Zavisno gdje, u Hou su najgori vozaci (gdje god sam bio), tacno drski/agresivni tip voznje, na autoputu das smigavac da se prestrojis, u 10% slucajeva ce ti neko dopustiti, jos udari po gasu neda, isto kao da licno nesto svata. Svaki dan je udes, ama bas svaki dan, nisam kreno na poso da nije udes negdje. Doduse ima 7 miliona stanovnika, ali opet eto za 15 godina aktivne voznje po Hou, i to predjem godisnje barem 40k milja, nikad u udesu nisam bio. Overall Bosanci su bolji vozaci, jos po ovim putevima gdje samo ides pravo, to je nekom iz Bosne kao biciklo, moze zmirecinumanumaye22 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 19:19Sestra pretjeruje. U Americi se sigurno ne voze harambatije od prosjecno 300k na satu a nema toliko ni kockastih glava. Sestra sigurno ne zeli da joj se pridruzis tamo.
Bukvlano svugdje na svijetu kada te uslika radar, izjasniš se ko je vozio.numanumaye22 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 18:54I nesto jos bizarno. Covjek kod nas napravi prekrsaj i umjesto svoje vozacke preda od drugog clana porodice i nastavlja da vozi sa svojom uredno.
Gdje to na svijetu ima jos?
Tako je mog kolegu slikao radar, on otisao na sud da se ubjedjuje s njima ko je vozio.. ljudi izvadise sliku njegovu za volanom u A3 formatu, glava ko felga od 19 colanumanumaye22 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 19:19Sestra pretjeruje. U Americi se sigurno ne voze harambatije od prosjecno 300k na satu a nema toliko ni kockastih glava. Sestra sigurno ne zeli da joj se pridruzis tamo.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- Beduin
- Kontakt:
Bavil' se neko ovdje rentanjem stanova u Sarajevu ili neko vas da to radi, tu na Ilidzi ili okolini (da mu nije daleko Ilidza?
Rekoh ima li neko ko bi vodio brigu rentanja na dan, prijem gostiju, naplata i ti fazoni, uz postotak po dogovoru?
Rekoh ima li neko ko bi vodio brigu rentanja na dan, prijem gostiju, naplata i ti fazoni, uz postotak po dogovoru?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- ASD
- Kontakt:
To znači da alkohol nije bio uzrok nezgode. Ili je bar učestvovao u minimalnom procentu.
Jest, jest, tako je meni bilo, po zakonu imas pravo da skrenes desno ako je crveno (ali su fatali na caku), meni dodje papir kazna ono ufatio me radar, i ima stranica na papiru gdje mogu pogledati video, i ja gledam video skreno desno, imam po zakonu pravo, zvao sud kaze under the Texas law moras sacekati 4 secunde, nisi saceko, pu reko, i moro platit. Ali ukinuli su kamere, nea vise tih kazni, ima vec jace od godinu, ksmere su ostsle ali nea kazni.SMR187 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 20:13Tako je mog kolegu slikao radar, on otisao na sud da se ubjedjuje s njima ko je vozio.. ljudi izvadise sliku njegovu za volanom u A3 formatu, glava ko felga od 19 colanumanumaye22 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 19:19Sestra pretjeruje. U Americi se sigurno ne voze harambatije od prosjecno 300k na satu a nema toliko ni kockastih glava. Sestra sigurno ne zeli da joj se pridruzis tamo.![]()
Ko je Marko Bošnjak i zašto nas svi portali informišu o njegovim fast food vratolomijama svaki drugi dan?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Pa ovom po glavi vidis da mu ne treba alkohol za ovaj cin. Cak i da je imao vozacku i potpuno trijezan, prije ili kasnije bi neko ubistvo ucinio.
Ali on je ubio a saucesnici su svaki policajci koji uzmu cvaju i propuste ove telece glave, svi na pozicijama u KS i fBiH koji su na neki nacin mogli sprijeciti divljanje ovih idiota, oni koji su stavili 20 radara na nasem jadu od autoputa ne bil stoka sitnog zuba koju paru ušićarila na ljudima sto se zamisle pa idu stravicnih 130-140 na autoputu a nisu pokrili nista u Sarajevu osim par lokacija, i svi mi sto biramo svake dvije godine ovu stoku sto je na pozicijama i uredila nam je ovako drzavu - da ovaj pijani bilmez s 2000KM neplacenih kazni i bez vozacke zivot uzme doktorici na pocetku karijere koja se u slobodno vrijeme bavila umjetnoscu.
Fuj! Koliko ih mora biti ubijeno da se nesto promijeni?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Shategabri
- Kontakt:
Kaže lik je već kažnjavan za vožnju bez vozačke dozvole, PA ZAŠTO JE UOPŠTE BIO ZA VOLANOM?!
Ima li države i zakona za ovakve?!
Treba li uzeti pravdu u svoje ruke i skidati kockaste glave iza volana?!
Koševo Zapad
Ne razumijem, stas mu u zatvor sto nema vozacke? Vidis da je budaletina. Kaznjavali ga on nastavio voziti bez vozacke, sta ce tu drzava i policija kad je cojk kretenShategabri je napisao/la: ↑27 maj 2023, 21:01Kaže lik je već kažnjavan za vožnju bez vozačke dozvole, PA ZAŠTO JE UOPŠTE BIO ZA VOLANOM?!
Kad bi ih sve rijesio propala bi drzava zbog nedostatka radne snage.Shategabri je napisao/la: ↑27 maj 2023, 21:01Treba li uzeti pravdu u svoje ruke i skidati kockaste glave iza volana?!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Mislim da se pretjeruje da smo mi losi i nesavjesni vozaci, naravno ima dosta izuzetaka kao i svugdje, ali opcenito smo dobri vozaci.
Pa kad vidim po yt saobracaj u Turskoj, Indiji i mnogim drzavama J. Amerike, ma mi smo za njih gospoda.
Sigurno USA nije bolja kad se tako lako polaze.
Treba samo nabavit bolju opremu da kad slika prekoracenje usput uslika i vozaca, a ne da tipa ja trebam predat vozacku i predam majkinu, to je smijesno. Samo pojacat kazne, nije se ni Slovenac naucen i odgojen rodio.
Pa kad vidim po yt saobracaj u Turskoj, Indiji i mnogim drzavama J. Amerike, ma mi smo za njih gospoda.
Sigurno USA nije bolja kad se tako lako polaze.
Treba samo nabavit bolju opremu da kad slika prekoracenje usput uslika i vozaca, a ne da tipa ja trebam predat vozacku i predam majkinu, to je smijesno. Samo pojacat kazne, nije se ni Slovenac naucen i odgojen rodio.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Kako ga sprijeciti da ne bude za volanom? Kao i osobu koja ubija oruzjen da ne uzme isto. Plus sto svak moze imati crnih momenata kad i dodje u ekstremne situacije. To je nemoguce sprijeciti, ali se moze ogaditi sama pomisao da nesto tako napravis, e tu je zakazalo. Ja ne vidim kako se to moze sprijeciti i inace se sva krivica svali na policiju koji u sustini i nisu alat da to sve sprijece.
- Shategabri
- Kontakt:
Oduzeti vozilo.alemsa je napisao/la: ↑27 maj 2023, 21:04Ne razumijem, stas mu u zatvor sto nema vozacke? Vidis da je budaletina. Kaznjavali ga on nastavio voziti bez vozacke, sta ce tu drzava i policija kad je cojk kretenShategabri je napisao/la: ↑27 maj 2023, 21:01Kaže lik je već kažnjavan za vožnju bez vozačke dozvole, PA ZAŠTO JE UOPŠTE BIO ZA VOLANOM?!
Napraviti registar ovakvih.
Ovako ne ide.
Koševo Zapad
Pa uzeo bi od babe, brata, jarana, ko ne postuje zakon taj nije dobar u vugla. S tim policija nema nista, moze ga kazniti, on plati kaznu i nastavi, sprijecit ga ne mos. Normalna individua, bi izvadila vozacku, jer svata protokol, ovo je kreten.Shategabri je napisao/la: ↑27 maj 2023, 21:11Oduzeti vozilo.alemsa je napisao/la: ↑27 maj 2023, 21:04Ne razumijem, stas mu u zatvor sto nema vozacke? Vidis da je budaletina. Kaznjavali ga on nastavio voziti bez vozacke, sta ce tu drzava i policija kad je cojk kretenShategabri je napisao/la: ↑27 maj 2023, 21:01Kaže lik je već kažnjavan za vožnju bez vozačke dozvole, PA ZAŠTO JE UOPŠTE BIO ZA VOLANOM?!
Napraviti registar ovakvih.
Ovako ne ide.
- Shategabri
- Kontakt:
Ionako je propala.Madal je napisao/la: ↑27 maj 2023, 21:05Kad bi ih sve rijesio propala bi drzava zbog nedostatka radne snage.Shategabri je napisao/la: ↑27 maj 2023, 21:01Treba li uzeti pravdu u svoje ruke i skidati kockaste glave iza volana?!
Radne snage već fali.
Ovako dupla šteta, niti ima visokostručnog kadra i ugledne akadrmske građanke niti ovog mazluma šta god da je radio.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 44 gosta.