Bas tako, ne znam koga ce dovesti umjesto Dala. Ne treba uopste puno mijenjati ekipu treba nam kontinuitet.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Vrh

Bio sam malo optimističan za evropu i bar eto 3.-playoff da nanjušimo. Priča se o nekom evropskom Sarajevu i kofol grupama, a nama trener čovjek kojem je najveći uspjeh 4.-3. mjesto u BiH?? Ko god govori da Mirza treba ostati je slijep privremeno dobrim rezultatima. Pa jarane mogao bi i ja sada doći tamo zajbavat se sa igračima, voditi ih na pive, imati prijateljski odnos i graditi "atmosferu" (ne sporim da su rezultati dobri). Mirza je svakako bolji trener od Vasoskog koji je imao 0.7 bodova u Makedoniji ove sezone i od Dudića koji je potpuno izmišljao pozicije. Sve je rekao danas na presici: "Sarajevo ne smije slaviti izborenu evropu", zato ako hoćemo trofeje i iskorake MIRZA ODLAZI!siroliver69 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 16:23Znaci nista ni od naredne sezone i trofeja.
E, moj Mirvicu teletabisu mrtvi. Yebace te Horde zapamti...
Momak uzme loptu protiv kona i nosi loptu 50m a ne izgubi je. Ako je nagrada za igraca s najvecim mudima onda je on zasluzuje. A pritom treba biti i igrac sezone i tako mu podici cijenu. Al mislim da znamo razlog sto nece bit jbg.
-
- Kontakt:
Pozicija i konstrukcija mu baš ne pokazuje da je borben, ali je "kocoperan" i ne bježi od fajta. Protiv Listice i još par tekmi je pokazao da se ne boji. Da mu ne zamjramo babu, baš bi ga gotivili i radi učinka, radi transfera u najavi, a i djelom dio Akademije. Možda i jedan od rijetkih koji bio stalno u rosteru. Najmanje kod babe.
Ako ne on onda Djokanovic

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Je li Kup osvoio s Olimpicom? Slučajno, ali ako se ne varam jeste.bordobijelisampion je napisao/la: ↑27 maj 2023, 16:45Vrh![]()
Bio sam malo optimističan za evropu i bar eto 3.-playoff da nanjušimo. Priča se o nekom evropskom Sarajevu i kofol grupama, a nama trener čovjek kojem je najveći uspjeh 4.-3. mjesto u BiH?? Ko god govori da Mirza treba ostati je slijep privremeno dobrim rezultatima. Pa jarane mogao bi i ja sada doći tamo zajbavat se sa igračima, voditi ih na pive, imati prijateljski odnos i graditi "atmosferu" (ne sporim da su rezultati dobri). Mirza je svakako bolji trener od Vasoskog koji je imao 0.7 bodova u Makedoniji ove sezone i od Dudića koji je potpuno izmišljao pozicije. Sve je rekao danas na presici: "Sarajevo ne smije slaviti izborenu evropu", zato ako hoćemo trofeje i iskorake MIRZA ODLAZI!siroliver69 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 16:23Znaci nista ni od naredne sezone i trofeja.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
-
- Kontakt:
E sto ce biti lijepo gledati kako Mirza pisa po ovim tzv navijacima kao Dal ste se popiskio. Kad budemo prvi na polusezoni i grupna faza KL… jaooooooo
Nek crknu dusmani. Mirza majstore svaka ti cast!!!

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Nije Besim neka pljacka da je za prvih 11.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Jeste, i bio je drugi na viršlama sa mislim najmlađom ekipom u ligi.Samozdravlje je napisao/la: ↑27 maj 2023, 16:59Je li Kup osvoio s Olimpicom? Slučajno, ali ako se ne varam jeste.bordobijelisampion je napisao/la: ↑27 maj 2023, 16:45Vrh![]()
-
- Kontakt:
Brzo zaboravljate , ti ćeš prvi bit koji Bogara i koji jbe mater dvojcu kojeg braniš. A ovdje nema "jesam ti rekao" jer nama neće biti drago kada ispadnemo u 2. pretkolu i kada zaostaješ 10 bodova na polusezoni.pjankesarajevo je napisao/la: ↑27 maj 2023, 17:03E sto ce biti lijepo gledati kako Mirza pisa po ovim tzv navijacima kao Dal ste se popiskio. Kad budemo prvi na polusezoni i grupna faza KL… jaooooooo![]()
- BordoBBoja
- Kontakt:
Znaci radovan ostaje ipak
Ono kad te rezultat navijač naziva tzv. navijačempjankesarajevo je napisao/la: ↑27 maj 2023, 17:03E sto ce biti lijepo gledati kako Mirza pisa po ovim tzv navijacima kao Dal ste se popiskio. Kad budemo prvi na polusezoni i grupna faza KL… jaooooooo![]()

Puhni Israfile

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Pa cekaj malo: ti i takvi koji pljujete ss i Mirzu ste prizivali da izgubimo da ne bismo otisli u Europu i da Mirza i Ajla odu. Imas nazad se vrati nekoliko stranica i procitaj kolko hoces postova. Kako to sada nema „jesam ti rekao“ kad si ti u pitanju hahahaahah. Ma smijesni ste majke mibordobijelisampion je napisao/la: ↑27 maj 2023, 17:09Brzo zaboravljate , ti ćeš prvi bit koji Bogara i koji jbe mater dvojcu kojeg braniš. A ovdje nema "jesam ti rekao" jer nama neće biti drago kada ispadnemo u 2. pretkolu i kada zaostaješ 10 bodova na polusezoni.pjankesarajevo je napisao/la: ↑27 maj 2023, 17:03E sto ce biti lijepo gledati kako Mirza pisa po ovim tzv navijacima kao Dal ste se popiskio. Kad budemo prvi na polusezoni i grupna faza KL… jaooooooo![]()
-
- Kontakt:
Ja sam navijao za Sarajevo ti se vjerovatno nisi ni rodio. Isto tako podrzavao svaki strucni stab dok su god igrali kako treba. A ne mozes decko ocjenjivati ko je kakav navijac po forumskim porukama. Zato, sjedite i gledajte i podrzavamo zajedno FK Sarajevo ko god bio u strucnom stabu. TolikoMiljacka je napisao/la: ↑27 maj 2023, 17:28Ono kad te rezultat navijač naziva tzv. navijačempjankesarajevo je napisao/la: ↑27 maj 2023, 17:03E sto ce biti lijepo gledati kako Mirza pisa po ovim tzv navijacima kao Dal ste se popiskio. Kad budemo prvi na polusezoni i grupna faza KL… jaooooooo![]()
Puhni Israfile![]()

Hahahahahahahahhahahapjankesarajevo je napisao/la: ↑27 maj 2023, 17:35Ja sam navijao za Sarajevo ti se vjerovatno nisi ni rodio.Miljacka je napisao/la: ↑27 maj 2023, 17:28Ono kad te rezultat navijač naziva tzv. navijačempjankesarajevo je napisao/la: ↑27 maj 2023, 17:03E sto ce biti lijepo gledati kako Mirza pisa po ovim tzv navijacima kao Dal ste se popiskio. Kad budemo prvi na polusezoni i grupna faza KL… jaooooooo![]()
Puhni Israfile![]()
Kakav brat

Edit: Naravno da ne možeš po forumu ocijeniti ko je kakav navijač, zato ti meni pošalji u pp sve karte s evropskih gostovanja na kojima si bio, a ja ću tebi svoje. Domaća gostovanja možemo preskočiti odmah jer ih stvarno previše ima i bila bi gnjavaža.

Mislim da je to pravo mjerilo jednog navijača. Odanost, a ne komentari po ss forumu, ss objavama (u kojima prednjačiš), fb objavama i sl.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Vidi ovog debila molim te. Kako te nije sramota smradu jedan, svaku utakmicu sam navijao da pobjedimo 100-0 ako može i nije me zanimalo hoće li mali Dal zabiti tih 100 ili Avdija Vršajević (možda mi je i zapravo draže da Dal zabije za što bolji transfer). Kada već takve tvrdnje imaš pročitaj mi postove, jer očito nisi. Ne znam gledaš li utakmice gdje su Horde jel oni slučajno pjevaju "nećemo pobjedu" i "samo nedajte gol". Ljudi kao ti i ovaj plaćenik sa 4 nicka, (kenozoik, kenoHz, itd.), zipovi, itd. su ponoviti ću NAJVEĆI problem kluba pored već poznatog (nestručnog) dvojca u klubu.pjankesarajevo je napisao/la: ↑27 maj 2023, 17:33Pa cekaj malo: ti i takvi koji pljujete ss i Mirzu ste prizivali da izgubimo da ne bismo otisli u Europu i da Mirza i Ajla odu. Imas nazad se vrati nekoliko stranica i procitaj kolko hoces postova. Kako to sada nema „jesam ti rekao“ kad si ti u pitanju hahahaahah. Ma smijesni ste majke mibordobijelisampion je napisao/la: ↑27 maj 2023, 17:09Brzo zaboravljate , ti ćeš prvi bit koji Bogara i koji jbe mater dvojcu kojeg braniš. A ovdje nema "jesam ti rekao" jer nama neće biti drago kada ispadnemo u 2. pretkolu i kada zaostaješ 10 bodova na polusezoni.pjankesarajevo je napisao/la: ↑27 maj 2023, 17:03E sto ce biti lijepo gledati kako Mirza pisa po ovim tzv navijacima kao Dal ste se popiskio. Kad budemo prvi na polusezoni i grupna faza KL… jaooooooo![]()
- BordoBBoja
- Kontakt:
Carapici izgleda opet prahla posjeta na radnom mjestu
Ne bi valjalo sad mjenjati mirzu, ima rezultate i neki kontinuitet i to je najbitnije u fudbalu.