Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kaunas
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la Kaunas » 27 maj 2023, 15:12

Šta uradi debil maloumni
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 27 maj 2023, 15:13

jasmin10 je napisao/la:
27 maj 2023, 15:09
Kako se zove ovaj klosar pijani ? **** li mu alkohol mater. Da Bog da umro u mukama yebem mu sve. Svakoga ko vozi pod dejstvom alkohola smatrati potencijalnim ubicom.

Gledam ova cura lijepa ko slika bila, rahmet joj duši.
Armin Berberovic, debeli krmak. Yebem li mu mater u pi.cku
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 27 maj 2023, 15:24

Žene su generalno okej vozači. Opreznije su dosta od krmaka kockastih.

Problem generalno žena je što su previše oprezne, nikad krenut, malo malo stane ili drži razmak 3 metra.

Glupo ih je uopste porediti sa kabadahijama.

Ovu ubicu sam poznavao ali preko trećih - petih ljudi s kim sam se zadesio, nisam ga nesto puno poznavao, ali volio je piti, cini mi se da radi kao konobar negdje u gradu.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 27 maj 2023, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 27 maj 2023, 15:24

ASD je napisao/la:
27 maj 2023, 13:47
samoposmatram je napisao/la:
27 maj 2023, 13:40
ASD je napisao/la:
27 maj 2023, 12:47

Nesposobnost policije, a možda i zakoni loši.
Takve se stvari ne bi smjele dešavati.
Policija ufatila gradjanina u prometnom prekrsaju i pravilno procesuirala. O kakvoj nesposobnosti pricas?
U skoro svakoj EU državi bi ga pustili. Negdje nije prekršaj, a negdje se totalno tolerišu ove stvari.
ma nisam nigdje ni rekao da ne bi trebali ,ali brate budi prema svima isti,pogrijesio sam jesam ,kazna cao.
Ali policajci uzmu maha kao da su drzavu oslobodili,pa zna pitati kad sam tek polozio ko ti je kupio auto,pa onda ko ti je otac,gdje si kreno,odakle ides,boli te racku ba,odradi svoj posao i cao
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 27 maj 2023, 15:27

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
27 maj 2023, 15:24
Žene su generalno okej vozači. Opreznije su dosta od krmaka kockastih.

Problem generalno žena je što su previše oprezne, nikad krenut, malo malo stane ili drži razmak 3 metra.

Glupo ih je uopste porediti sa kabadahijama.
Veoma rijetko prouzrokuju ovakve nesreće.
Prije dadnem prosječnoj ženi da me vozi, nego muškarcu,

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 27 maj 2023, 15:27

Dokad ce se ovo trpiti? Dokad ce **** kockaste pijane glave ubijati djecu i ljude po cestama? **** ti i drzavu i policiju i sve nesposobno, za promil alkohola bih oduzimao vozacku dozivotno, a ovom konju ni to ne mozes jer gospodin nema nikako vozacke. Pa **** te zivot
1946-1987

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 27 maj 2023, 15:33

Kolika je kod nas kazna kada uhvate nekog krezubaša bez vozačke?

Ne znam kako je kod vas u Sarajevu. Ali ja baš rijetko čujem da neko sjedne bez vozačke u auto. Baš rijetko.

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 27 maj 2023, 15:48

DamirT je napisao/la:
27 maj 2023, 15:08

U ovih godinu dana, nema voznje u kojoj zena neku glupost ne uradi i nekog zamalo ne udari. Mada vidio sam takvih i muskaraca. Yebo ga otac, jel toliko moras vozit, a ne znas ni znakove, a kamoli teze stvari. I kad nekog tako udari ilj ubije, bit ce haj babo rijesi mi ovo da ne idem u zatvor. Ne bi popio, pa sjeo za volan da mi neko daje milion mjesecno. Strpit cu se par sati, nego da nekog na dusi imam cijeli zivot
Sveto slovo treba da bude clan 44. ZOBS-a, da se u naselju vozac ne smije kretati brzinom vecom od 50 km/h, osim ako je to saobracajnim znakom drugacije odredjeno. Imas ti obicno pored skola i 40 km/h ogranicenje.

Znaci na svaku iole prometniju ulicu udarat radare. Onda uloziti u sto vise presretaca sa onim sistemom Patrol G2, koji imaju pet nadzornih kamera, snimaju pojas, koristenje moba itd.

Sto se zena tice, primjer relacija Jablanica - Mostar, i na mjestima gdje se vozila krecu 90 km/h tu imas usporavanja po cak 65. E onda se stvaraju kolone a problem sto se vozaci kamiona ne zele uvijek skloniti na prosirenje pa se stvara napetnost koja rezultira divljim preticanjima. Msm ti sada kada bi vozio max 70 km/h do Mostara a veci dio 60ak, onda budi spreman da te "preskacu".

Nedavno je u Celebicima policija zaustavila zenu koja je iz Ostrosica vukla kolonu sa nekih 55 km/h max. Neko dojavio, ovi svakako bili na terenu, nisu joj nista sem upozorenja.
A smooth sea never made a skilled sailor.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 27 maj 2023, 15:50

legenda kaze da postoji zena koja gleda retrovizore kada krene u prestrojavanje
Don't believe the hype.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 27 maj 2023, 16:00

Asteriks je napisao/la:
27 maj 2023, 15:48
DamirT je napisao/la:
27 maj 2023, 15:08

U ovih godinu dana, nema voznje u kojoj zena neku glupost ne uradi i nekog zamalo ne udari. Mada vidio sam takvih i muskaraca. Yebo ga otac, jel toliko moras vozit, a ne znas ni znakove, a kamoli teze stvari. I kad nekog tako udari ilj ubije, bit ce haj babo rijesi mi ovo da ne idem u zatvor. Ne bi popio, pa sjeo za volan da mi neko daje milion mjesecno. Strpit cu se par sati, nego da nekog na dusi imam cijeli zivot
Sveto slovo treba da bude clan 44. ZOBS-a, da se u naselju vozac ne smije kretati brzinom vecom od 50 km/h, osim ako je to saobracajnim znakom drugacije odredjeno. Imas ti obicno pored skola i 40 km/h ogranicenje.

Znaci na svaku iole prometniju ulicu udarat radare. Onda uloziti u sto vise presretaca sa onim sistemom Patrol G2, koji imaju pet nadzornih kamera, snimaju pojas, koristenje moba itd.

Sto se zena tice, primjer relacija Jablanica - Mostar, i na mjestima gdje se vozila krecu 90 km/h tu imas usporavanja po cak 65. E onda se stvaraju kolone a problem sto se vozaci kamiona ne zele uvijek skloniti na prosirenje pa se stvara napetnost koja rezultira divljim preticanjima. Msm ti sada kada bi vozio max 70 km/h do Mostara a veci dio 60ak, onda budi spreman da te "preskacu".

Nedavno je u Celebicima policija zaustavila zenu koja je iz Ostrosica vukla kolonu sa nekih 55 km/h max. Neko dojavio, ovi svakako bili na terenu, nisu joj nista sem upozorenja.
Kako se vozi na dionici izmedju Jablanice i Mostara cudo je kako ne bude svaki dan udes sa vecim posljedicama. Dok odem u Mostar i vratim se traume dozivim.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 27 maj 2023, 16:46

Stvarno zalosno jebte, ne znam sto ne ograde one shine da ne mogu auta uopste ici tom trakom. Nesto na ovaj fazon :

slika

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 27 maj 2023, 16:55

Nikakve selekcije nema u ovoj banana državi, pa tako nikog nije briga ko može za volan, a ko ne.

Najgori su instruktori vožnje, koji čitaju novine dok voziš. koji bi mater za 2 stoje prodali i slično. Kod mene je komšinica instruktor vožnje, kunem se da u rikver ne zna da vozi "na retrovizore", nego samo uz zagrljaj suvozačevog sjedišta, i još milion primjera.

Ovdje kod nas, na TK, masa ljudi je (opravdano ili ne) dobila ili bolje reći izganjala "lude penzije". Zašto takvi uopšte mogu da upravljaju motornim vozilom? Ima li ikog da je to negdje spomen'o ?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 27 maj 2023, 17:10

Brat ubijene djevojke je Nikšićev zet. Ako ništa, to povećava šansu da dobije bolje advokate.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 27 maj 2023, 17:13

slika

Debeli je bio kandidat na izborima? :puke: :puke: :puke: :puke:

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 27 maj 2023, 17:14

ASD je napisao/la:
27 maj 2023, 14:14
samoposmatram je napisao/la:
27 maj 2023, 14:01
ASD je napisao/la:
27 maj 2023, 13:47

U skoro svakoj EU državi bi ga pustili. Negdje nije prekršaj, a negdje se totalno tolerišu ove stvari.
U EU su postavljeni radari za mjerenje brzine. Slika dodje postom vozio u Spaniji, a zivio u Austriji nije bitno.

Drugi par cipela je sto je Sarajevo leglo teskog kriminala. Gdje su uobicajna svakodnevna obaveza kupiti kruh i dandu. Ove saobracajne nesrece su 100% slucajeva povezane sa likovima iz svijeta kriminala, koji ima veliki uticaj na pravosudje i kupovnu moc.
Krivicne prekrsaje imas pravo odplatiti, sto je krajnje nakaradno i poziva narod da se ukljuci u kriminal, jer je isplatniji od postenog rada.
Druže, nemam pojma o čemu pričaš.
Ja sam gore pisao o prolaženju kroz crveno kao pješak kada nema nigdje auta na vidiku, što se u većini EU država toleriše, osim ako ne prouzrokuješ saobraćajnu nesreću.
Nije to praksa unutar EU vec i u cijelom svijetu, ma da i u tim slucajevima mozes naici na policajca koji ce te kazniti. Recimo bosanca u Becu. 😄.

U Banja Luci prelazio sa curom pjehe preko crvenog. Ide auto nekoci. Pretrcasmo na drugu stranu kad policija. Otvoren prozor vice crveno druze crveno. Cura mi odgovara nije tacno. On odgovara jeste, jeste i produzi dalje.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 27 maj 2023, 17:17

ASD je napisao/la:
27 maj 2023, 17:13
slika

Debeli je bio kandidat na izborima? :puke: :puke: :puke: :puke:
Na faci mu vidis da je glup ko kurcina

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 27 maj 2023, 17:32

Centre forward je napisao/la:
27 maj 2023, 16:55
Nikakve selekcije nema u ovoj banana državi, pa tako nikog nije briga ko može za volan, a ko ne.

Najgori su instruktori vožnje, koji čitaju novine dok voziš. koji bi mater za 2 stoje prodali i slično. Kod mene je komšinica instruktor vožnje, kunem se da u rikver ne zna da vozi "na retrovizore", nego samo uz zagrljaj suvozačevog sjedišta, i još milion primjera.

Ovdje kod nas, na TK, masa ljudi je (opravdano ili ne) dobila ili bolje reći izganjala "lude penzije". Zašto takvi uopšte mogu da upravljaju motornim vozilom? Ima li ikog da je to negdje spomen'o ?
Mnogo teze dobijate vozacke nego Ameri. U Usa polozis testove (i to testovi, ja iz glave sve polozio, nisam otvorio onu knjigu sto ti daju da ucis testove), voznja ti traje bukvalno 7 minuta i dobijes vozacku, i s tom vozackom mozes voziti po cijelom svijetu. Dok kod vas ima da se navozas pa instruktor pa ovo ono

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 27 maj 2023, 17:46

alemsa je napisao/la:
27 maj 2023, 17:32
Centre forward je napisao/la:
27 maj 2023, 16:55

Mnogo teze dobijate vozacke nego Ameri. U Usa polozis testove (i to testovi, ja iz glave sve polozio, nisam otvorio onu knjigu sto ti daju da ucis testove), voznja ti traje bukvalno 7 minuta i dobijes vozacku, i s tom vozackom mozes voziti po cijelom svijetu. Dok kod vas ima da se navozas pa instruktor pa ovo ono
A j*bote ja sam imao, mislim oko 35 casova voznje. I polozio iz prvi put, ali opet shvatis da je i to nista bez iskustva. Tek kad prodjes razlicite situacije u saobracaju naucis pravo voziti.

A opet, ovakvi debili kao sto je ovaj sto je ubio curu nemaju nikakve veze sa "tezinom polaganja". On nije da ne zna voziti, nego je jednostavno nenormalan. Kod mene u blizini je prije 10ak godina poginuo momak, bio kultan po tome kako je dobar vozac, a vozio je nenormalno brzo.. Sve dok na poledici nije izletio i udario u drvo.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 27 maj 2023, 17:50

leo1946 je napisao/la:
27 maj 2023, 15:27
Dokad ce se ovo trpiti? Dokad ce **** kockaste pijane glave ubijati djecu i ljude po cestama? **** ti i drzavu i policiju i sve nesposobno, za promil alkohola bih oduzimao vozacku dozivotno, a ovom konju ni to ne mozes jer gospodin nema nikako vozacke. Pa **** te zivot
Bukvalno al evo sta ti na ovom konkretnom primjeru mozes drugacije, covjek je odlucio da vozi i bez vozacke i sa hiljadama maraka kazni i on ce voziti. Cak i da je odlezao u zatvoru godinu dvije zbog voznje bez dozvole on bi opet ovo isto uradio. Kurcobolja prazne glave i tu pomoci nema.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 27 maj 2023, 17:54

Da, ne postoji pomoc i prevencija da neko napravi neku havariju. To je nemoguce u bilo kom dijelu zivota. Moguce je svesti na neku razumnu mjeru, sad struka treba da kaze koliko smo i gdje u svemu tome, da li se radi, da li se ne radi. Ali kako znam sce pocinje/zavrsava od novaca koje imas/nemas, ako si bijeda i drzava i uredjenje ce biti bijedno.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.