AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Felixians4
- Kontakt:
Re: AC Milan
Besmisleno je pustiti da ovo bude jednokratan, takoreći slučajan uspjeh Scudetto i polufinale UCL. Pioliju svaka čast,ponajveće zasluge su njegove za povrat ove klubine ka vrhu, no teško da je rješenje dugoročno. Opet, raskid suradnje isto s obzirom na dosege ne bi bila zasluženo. Paolo Maldini kao nadležni ne da obećava već kao malo koji bivši igrački as pri neglomaznom budgetu, a opet visokim očekivanjima navijačke mase, snašao se izvanredno i na boardu je da mu da potporu dodatno s ovlastima te u financijskom aspektu. Leao je zadržan, na putu je da postane svjetska krema, ekipa mlada, uz tek 1-2 bi ga na određenim pozicijama ACM sijati će strah i trepet
Evo sad pisu da Asencio hoce da ide iz Reala mislim da Milanu bolje desno krilo nece naci od njega uz to je bezplatan
Trebao je danas, al je pomjereno poslije utakmice sa Juventusom. Pismeno je najbitnije, ne usmeno. Poenta je u tome da je ceko sve dok se ne plasiraju zvanicno u LP, inace bi trazio transfer a izgovor bi bio validan.Romagnoli13 je napisao/la: ↑26 maj 2023, 17:29Pa čovječe, Maldini je potvrdio da je to gotova i sigurna stvar. Meni je to dovoljno. Slike za javnost su ništa do formalnost.
- OldFashioned
- Kontakt:
To je to.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ma kakva crna mlada ekipa, 4 najstarija u ligi (27g prosjek). Mada je kostur ekipe poprilicno mlad: Mike (27- za golmana mlad), Tonali (23), Rafa (23). Rupe se popunjavaju metuzalemima (a takvih ce biti i ovog mercata), a na igrace koji ulaze ili su vec fino u 30im se ne iskesira sto je i historijski problem ovog kluba.
Rade je fin primjer igraca koji iduce god. ulazi u 30 i sigurno ce mu osjetno igra padati vremenom jer je cisto igrac trke i zadatka. I umjesto nakon ovakve solidne sezone da zaradimo na njemu, nasi ce na njega gledati ko da je prime Ambrosini licno i cuvati ga u klubu do 33-34.
Rade je fin primjer igraca koji iduce god. ulazi u 30 i sigurno ce mu osjetno igra padati vremenom jer je cisto igrac trke i zadatka. I umjesto nakon ovakve solidne sezone da zaradimo na njemu, nasi ce na njega gledati ko da je prime Ambrosini licno i cuvati ga u klubu do 33-34.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Itekako je mlada ekipa. Taj prosjek će uveliko da padne kad na ljeto odu Zlatan, Mirante i ona rumunjska ubleha.AjsKjub je napisao/la: ↑26 maj 2023, 20:06Ma kakva crna mlada ekipa, 4 najstarija u ligi (27g prosjek). Mada je kostur ekipe poprilicno mlad: Mike (27- za golmana mlad), Tonali (23), Rafa (23). Rupe se popunjavaju metuzalemima (a takvih ce biti i ovog mercata), a na igrace koji ulaze ili su vec fino u 30im se ne iskesira sto je i historijski problem ovog kluba.
Leao 23
Diaz 23
Tonali 23
Kalulu 22
Tomori 26
Theo 25
Thiaw 21
CdK 22
Pobega 23
Gabbia 23
Calabria 26
Bennacer 26
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Da, i zamijeniti ce ih isto tako nekim starcima.
A 26 nije mlado u danasnjem fudbalu. Od Gabbie i Diaza svjedno nemas nista
A 26 nije mlado u danasnjem fudbalu. Od Gabbie i Diaza svjedno nemas nista
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Romagnoli13
- Kontakt:
26 je upravo mlado u današnjem fudbalu. U vremenu kad igrači sa 35-36 igraju na vrhunskom nivou. Prije 20 godina igrač od 26 godina se smatrao zrelim i da ulazi polahko u zadnje vrhunske sezone. Najbolji je dokaz Ronaldinho koji sa 28 godina dolazi u Milan, a već je bio iza svog prajma. Ili Shevchenko sa 29 godina odlazi u Chelsea i završava ozbiljnu karijeru. Itd itd
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
Ne mozes Ronaldinha uzimati za primjer jer generalno brazilci traju do neke 30. godine, obicno max. Izuzev bekova i stopera, oni im malo duze traju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Brazilci dobro i traju koliko partijaju... 

Kiroprakticar za beskicmenjake, lobotomac za bezmozgovice - Mingaman! 😉🤫
Danas inter dobija atalantu i nama olaksava put u ls??
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako Roma i Atalanta ne dobiju u gostima svoje mečeve. Milanu će trebati samo bod iz dva meča za LPa. Čak i da dobiju Fiorentinu odnosno Inter, Milan treba dobiti samo jedan meč od dva. Jednostavno svi putevi vode u LPa. Samo da Pioli ne skrene s puta. 

Real Madrid have been lining up Asensio’s replacement for a long time which is Brahim Diaz. He is now ready and Madrid practically consider him a new signing. He will return to Real despite Milan’s attempts to keep him and will also have his contract adjusted
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Hvala im gdje čuli i ne čuli 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
A da su bogdom ponudili Leedsu CDK-a pa za te pare uzeli Brahima, duplo bolji igrac 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Vratiš im Brahima, dovedes Asensia. Uštediš 25-30 mil i pojačaš ekipu 

Il Club più titolato al mondo!
Nema od Asensia nista, nemaju nasi para za platu, nece svako za kikiriki igrati 

- Felixians4
- Kontakt:
I dalje uzimam Rebića za Neresa. Može i Draxler
MozeAC Milan have made the first contact to try and sign departing Liverpool forward Roberto Firmino on a free transfer this summer

- OldFashioned
- Kontakt:
JE LI J REALNO da uopće razmišljaju o otkupu Diaza ?!?!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.