Jesi živ ti
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
AAAAAAAAAAAAAAAA a mogu ti rec da si me obradovao ovom inf o Vrancicu i Balti ❤❤❤❤❤❤❤❤Senner je napisao/la: ↑26 maj 2023, 18:08U nedelju po novu pobjedu, kakav Husref i plava filijala. Samo jako i upisati nova tri boda.
Za druge nas boli ljubavni mišić, mada bi lijepo bilo da kone naprave pauzu i ove godine, tradicije radi jbg
Mario i Balta ostaju 100%, a ostale kojima ističe ugovor uručiti uokvireni dres sa brojem nastupa i Allahimanet.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Koja je logika da mi pustamo sutra i da pustimo da nas prestigne zeljo i zavrsimo cetvrti. Boze sacuvaj. Boli me tuki za igman i husrefa, trebali su ranije izborit opstanak, a ne se vadit na nama zadnje kolo. Imali su priliku prije 7 dana pa su ko uhljupi odigrali i nisu sutnuli na gol protiv tuzle mrtve
-
- Kontakt:
Jesu oni al je tu bio Hebaspezial je napisao/la: ↑26 maj 2023, 19:03Koja je logika da mi pustamo sutra i da pustimo da nas prestigne zeljo i zavrsimo cetvrti. Boze sacuvaj. Boli me tuki za igman i husrefa, trebali su ranije izborit opstanak, a ne se vadit na nama zadnje kolo. Imali su priliku prije 7 dana pa su ko uhljupi odigrali i nisu sutnuli na gol protiv tuzle mrtve

-
- Kontakt:
Ma nece Zeljo dobiti u Tuzli nema sanse.Ali bez obzira treba odigrati korektno i maksimalno profesionalno i pokusati pobjediti,bez popustanja bilo kakvog.spezial je napisao/la: ↑26 maj 2023, 19:03Koja je logika da mi pustamo sutra i da pustimo da nas prestigne zeljo i zavrsimo cetvrti. Boze sacuvaj. Boli me tuki za igman i husrefa, trebali su ranije izborit opstanak, a ne se vadit na nama zadnje kolo. Imali su priliku prije 7 dana pa su ko uhljupi odigrali i nisu sutnuli na gol protiv tuzle mrtve
Odmorio bi neke igrace koji su iznijeli citavu polusezonu a nekima dao priliku kad vec mozemo
Sahinovic
Musa-Serbecic-Anicic-Radovic
Mustafic-Vrancic/Balta
Kyeremeh-Avramovski-Guliashvili
Renan
Malo rotirati ali nista previse.Ovo bi trebalo da je dovoljno za pobjedu.Sto kazes,Igman je opstanak trebao rijesiti proslo kolo,nismo im mi krivi sto Heba nemoguce fula
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Mozda malo glupo zvuci, ali ja vise racunam da ce sloboda izgubiti, nego da ce zeljo dobiti, ako ti to ima logike i ako kontas sta govorim. Jednostavno pehovi su ove sezone, ko da su predodredjeni da ispadnu, a zeljo ko zeljo, majstori da uvaljaju neki gol na odbicu iz prekida u 90. Daj boze da se varamNajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 maj 2023, 19:19Ma nece Zeljo dobiti u Tuzli nema sanse.Ali bez obzira treba odigrati korektno i maksimalno profesionalno i pokusati pobjede,bez popustanja bilo kakvog.spezial je napisao/la: ↑26 maj 2023, 19:03Koja je logika da mi pustamo sutra i da pustimo da nas prestigne zeljo i zavrsimo cetvrti. Boze sacuvaj. Boli me tuki za igman i husrefa, trebali su ranije izborit opstanak, a ne se vadit na nama zadnje kolo. Imali su priliku prije 7 dana pa su ko uhljupi odigrali i nisu sutnuli na gol protiv tuzle mrtve
Odmorio bi neke igrace koji su iznijeli citavu polusezonu a nekima dao priliku kad vec mozemo
Sahinovic
Musa-Serbecic-Anicic-Radovic
Mustafic-Vrancic/Balta
Avramovski/Kyeremeh-Varesanovic-Guliashvili
Renan
Malo rotirati ali nista previse.Ovo bi trebalo da je dovoljno za pobjedu.
Samo 3b jeb. Igman, Zelju i ostale.
ja se nadam da ce 2-3 igraca iz u19 dobiit 20+ minuta.
ja se nadam da ce 2-3 igraca iz u19 dobiit 20+ minuta.
Zeljo maksimalno moze izvuc bod, sto ce bit ispacenim da izbore evropu,,ako se to desi treba kaznit slobodu da se za102 godine nevrate u ligu..
Kupit od Jasmina imamovica tusanj nek mirvic napravi hotel..
Ako uzmu gurbete a ubice izbore evropu ponudit im da budu nasa filijala a mi cemo im garantivat 7 mjesto minimum.. davat igrace kosto je dizdarebit trako ramic
Kupit od Jasmina imamovica tusanj nek mirvic napravi hotel..
Ako uzmu gurbete a ubice izbore evropu ponudit im da budu nasa filijala a mi cemo im garantivat 7 mjesto minimum.. davat igrace kosto je dizdarebit trako ramic
- ElCartel11
- Kontakt:
Moram I ja dobaciti jednu. Sa 13 godina nisi vise dijete, vec skoro odrasla osoba, koja razumije neke stvari. Da je rekao, da malac ima 5,6 godina pa bi i razumio jbg dijete ne zna do kraja ni sta je fudbal, a kamoli za koga da navija.hz033 je napisao/la: ↑26 maj 2023, 13:41Sorry al moram ti reci aj ne dipr. Bez uvredeTatamata1946 je napisao/la: ↑26 maj 2023, 13:22Poveo bih sina na utakmicu ali necu da me dijete pita zasto ovi imaju navijace a mi nemamo. Kod mene komsija poveo malca od 13 gidina na derbi i sad dijete navija za kone i pjevusi stalno njihove pjesme. Covjeku muka kad cuje vlastito dijete sta pjeva
Nadam se da cemo zapeti bez obzira sto smo osigurali evropu jer mi smo Sarajevo i ne treba nikog da pustamo![]()
Dijete kad se nauci od malih nogu da voli klub, to nemozes puskom istjerati iz njega. Prvo kone su bile provala na derbiju, vise su nesto psovali nego navijali i pjevali pjesme neke aman. Drugo, kod mene su dvojica, pa na spomen kona sa gadjenjem te gledaju![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Izvesti najjači tim, dobit ih 3-0 i doviđenja. Pa ako trebaju ispasti, nek ispadnu. Ko ih yebe, imali su na domaćem terenu mogućnost da riješe opstanak.
Nikad poraz, samo lekcija.
Pobjeda i nadam se da ce oni svakako ostati u ligi, Leotar i Sloboda mogu bod u vrh glave osvojit.
Nakon što su probijeni svi rokovi, konačno započelo prošivanje travnjaka na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase, koje bi trebalo biti okončano za 14 dana.
Hocemo li igrati na Kosevu u nedjelju ili ne
Hocemo li igrati na Kosevu u nedjelju ili ne

ElCartel11 je napisao/la: ↑26 maj 2023, 19:43Moram I ja dobaciti jednu. Sa 13 godina nisi vise dijete, vec skoro odrasla osoba, koja razumije neke stvari. Da je rekao, da malac ima 5,6 godina pa bi i razumio jbg dijete ne zna do kraja ni sta je fudbal, a kamoli za koga da navija.hz033 je napisao/la: ↑26 maj 2023, 13:41Sorry al moram ti reci aj ne dipr. Bez uvredeTatamata1946 je napisao/la: ↑26 maj 2023, 13:22
Poveo bih sina na utakmicu ali necu da me dijete pita zasto ovi imaju navijace a mi nemamo. Kod mene komsija poveo malca od 13 gidina na derbi i sad dijete navija za kone i pjevusi stalno njihove pjesme. Covjeku muka kad cuje vlastito dijete sta pjeva
Nadam se da cemo zapeti bez obzira sto smo osigurali evropu jer mi smo Sarajevo i ne treba nikog da pustamo![]()
Dijete kad se nauci od malih nogu da voli klub, to nemozes puskom istjerati iz njega. Prvo kone su bile provala na derbiju, vise su nesto psovali nego navijali i pjevali pjesme neke aman. Drugo, kod mene su dvojica, pa na spomen kona sa gadjenjem te gledaju![]()

Cuj 13 g i jos nije optrc'o oko gromile, pa je na vagi za koga ce navijati

E sta sve nece ljudi izmisliti na ovom forumu

@ZutiFKS jel ono nasa utakmica na MYTV nece biti "glavna" ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Evo Sopić spominje Sarajevo i Horde na podkastu 

u nedjelju najjaci moguci sastav, po mogucnosti ako se otvori na pocetku dobro natrpati Igman. Imali su 32 kola da opstanak obezbijede nema nikakvog drugog tima, popustanja,opustanja.
U ponedjeljak dati igracima 10 dana odmora i onda pripreme, Europa je broj 1 prioriet slijedece sezone.
U ponedjeljak dati igracima 10 dana odmora i onda pripreme, Europa je broj 1 prioriet slijedece sezone.
-
- Kontakt:
Ja odavno vjerujem da ce Balta ostati (papire vadio itd) a za Vrancica bi jos jedna sezona bila pun pogodak. Nadam se da ce i on ostati. Elem, bice uzbudljiv prelazni, pojacace se i Zrinjski i Borac, pa cemo se boriti do kraja slijedece sezone.Aduka87 je napisao/la: ↑26 maj 2023, 18:26AAAAAAAAAAAAAAAA a mogu ti rec da si me obradovao ovom inf o Vrancicu i Balti ❤❤❤❤❤❤❤❤Senner je napisao/la: ↑26 maj 2023, 18:08U nedelju po novu pobjedu, kakav Husref i plava filijala. Samo jako i upisati nova tri boda.
Za druge nas boli ljubavni mišić, mada bi lijepo bilo da kone naprave pauzu i ove godine, tradicije radi jbg
Mario i Balta ostaju 100%, a ostale kojima ističe ugovor uručiti uokvireni dres sa brojem nastupa i Allahimanet.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Povratak @Vanja8 znači vjerovatno dobre rezultate, jer je on uvijek tu kad nas krene, ali ko će čitati njegove romane ponovno… 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.