Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Re: Premier Liga BiH 17. kolo (05. i 06. Mart)

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 02 mar 2011, 17:00

Borac - Drina 1 Najsigurniji par kola,mada bih volio da bude 2 :mrgreen:
Budućnost - Velež X2-Velez mora da se izvuce iz opasne zone
Rudar Prijedor - Široki Brijeg 1 Losa forma sirokog
Sarajevo - Slavija 1 Neophodni bodovi
Travnik - Sloboda 1 Pirota i Tusanj nepokolebljivi :mrgreen:
Zvijezda - Željezničar 1 Zvijezda jaka,pojacala se i ima iskusnog trenera,mislim da nece biti problem
Olimpic - Leotar 1 Olimpic polako pravi ekipu i smatram da ce ovo pobijediti
Zrinjski - Čelik 1 Zrinjski u krizi,ali nevjerujem da Celik moze nesto
---Skinhedi oko mene skankuju...

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 02 mar 2011, 17:07

Budi sam na ulici je napisao/la:slabije pratim domaci fudbal od rata na ovamo,ako se nije mnogo promjenio odnos snaga trebalo bi biti ovako nekako :D !

Borac Banja Luka - Drina Zvornik 5-0
Budućnost Banovići - Velež Mostar 0-3
Rudar Prijedor - Široki Brijeg 3-0
Sarajevo - Slavija :?:
Travnik - Sloboda 1-6
Zvijezda Gradačac - Željeznicar 0-9
Olimpik Sarajevo :?: - Leotar Trebinje
Zrinjski Mostar :?: - Čelik
Da je bar tako :/

Nego, da i ja dam svoju neku prognozu

Borac - Drina 1 Nazalost, mada bih ja bio presretan da bude dvica :mrgreen:
Budućnost - Velež x - I jedni i drugi losi, i jednima i drugima trebaju bodovi. X najrealniji
Rudar Prijedor - Široki Brijeg 1 Domaci teren + losa forma gostiju
Sarajevo - Slavija 1 Ako hoce da ostanu u vrhu moraju pobijediti
Travnik - Sloboda 1 Dva mesarska tima, domaci teren presudjuje
Zvijezda - Željezničar 2 navijacki, a imamo i kvalitetniji tim i Amara, ocekujem pobjedu, ali i bod je solidan
Olimpic - Leotar 1 Bez nekih problema
Zrinjski - Čelik 1 Ako nece da ispadnu moraju pobijediti

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 02 mar 2011, 17:13

nidi je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:BORAC - DRINA-1 ,mislim da je Borac bolja ekipa i nakon pobjede u Širokom trebao bi i ovo uzeti
BUDUĆNOST-VELEŽ-x2 ,Iako bih volio da bude 1,Velez kad je najpotrebnije dobro odigra.Imaju dobrog trenera i sto mi se kod njih najvise sviđa borbena su ekipa,makar u Vrapcicima,da su nase balerine onako borbene nitko s Pecare ne bi boda odnio ;) ;)
RUDAR P.- ŠIROKI B-1x,Čim se Žovnica prijeđe gubimo a prema Prijedoru ne idu preko Zovnice ali isto je to,mislim da gubimo,iako smo po mom misljenju bolja ekipa,ako izgubimo mozda Ištuk i ode,ali on je najmanje kriv za losu igru,ne vjerujem da on bira sastav za momcad!!!Zakarić poludi :D :D
OLIMPIC - LEOTAR-1,Olimpic jednostavno bolji za klasu,Leotar nek ceka bodove na Policama :)
TRAVNIK - SLOBODA-x,Sloboda kvalitetnija ali to je Travnik,koji kuci igra jako dobro
ZVIJEZDA - ŽELJEZNIČAR-x ,Zvijezda ima dobrog trenera a Željo bolju ekipu,moze biti svasta ali eto x je nekako najrealniji
SARAJEVO - SLAVIJA-1 ,Sarajevo puno bolje
ZRINJSKI - ČELIk-1X ,Zrinjski ako ne pobjedi dolazi u tesku situaciju,Čelik dobra ekipa koja moze izvuci i x ako ne i pobjediti.
AKO OVAKO NE BUDE,NEMOJTE MI TAMO U NEDJELJU VECER ILI PONEDJELJAK OVO NABIJATI NA NOS,OBICNA PROGNOZA!!!! :D :D :mrgreen: :mrgreen:
ŠTO SVI HVALI TE JOVIĆA DA JE TOLIKO DOBAR TRENIRAO BI NEKI VEĆI KLUB U BIH
Pa nece Jovic uzet i trenirat šugavce ko osim :oops:
Zadnja izmjena: theboss_RD07, dana/u 02 mar 2011, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 02 mar 2011, 17:13

nidi je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:BORAC - DRINA-1 ,mislim da je Borac bolja ekipa i nakon pobjede u Širokom trebao bi i ovo uzeti
BUDUĆNOST-VELEŽ-x2 ,Iako bih volio da bude 1,Velez kad je najpotrebnije dobro odigra.Imaju dobrog trenera i sto mi se kod njih najvise sviđa borbena su ekipa,makar u Vrapcicima,da su nase balerine onako borbene nitko s Pecare ne bi boda odnio ;) ;)
RUDAR P.- ŠIROKI B-1x,Čim se Žovnica prijeđe gubimo a prema Prijedoru ne idu preko Zovnice ali isto je to,mislim da gubimo,iako smo po mom misljenju bolja ekipa,ako izgubimo mozda Ištuk i ode,ali on je najmanje kriv za losu igru,ne vjerujem da on bira sastav za momcad!!!Zakarić poludi :D :D
OLIMPIC - LEOTAR-1,Olimpic jednostavno bolji za klasu,Leotar nek ceka bodove na Policama :)
TRAVNIK - SLOBODA-x,Sloboda kvalitetnija ali to je Travnik,koji kuci igra jako dobro
ZVIJEZDA - ŽELJEZNIČAR-x ,Zvijezda ima dobrog trenera a Željo bolju ekipu,moze biti svasta ali eto x je nekako najrealniji
SARAJEVO - SLAVIJA-1 ,Sarajevo puno bolje
ZRINJSKI - ČELIk-1X ,Zrinjski ako ne pobjedi dolazi u tesku situaciju,Čelik dobra ekipa koja moze izvuci i x ako ne i pobjediti.
AKO OVAKO NE BUDE,NEMOJTE MI TAMO U NEDJELJU VECER ILI PONEDJELJAK OVO NABIJATI NA NOS,OBICNA PROGNOZA!!!! :D :D :mrgreen: :mrgreen:
ŠTO SVI HVALI TE JOVIĆA DA JE TOLIKO DOBAR TRENIRAO BI NEKI VEĆI KLUB U BIH
upravu si da je zvijezda manji klub kao i sredina...ali to nije mjerilo da jovic kao provjereni strucnjak bar do sada sto je pokazao ne dodje u gradacac...jer naravno ljudi u gradaccu imaju velike planove,i bas zbog toga je jovic u gradu zmaja od bosne izgled stadiona u gradaccu je i dokaz koji se jos izgradjuje...sve u svemu ti nemas zive veze jer samo jos ti nisi skontao... ;)
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 02 mar 2011, 17:18

Borac Banja Luka - Drina Zvornik 2:0
Budućnost Banovići - Velež Mostar 2:0
Rudar Prijedor - Široki Brijeg x2
Sarajevo - Slavija 2:1
Travnik - Sloboda 2:1
Zvijezda Gradačac - Željeznicar 1:1
Olimpik Sarajevo - Leotar Trebinje 2:0
Zrinjski Mostar - Čelik 2:1

Borac i Olimpik najizvjesniji kecevi.
Travnik, Buducnost i Zrinjski moraju i hoce do pobjede.
Sarajevo realno tesko protiv Slavije, al pobjeda ne dolazi u pitanje.
Zeljo se moze nadigravati u Gradacu - x ovisi samo od realizacije.

RAS07
Kontakt:

Post Postao/la RAS07 » 02 mar 2011, 17:29

Borac-Drina 1
Buducnost/VELEZ x2 :mrgreen:
SARAJEVO-Slavija 1
Zvijezda-Zeljeznicar 1
zrinjski-Celik 1 :evil:
Rudar-Siroki X2
Travnik-Sloboda 1
Olimpic-Leotar 1

PRESTATI NECEMO NIKADA

RA 1981

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 mar 2011, 17:29

Izgleda da ce ovo ponovo jedan veseli vikend u sneznim radostima jer koliko mogu da primetim samo se jedna tekma igra u "toplim" krajevima gde ne bi trebalo biti snega.

Borac-Drina
Posle pobedom nad Sirokim u gostima,Borac zeli da potvrdi svoju formu i da na domacem terenu pobedi Zvornicane.Sto je rekao Grahovac u jednoj izjavi "Postujemo svakoga,ali Drina nema sta da trazi",tako da je ovde pobeda domacina skoro pa izvesna.Ovo cu da odgledam na TV-u uz kombinaciju utakmica JSL,pa nadam se dobroj tekmi.
Rudar-Siroki B
Rudar je za mene neocekivano uzeo bodove u drugom kolu jeseni na Pecari,sada je pitanje da li ce Siroki uspeti da vrati te bodove kao sto je Borac od njih ili ce tuzni da napuste Prijedor.Ovde ne znam sta da prognoziram,teska utakmica ali mislim sa dosta golova,na koje ce da uticu i vremenske (ne)prilike.
Buducnost-Velez
Derbi zacelja po koliko vidim ocajnom terenu u Banovicima.Velez je mislim jaci tim od Buducnosti,koja je imala danas tekmu te videcemo koliko ce da se oporavi za vikend,Buducnost je i u prvom delu sezone losije igrala kuci te ne bi bilo iznenadjenje da Velez uzme bar bod,ali i ovde je sve moguce.
Olimpic-Leotar
Mislim da je ovde pobeda domacina izvesna,Leotar tipicna domacinska ekipa iako su sada prosuli dva boda protiv Rudara,mislim da nemaju sta da traze u Sarajevu.
Zvijezda-Zeljo
Navijacki bi voleo da Zeljo uzme sva tri boda u Gradaccu,ali i ako dodju teskom mukom ce to biti.Ocekujem jednu tvrdu tekmu gde su stvarno sve opcije moguce.Sudar dva najbolja trenera lige i mogu se ocekivati odlicne taktike na obe strane i tvrda utakmica.
Travnik-Sloboda
Mislim da je sa neresenim protiv Zvijezde na Piroti,Travnik ispunio svoju kotu kikseva na domacem terenu. :lol: Previse je dva kiksa zaredom tako da ocekujem pobedu Vezira ovde.
Sarajevo-Slavija
Za mene derbi kola i ne znam zasto ovo nije stavljeno za prenos umesto tekme iz Banja Luke.Uvek su tekme ova dva rivala privlacila veliku paznju fudbalskih zaljubljenika i obicno su to bile sjajne utakmice za oko,kada se setim samo one tekme u Lukavici za titulu,kada ga je Obuca mislim dao pred kraj nekada,ili one na Kosevu,isto u ovo doba negde po snegu 1:1 Spalevic doneo remi,ili pretprosle sezone predzadnje kolo kada je Slavija pobedila iz (ne)postojeceg penala.Tako da i ovaj put ocekujem odlicnu tekmu,a neka bolji pobedi,otvorene su sve opcije ali mislim da je najbliza pobeda domacina.
Zrinjski-Celik
Da je ova tekma igrana pre neke 2-3 sezone ovo bi bio i derbi kola,ali danas ovo je tek jedna osrednja utakmica.Zrinjski i pored veoma dobre ekipe kao da jos ne moze da se oporavi od odlaska Jovica te tavori u "zoni sumraka".Dolazi im na noge Celik koji moze se reci da igra dobro,igrom mozda i bolje od njih,ali Zrinjski ako misli da opstane u ligi ovo jednostavno mora da uzme.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 02 mar 2011, 17:35

Borac Banja Luka - Drina Zvornik ........... 1 - ko kuca, sigurica...
Budućnost Banovići - Velež Mostar .......... x2 - Velez ce ubrzo u srednji dio tabele ;)
Rudar Prijedor - Široki Brijeg ............... x2 - poslije poraza kuci, Siroki mora negdje nadoknaditi bodove
Sarajevo - Slavija ............................. 1 - sigurica, laganini
Travnik - Sloboda .............................1x - bod smo im otkinuli i tesko ce kiksat ponovo kuci, mada bih volio
Zvijezda Gradačac - Željeznicar ............ 1 -ma kec u glavu... Tosun 2 gola minimalno...
Olimpik Sarajevo - Leotar Trebinje ....... 1 - Tesko ovdje Leotar moze sta vise izvuc
Zrinjski Mostar - Čelik ...................... 2 - osokoljeni pobjedom nad Sarajevom ce da razbiju Zrinjskog i to lakse nego sto mnogi ocekuju...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

Colorado

Post Postao/la Colorado » 02 mar 2011, 20:44

Borac - Drina 1:0 Teska ali zasluzena pobjeda protiv fenjerasa
Budućnost Banovići - Velež Mostar 0:2 Velez se napokon probudio iz ''mrtvih'' i ocekujem na kraju da zavrse negdje na sredini tabele
Rudar Prijedor - Široki Brijeg 2:1 Teska utakmica , prednost domacinu jer su i na pecari pokazali da su bolji
Sarajevo - Slavija 4:0 Realno Sarajevo dosta dosta kvalitetnija ekipa
Travnik - Sloboda 2:0 Travnik bolji
Zvijezda Gradačac - zeljeznicar 1:0
Olimpic Sarajevo - Leotar Trebinje 3:1 Olimpic dosta bolja momcad 8-)
Zrinjski Mostar - Čelik 1: 1 , 1: 0

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Re: Premijer Liga BiH 2010/11

Post Postao/la defender » 02 mar 2011, 21:00

"Premijer liga", u trajanju od 30 minuta, emisija je koja će se baviti isključivo domaćim fudbalom i domaćom ligom.
http://www.tv1.ba/produkcija/3578-PREMIJER-LIGA.html

:)

Ted Mosby
Kontakt:

Re: Premijer Liga BiH 2010/11

Post Postao/la Ted Mosby » 02 mar 2011, 21:27

Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 02 mar 2011, 23:39

Borac - Drina 1:1 Drina ce povesti,Borac izjednaciti,ali nece uspjeti napraviti potpuni preokret.
Budućnost Banovići - Velež Mostar 1-1 Uz tri crvena kartona na obje strane.
Rudar Prijedor - Široki Brijeg 1-3 mora se zatvoriti krug borac,siroki,rudar.
Sarajevo - Slavija 2-1 sudija ce biti glavna tema nakon ovog meca!
Travnik - Sloboda 2-0 ovo bi bio treci uzastopni neuspjeh vezira na piroti,a to se nije desilo otkad je tito zadnji put yebao jovanku!
Zvijezda Gradačac - zeljeznicar 2-1 zelji nesto ne ide u ovim utakmicama gdje se mora igrati!
Olimpic Sarajevo - Leotar Trebinje 0-0 neka ispadnu i jedni i drugi!
Zrinjski Mostar - Čelik 3-0 zrinjski ovom pobjedom krece prema sredini tabele gdje im je i mjesto.

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 02 mar 2011, 23:45

Neprilagodjen je napisao/la:Borac - Drina 1:1 Drina ce povesti,Borac izjednaciti,ali nece uspjeti napraviti potpuni preokret.
Budućnost Banovići - Velež Mostar 1-1 Uz tri crvena kartona na obje strane.
Rudar Prijedor - Široki Brijeg 1-3 mora se zatvoriti krug borac,siroki,rudar.
Sarajevo - Slavija 2-1 sudija ce biti glavna tema nakon ovog meca!
Travnik - Sloboda 2-0 ovo bi bio treci uzastopni neuspjeh vezira na piroti,a to se nije desilo otkad je tito zadnji put yebao jovanku!
Zvijezda Gradačac - zeljeznicar 2-1 zelji nesto ne ide u ovim utakmicama gdje se mora igrati!
Olimpic Sarajevo - Leotar Trebinje 0-0 neka ispadnu i jedni i drugi!
Zrinjski Mostar - Čelik 3-0 zrinjski ovom pobjedom krece prema sredini tabele gdje im je i mjesto.
Neprilagodjen, dugo te nije bilo, falis covjece :)

pravo me oraspolozis s tvojim postovima , da imas duha imas brate :)

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 02 mar 2011, 23:48

pa dugo nije bilo ni premijer lige,ja pisem samo dok nas cirkus traje!

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 02 mar 2011, 23:50

Neprilagodjen je napisao/la:pa dugo nije bilo ni premijer lige,ja pisem samo dok nas cirkus traje!
ma interesatni bi bili i tvoji komentari prelaznog roka, pa onda ovih predbvidjanja ko je jaci ko je slabiji, ko je dobio ko izguio, ti bi to vec obradio na svoj nacin :)

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 02 mar 2011, 23:51

mozda,ali nakon zadnjeg kola jesenjeg dijela nisam uopste svracao na forum.

naravno da me magicni zov premijer lige natjerao da se vratim,cim je poceo proljetni dio!

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 02 mar 2011, 23:53

Neprilagodjen je napisao/la:mozda,ali nakon zadnjeg kola jesenjeg dijela nisam uopste svracao na forum.

naravno da me magicni zov premijer lige natjerao da se vratim,cim je poceo proljetni dio!
ajde neka te dajes poseban duhobiti smek ovom forumu

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 03 mar 2011, 00:27

Colorado je napisao/la:Borac - Drina 1:0 Teska ali zasluzena pobjeda protiv fenjerasa
Budućnost Banovići - Velež Mostar 0:2 Velez se napokon probudio iz ''mrtvih'' i ocekujem na kraju da zavrse negdje na sredini tabele
Rudar Prijedor - Široki Brijeg 2:1 Teska utakmica , prednost domacinu jer su i na pecari pokazali da su bolji
Sarajevo - Slavija 4:0 Realno Sarajevo dosta dosta kvalitetnija ekipa
Travnik - Sloboda 2:0 Travnik bolji
Zvijezda Gradačac - zeljeznicar 1:0
Olimpic Sarajevo - Leotar Trebinje 3:1 Olimpic dosta bolja momcad 8-)
Zrinjski Mostar - Čelik 1: 1 , 1: 0
A kako si do tog podatka došao da nisi vidovit jbt :D Sklepao si rečenicu da bi neupućeni rekao da si upravo odgledao utakmicu

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 03 mar 2011, 02:03

Borac Banja Luka - Drina Zvornik 1 Ma dobice ovo Borac za 2-3 gola razlike
Rudar Prijedor - Širok1i Brijeg 1 Siroki pada u Prijedoru, nezadovoljan cu biti ako bude manje od 4 gola razlike za nas! :lol:
Sarajevo - Slavija 2 Moze Slavija da pobjedi Sarajevo.
Travnik - Sloboda Odgodjeno, posto se ne mogu dogovoriti onda nece ni igrati :mrgreen: Salim se, bice 1:0 iz penala u 94 minutu.
Zvijezda Gradačac - Željeznicar 1 Zvijezda ce pobjediti 1:0
Olimpik Sarajevo - Leotar Trebinje 1 Leotar katastrofalan
Zrinjski Mostar - Čelik 1 5:0 - Ocekujem het-trik golmana

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 03 mar 2011, 02:57

Borac - Drina 1 sam pogled na tabelu kazuje da bi to trebalo biti tako
Budućnost - Velež x činimi se prema današnjem izdanju da Budućnost nema kvalitet da pobjedi ali i Velež teško do pobjede
Rudar Prijedor - Široki Brijeg 1 dvoumim se između 1 i x, mislim da ne može biti 2, ajde 1 nekako prevagnu
Sarajevo - Slavija 1 Ne znam kako je Slavija igrala posljednju ali mislim da ako tu 1 dođe u pitanje da će i Sarajevu Evropa doći u pitanje
Travnik - Sloboda 1 Ma šta reći o Travniku sem 1 ko kuća
Zvijezda - Željezničar 1 x 2 sve tri znaka u igri
Olimpic - Leotar 1,x
Zrinjski - Čelik 1

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.