Hajde saljite ko ce igrat za nas da malo mastamo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma uzet ćemo ih lakše nego očekivano sa nekim kombinovanim sastavompjankesarajevo je napisao/la: ↑26 maj 2023, 13:53Mi moramo ici na pobjedu protiv Igmana, dzaba sve, prijateljstvo i ljubav sa Husrefom (nasa ne klupska), ne smiju siromasi biti ispred nas.
Hajde saljite ko ce igrat za nas da malo mastamo![]()
Da, jer je uvijek lakse uklopit pojedinca u uhodan sistem nego nabacat kvalitetne igrace bez ikakvog reda i ocekivat 100% ucinak od njih. 90% evropskih ekipa ima neku fudbalsku filozofiju i sistem prema kojem se dovode igraci. Uzmi za primjer Chelsea i Man City. Chelsea potrosio 600 miliona i navaljao fakat finih igraca, al na terenu kao raspustena banda. City takodje dovodi dobre igrace al u Cityju postanu od samo dobrih igraca, world class igraci. U Cityju se zna kakva je filozofija fudbala. Mozes li ti u Cityju zamislit napadaca tipa Crouch ili Heskey? Nikad, City igra na posjed, sto ce im sidras koji se ubio za nabijanje lopte.donDondon je napisao/la: ↑26 maj 2023, 08:43samo pricajte sta hocete,ali nasi igraci gdje god da su otisli igraju a lige sve bolje od nase,Kovacevic,Mujakic,Djokanovic,Cimirot,Rahmanovic,Kapic,kAd se sjetim Jajala jbt u Udineu igrao kasnije,Delac...
Dokaz da smo uvijek imali kvalitet ali nesto drugo nije stimalo tu,i sad imamo kvalitet mozda i najveci do sad ali nam je igra ko racku
Vozdra.
Cuze je igrac Dinama, pisalo se da bi trebao otic u Maribor, Zrinjski ga ne moze sebi sacuvat buraz a kamol da mi tu nesta, a sto se tice nas, pa na zimu si doveo 90% igraca, ko ce ti otic, jedini moguc odlazak je Dal, Balta posudba kao i Vrancic sto se tice prve postave, ali imas ovih 6 igraca kojima sad istice ugovor, a jedini vrijedan pomena je Musa i Cirjak.Dema7 je napisao/la: ↑26 maj 2023, 15:58Ne mogu da vjerujem da niko ne pominje Mario Ćuže iz Svinjskog mislim da je kod njih na posudbi, a pravo dobra igrač bas dobar igrač skoro svako kolo zabije neki spektakularan gol, podsjeća me na Rahmana, valjo bi nam pravo. Imam osjecaj da ćemo dovesti dobrih bas igrača ovo ljeto za europe, ali da će nas i napustiti 6,7 igrača…
Dema7 je napisao/la: ↑26 maj 2023, 15:58Ne mogu da vjerujem da niko ne pominje Mario Ćuže iz Svinjskog mislim da je kod njih na posudbi, a pravo dobra igrač bas dobar igrač skoro svako kolo zabije neki spektakularan gol, podsjeća me na Rahmana, valjo bi nam pravo. Imam osjecaj da ćemo dovesti dobrih bas igrača ovo ljeto za europe, ali da će nas i napustiti 6,7 igrača…
3. Ode on u Rijeku ako ne bude potreban Dinamu.bordobijelisampion je napisao/la: ↑26 maj 2023, 16:09Dema7 je napisao/la: ↑26 maj 2023, 15:58Ne mogu da vjerujem da niko ne pominje Mario Ćuže iz Svinjskog mislim da je kod njih na posudbi, a pravo dobra igrač bas dobar igrač skoro svako kolo zabije neki spektakularan gol, podsjeća me na Rahmana, valjo bi nam pravo. Imam osjecaj da ćemo dovesti dobrih bas igrača ovo ljeto za europe, ali da će nas i napustiti 6,7 igrača…1.Mislim da Dinamu neće biti od koristi 2. Mi bi sigurno mogli više platiti od jevreja
Dizdarevic, Mulalic, Martinovic, Serbecic, Radovic, Vrancic, Balta, Varešanović, Kyeremeh, Ziljkic i Renan.pjankesarajevo je napisao/la: ↑26 maj 2023, 13:53Mi moramo ici na pobjedu protiv Igmana, dzaba sve, prijateljstvo i ljubav sa Husrefom (nasa ne klupska), ne smiju siromasi biti ispred nas.
Ja bih:pjankesarajevo je napisao/la: ↑26 maj 2023, 13:53Mi moramo ici na pobjedu protiv Igmana, dzaba sve, prijateljstvo i ljubav sa Husrefom (nasa ne klupska), ne smiju siromasi biti ispred nas.
Da je vise vidjeti tog Anicica kako igra, pa ne znam ti sta bih dao.Nirton je napisao/la: ↑26 maj 2023, 17:31Ja bih:pjankesarajevo je napisao/la: ↑26 maj 2023, 13:53Mi moramo ici na pobjedu protiv Igmana, dzaba sve, prijateljstvo i ljubav sa Husrefom (nasa ne klupska), ne smiju siromasi biti ispred nas.
Sahinovic, Radovic, Serbecic, Anicic, Mulalic, Mustafic, Balta, Ziljkic, Varesanovic, Guliashvili, Catakovic