U kojem svijetu je Bochum stabilan burazeruImajednabrigada je napisao/la: ↑25 maj 2023, 18:54Bochum bi bio dobar izbor, stabilan bundesligaš, Liga petice i ozbiljan korak naprijed ka mozda još večem klubu.Alii je napisao/la: ↑25 maj 2023, 18:47Bochum je dobro zainteresovan kao i Olimpija.Imajednabrigada je napisao/la: ↑25 maj 2023, 18:15Zna li se ide li Dal gdje, ima li išta konkretnije?
Olimpija losa opcija mislim, jer ne nudi nikakav iskorak niti je atraktivna liga.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kristalnih 11: Proglašeni najbolji pojedinci Premijer lige BiH za sezonu 2022/23
"Najbolji vezni igrači: Nikola Ninković (Borac), Semir Štilić (Željezničar), Dal Varešanović (Sarajevo).najbolji U-21 igrač je Dal Varešanović"
"Najbolji vezni igrači: Nikola Ninković (Borac), Semir Štilić (Željezničar), Dal Varešanović (Sarajevo).najbolji U-21 igrač je Dal Varešanović"
Ja ga ne bi prodavao još, radi je bih doveo baš iskusnog i dobrog ACMa da narednu sezonu Dal s njim odradi oa tek naredno ljeto ga prodao
Zadnje 3 godine su u Bundesligibosvastarigrad je napisao/la: ↑25 maj 2023, 19:50U kojem svijetu je Bochum stabilan burazeruImajednabrigada je napisao/la: ↑25 maj 2023, 18:54Bochum bi bio dobar izbor, stabilan bundesligaš, Liga petice i ozbiljan korak naprijed ka mozda još večem klubu.
Olimpija losa opcija mislim, jer ne nudi nikakav iskorak niti je atraktivna liga.
Nagrada Ismir Pintol - Dal Varešanović. (najvise je zasluzio od svih)
Idealnih 11 Premijer lige BiH čine: Osman Hadžikić (Velež), Elvir Duraković (Igman), Slobodan Jakovljević (Zrinjski), Hrvoje Barišić (Zrinjski), Josip Ćorluka (Zrinjski), Nikola Ninković (Borac), Semir Štilić (Željezničar), Dal Varešanović (Sarajevo), Mirsad Ramić (Igman), Nermin Haskić (Velež) i Nemanja Bilbija (Zrinjski).
Ja bih rekao da ovde ima utjesnih u idealnih 11, preseravanje na kvadrat!!!!!
U novi boj ...
Fale Gigovic i Kazlagic (Borac)hz033 je napisao/la: ↑25 maj 2023, 20:46Idealnih 11 Premijer lige BiH čine: Osman Hadžikić (Velež), Elvir Duraković (Igman), Slobodan Jakovljević (Zrinjski), Hrvoje Barišić (Zrinjski), Josip Ćorluka (Zrinjski), Nikola Ninković (Borac), Semir Štilić (Željezničar), Dal Varešanović (Sarajevo), Mirsad Ramić (Igman), Nermin Haskić (Velež) i Nemanja Bilbija (Zrinjski).
-
- Kontakt:
bosvastarigrad je napisao/la: ↑25 maj 2023, 19:50U kojem svijetu je Bochum stabilan burazeruImajednabrigada je napisao/la: ↑25 maj 2023, 18:54Bochum bi bio dobar izbor, stabilan bundesligaš, Liga petice i ozbiljan korak naprijed ka mozda još večem klubu.
Iskreno sam se iznenadio tek sad vidim da to nije onaj Bochum od prije desetak godina tad su bili stabilni ali bez obzira mislim da ce izborit opstanak.
Kako god bolje je rješenje nego Olimpija.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Samo da podsjetim tebe i slične da se trofej Ismir Pintol dodjeljuje za najborbenijeg igrača. Samo onaj potez protiv Sloge u Zenici kad odustane da trči na loptu ga eliminira iz konkurencije. A većinu utakmica je igrao preko kurca. Jedini drugi igrač u opticaju je Hamza Čataković, koji meni nije bio borben. Ostali igrači imaju nedovoljno nastupa.
-
- Kontakt:
Pa eto cija je god odlicna je incijativaguadalupe je napisao/la: ↑25 maj 2023, 17:49Nikakva to inicijativa kluba nije nego Hordi prije bojkota.pjankesarajevo je napisao/la: ↑25 maj 2023, 17:10Tako je! Odlicna inicijativa kluba! Kad nesto radi moramo i pohvaliti. Sva ona djeca sretna sto su dobila karte, moraju povesti sigurno roditelja i taj ce kupiti isto kartu, itd itd sve je to povezano. Bravo!Gomis99 je napisao/la: ↑25 maj 2023, 13:11Samo da pohvalim poteze kluba u posljednje vrijeme što se tiče odlaska igrača u osnovne škole. To se odavno trebalo raditi, da se djeci približimo malo, da počnu više da prate nas i našu ligu, da im ne bude odgovor za koga navijaju, da kažu za Real madrid i sl. Na toliki broj učenika u svakoj školi ovim potezima se povećava broj ljudi na našim utkamicama, a samim tim i promet u fan shopu. Nadam se da će obići svaku školu bar u Kantonu. To rade svi veliki klubovi iako su im puni stadioni.

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
NK Olimpija LjubljanaImajednabrigada je napisao/la: ↑25 maj 2023, 21:35bosvastarigrad je napisao/la: ↑25 maj 2023, 19:50U kojem svijetu je Bochum stabilan burazeruImajednabrigada je napisao/la: ↑25 maj 2023, 18:54
Bochum bi bio dobar izbor, stabilan bundesligaš, Liga petice i ozbiljan korak naprijed ka mozda još večem klubu.
Iskreno sam se iznenadio tek sad vidim da to nije onaj Bochum od prije desetak godina tad su bili stabilni ali bez obzira mislim da ce izborit opstanak.
LA Galaxy
Bochum
Brugge
Anderlecht
Su trenutno zainteresovani za Dala
Jao sta Mujakic uradi. Produzetak za finale kupa, prigovara sudij dobi zuti, poce da aplaudira i dobi drugi zuti, glavni krivac ako ne izbore finale. Joj Nihade Nihade. I ako prodju nema ga u finalu, pa hebo te prigovor i to zbog auta.
Zadnja izmjena: deda, dana/u 25 maj 2023, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Interesantno da Dal, kakav god da je, nije upisao nastup za mladu reprezentaciju.

Navika mu ostala iz naše lige a i sudija previse sere gledam tekmu ne realno kakve daje zute kartone.
Mislim smiješno drugi zuti jbt gori od Gigovica sudija
Zadnja izmjena: Alii, dana/u 25 maj 2023, 22:02, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Anderelcht i Brugge top bi bilo i klubovi po mjeri posebno Brugge i iskorak u pravom smislu.Alii je napisao/la: ↑25 maj 2023, 21:44NK Olimpija LjubljanaImajednabrigada je napisao/la: ↑25 maj 2023, 21:35
LA Galaxy
Bochum
Brugge
Anderlecht
Su trenutno zainteresovani za Dala
Ali izgleda ništa tu konkretnoo samo špekulacije zasad.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
2 2 au .
Bgm gledam Twitter upravo sta sve pisu ag navijači Mujakicu level rijeci psovki i svega ostalog = riječi sa Istoka na Koševu.
-
- Kontakt:
Ali sto se Kapic razigro bracooo hahahaah ovo stvarno ko god ode odavde prodise hahaah
https://****/**/fudba ... ipe-863459
https://****/**/fudba ... ipe-863459
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Igra gore kapic mogao bi on transfer napraviti nakon polusezone tamo .pjankesarajevo je napisao/la: ↑25 maj 2023, 22:10Ali sto se Kapic razigro bracooo hahahaah ovo stvarno ko god ode odavde prodise hahaah
https://****.****/**/fudbal/ino-fudbal/video-rifet-kapic-sjajnim-pogotkom-potvrdio-pobjedu-svoje-ekipe-863459
Ne radi ti link