Cini se ko solidan igrac, treba ga zvat i pitat ima li ikakve familije po BiH, pa da se anagzujemo kako treba odmaZukanovic je napisao/la: ↑25 maj 2023, 12:52https://www.transfermarkt.com/andrija-b ... ler/316111
Jest neko njega pratio?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Cini se ko solidan igrac, treba ga zvat i pitat ima li ikakve familije po BiH, pa da se anagzujemo kako treba odmaZukanovic je napisao/la: ↑25 maj 2023, 12:52https://www.transfermarkt.com/andrija-b ... ler/316111
Jest neko njega pratio?
Karijera u ozbiljnoj silaznoj putanji. Dok u istoj ovoj ligi imaš svoga igrača iz akademije koji igra u prvaku ove države. Mislim na Mustafića, ne kažem da ga priželjkujem, jer mi nikad nije legao. Ali kod njih je prve dvije sezone sasvim solidan bio, i ono što sam gledao uopšte nije igrao strogi dmf kao kod nas. Inače kod nas je užasan bio.Chony533 je napisao/la: ↑25 maj 2023, 12:56Cini se ko solidan igrac, treba ga zvat i pitat ima li ikakve familije po BiH, pa da se anagzujemo kako treba odmaZukanovic je napisao/la: ↑25 maj 2023, 12:52https://www.transfermarkt.com/andrija-b ... ler/316111
Jest neko njega pratio?![]()
Mustafic je na zimu presao u danski Odense.Gomis99 je napisao/la: ↑25 maj 2023, 13:14Karijera u ozbiljnoj silaznoj putanji. Dok u istoj ovoj ligi imaš svoga igrača iz akademije koji igra u prvaku ove države. Mislim na Mustafića, ne kažem da ga priželjkujem, jer mi nikad nije legao. Ali kod njih je prve dvije sezone sasvim solidan bio, i ono što sam gledao uopšte nije igrao strogi dmf kao kod nas. Inače kod nas je užasan bio.Chony533 je napisao/la: ↑25 maj 2023, 12:56Cini se ko solidan igrac, treba ga zvat i pitat ima li ikakve familije po BiH, pa da se anagzujemo kako treba odmaZukanovic je napisao/la: ↑25 maj 2023, 12:52https://www.transfermarkt.com/andrija-b ... ler/316111
Jest neko njega pratio?![]()
Pa dobro nisam baš u posljednje vrijeme to upratio, ne zamjerite. Poenta je ista.keli je napisao/la: ↑25 maj 2023, 13:24Mustafic je na zimu presao u danski Odense.Gomis99 je napisao/la: ↑25 maj 2023, 13:14Karijera u ozbiljnoj silaznoj putanji. Dok u istoj ovoj ligi imaš svoga igrača iz akademije koji igra u prvaku ove države. Mislim na Mustafića, ne kažem da ga priželjkujem, jer mi nikad nije legao. Ali kod njih je prve dvije sezone sasvim solidan bio, i ono što sam gledao uopšte nije igrao strogi dmf kao kod nas. Inače kod nas je užasan bio.
Brutalan je talenat bio. Osmica, najbolji je tu, mada može u sredini sve odigrat. Passer, odličan na lopti, dribling, kreativan. Problem u karijeri, najviše govore da je otac. Sada, nije nešto loše odigrao. Spominju ga za kao opciju za povratak u Hajduk, on bi isto to volio i želio, ali navijači bara-bara. Kod nas bi recimo legao kao zamjena za Vrančića samo tako.Zukanovic je napisao/la: ↑25 maj 2023, 12:52https://www.transfermarkt.com/andrija-b ... ler/316111
Jest neko njega pratio?
Realno priziva se dosta ovdje, i ja bi generalno volio kad bi se doveo, momak je 2003. godiste, kao i Trako, s tim da Mahmic ima od Trake skoro sezonu citavu vise utakmica u nasoj ligi.
Vico kaže da je projekcija da sa 6 miliona Borac može igrati grupu LK i biti šampion te da mu je aktuelno rukovodstvo reklo da može namaketi 3 a 3 da očekuju od institucija Republike i Grada. Takođe kaže da je stadion spreman da se grupe LK igraju na njemu
Biti sampion moze a uci u grupu LK nece nikadNirton je napisao/la: ↑25 maj 2023, 16:22Čitam na jednom forumu navijača Borca, šta mislite za ovo?Vico kaže da je projekcija da sa 6 miliona Borac može igrati grupu LK i biti šampion te da mu je aktuelno rukovodstvo reklo da može namaketi 3 a 3 da očekuju od institucija Republike i Grada. Takođe kaže da je stadion spreman da se grupe LK igraju na njemu
Ma ne mislim toliko na Borac, jer znamo da imaju sudije za našu ligu a nemaju igrače za jak rezultat u Evropi. Više sam mislio na ovu cifru od 6 miliona, da li mislite da je realno sa tim parama uraditi spomenuto.Bosniak10 je napisao/la: ↑25 maj 2023, 16:27Biti sampion moze a uci u grupu LK nece nikadNirton je napisao/la: ↑25 maj 2023, 16:22Čitam na jednom forumu navijača Borca, šta mislite za ovo?Vico kaže da je projekcija da sa 6 miliona Borac može igrati grupu LK i biti šampion te da mu je aktuelno rukovodstvo reklo da može namaketi 3 a 3 da očekuju od institucija Republike i Grada. Takođe kaže da je stadion spreman da se grupe LK igraju na njemu
Itekako da je realno ako se ulože pare kvalitetno , a ako budu kupovali igrače ono samo da ih kupe od tog nema ništa .
Moze mozda 4-5 godina da konstantno toliko ulaze, pa da se stvori neka atmosfera i kontinuitet, mozda. I to da prestane krast sve redom u ligi, pa da igraci dobiju neku potrebu da se bore i zapnu. Ovako u ligi sve "pometu", znamo i kako, naviknuti na penale, ofsajde i sve moguce pomoci, pa se syebu u evropi protiv farana jer im ne sudi gigovic.Nirton je napisao/la: ↑25 maj 2023, 16:22Čitam na jednom forumu navijača Borca, šta mislite za ovo?Vico kaže da je projekcija da sa 6 miliona Borac može igrati grupu LK i biti šampion te da mu je aktuelno rukovodstvo reklo da može namaketi 3 a 3 da očekuju od institucija Republike i Grada. Takođe kaže da je stadion spreman da se grupe LK igraju na njemu
Od cega li ce i te pare namaknut, entitet nema za kifle i sigurno imaju precih izdatakaNirton je napisao/la: ↑25 maj 2023, 16:22Čitam na jednom forumu navijača Borca, šta mislite za ovo?Vico kaže da je projekcija da sa 6 miliona Borac može igrati grupu LK i biti šampion te da mu je aktuelno rukovodstvo reklo da može namaketi 3 a 3 da očekuju od institucija Republike i Grada. Takođe kaže da je stadion spreman da se grupe LK igraju na njemu