Ma, dobro, ne velim da nisi u pravu. Kakvi smo - da smo, ipak imamo zajednički sadržilac. Ako je i pogriješio, ili iz raznoraznih motiva napisao to što jeste,, pojavu treba osudit, ali druga spasit. Nije sad, vala, da je puc'o u Šahinovića/Dizdarevića. Opet vjerujem da je motivisan željom za što bolje Sarajevo, uostalom kao i svi mi.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑24 maj 2023, 21:33Pošto smo uvidjeli da nisi baš najbolji sa pamćenjem, hajde još jednom pogledaj gol Tičinovića protiv nas u toj utakmici. Za drugi snosi odgovornost kod gola.
I što se tiče općenito penala i Šahinovića, primio je golove protiv Širokog i Zrinjskog, a odbranio penale Leotaru još u prošloj sezoni, Igmanu i Tuzli u ovoj sezoni. Mislim da je još nekome, ali ne mogu se sad sjetiti.
Odmah treba klat’ jer radi ovakvih likova i njihovih lažnih informacija se stvaraju razne priče koje nisu istinite.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 maj 2023, 21:30Haj, ne koljite odmah iza vrata... Pogriješio čovjek, pa pogriješio. Očigledno je mislio na Dizdarevića..Jbg, sa jedne strane pozivati na strpljenje, a glavu sjeći zbog lapsusa na pdf-u, ne ide
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Delač bi bio najveće pojačanje ovog ljeta, koga god doveli.
-
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Golmanska pozicija, nema veze sto je povratnik. Nije isto da se npr Dulja vrati
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ma Dulju ni ne prizeljkujem, on bi bio onaj klasicni povratnik ala Suljic.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 maj 2023, 10:36Golmanska pozicija, nema veze sto je povratnik. Nije isto da se npr Dulja vrati
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Dalara u dva mjeseca od kloca do zlatne koke
posipanje pepelom 

Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 25 maj 2023, 10:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ma dobra odbrana je osnova svake ekipe. Napad ti dobija utakmice, a odbrana donosi titule. Sa Delacem bi dobili iskusnog golmana koji je jos mlad.
Dovesti jos jednog top stopera (anicic je mislim gotov fudbalski), ako dolazi durakovic imati cemo i ekstra lijevog beka. Desno bi trebalo forsirati mulalica, mislim da on moze i da ima odredjene kvalitete
Dovesti jos jednog top stopera (anicic je mislim gotov fudbalski), ako dolazi durakovic imati cemo i ekstra lijevog beka. Desno bi trebalo forsirati mulalica, mislim da on moze i da ima odredjene kvalitete
- ExchangeOffice
Sto vise igraca dovoditi koji su mrzili i palili salEve naseg kluba, takvi se najbolje pokazu 

- NisamInSajder
- Kontakt:
Ima trening kompenzacija za mlade igrače, koja se računa ovisno o klubu u kojem je bio, rangu, reprezentaciji eventualno i to se plaća kada igrač prelazi iz jednog u drugi klub do 21. godine ja mislim. Ali, pošto je Santos na amaterskom ugovoru u Želji, sve to prestaje da važi tako da on bez problema, može ići gdje hoće. Slična stvar je bila sa Radovcem kod nas, kad je morao odraditi koji mjesec amaterski ugovor u Olimpiku, da bi otišao u Grčku.Cora1946 je napisao/la: ↑24 maj 2023, 15:42Evo hipoteticki da uzmemo da ce preci kod nas. Njemu ugovor istice 1. juna i postaje slobodan igrac. Meni nije jasno kome se placa tih 200 hiljada, je li konama?miky_hz je napisao/la: ↑24 maj 2023, 14:43200 hiljada maraka se mora platiti za Santosa te neke naknade za profi ugovor ako se potpiše.Sa strane ekipe bi bilo bzvz dati tolike pare za igraca koji bi bio rezerva Ziljkicu.E sad ako Mirvic ima racunicu da od tih 200 napravi xx daljom prodajom to je druga stvar.
Pricajuci o ekipi nije potreban(bomba je mali,pitanje kakve bi probleme pravio da nema sigurno mjesto kao sto nema). Ali eto ostavljam ovu drugu mogucnost kao nekoga na kome se moze zaraditi daljom prodajom,to bi sa te biznis strane vjerujem bila dobra opcija.
A sto se tice njega kao igraca, skroz visak na ovaj tim, sva krila ces zadrzati (2 stranca i Ziljkic) i plus ce ti se Ikic (stranac) najvjerovatnije vratiti sa posudbe to su vec 3 stranca na poziciji krila, s tim sto Dzafic odlazi tako da nemas zamjenu za Ziljkica pa kao dolazi Santos koji je 4. stranac krilo. Znaci samo na krilima gubis 4 mjesta za strance.
A ta verzija oko prodaje Santosa i uzimanja para bi znacila da Santos mora i igrati, nece ga drzati na klupi ako ga misli prodavati. Svakako je perverzija imati lijevo Ziljkica i Santosa ali u tom slucaju bi Ziljkic bio klupiran sto mi isto nema logike pogotovo jer je dobio kapitensku i sigurno da ce imati i vecu minutazu.
Nadam se da su to samo spekulacije i da ce na tome i ostati, konfuzna je situacija i samo ce se zakomplikovati stvar njegovim eventualnim dolaskom
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ulaze li i oni što deru dresove u ovu tvoju statistiku?ExchangeOffice je napisao/la: ↑25 maj 2023, 10:47Sto vise igraca dovoditi koji su mrzili i palili salEve naseg kluba, takvi se najbolje pokazu![]()
Nikad poraz, samo lekcija.
Da me se pogresno ne shvati. Nisam ja rekao da Sahinovica treba baciti, mlad je i treba ga kaliti pa sta ispadne. Ja sam se samo osvrnuo na postove gdje kazu da ga se treba istrpiti sljedecu sezonu na golu, eto da se kali. Hocemo ganjati neku Evropu, ganjati titulu a pri tome trpiti klinca na golu i eventualne pacerske greske, pa o cemu pricamohibrid je napisao/la: ↑25 maj 2023, 10:08Bezveze je da serete Sahinovicu i trazite dlaku u jajetu, momak da ima potencijala naravno da ima. Ovaj hz033 sto trazi greske, normalno da mlad igrac u ovom slucaju golman ima gresaka, al' isto tako pogledaj i utakmice gdje je vadio nemoguce i branio za svaku pohvalu. Kad si nasao kikseve isto tako si mogao se malo zaroviti i naci fenomenalne odbrane i intervencije, ali ne, bitno je da se sere po svakom.

Treba nam iskusan golman ako planiramo sta napraviti a Sahinovica mozda kaliti na posudbi, negdje gdje ce stvarno braniti.
U novi boj ...
Sto se mene tice odma Sahinovica na go a belmina prodati ako ima bilo kakva ponuda za njega. Saha je licno Buffon za dizdarevica. Momak je mlad, perspektivan golman dok je drugi nizak i nikad golmana od njega nece biti. Znaci dovesti nekog malo iskusnijeg golmana i sahu zadrzati a zenickog se djubreta rijesiti sto prije. Da onakve penale pusta protiv Celika da mi je brat rodjeni otjero bi ga a Bgm i odrekao ga bi se.
Jbt golman bi trebo poginut dokazujuci se po manjim klubovima do 25-6. godine pa da dobije sansu da brani u Sarajevu. Kod nas skine dva penala u kadetima daj ga odmah nek brani sa 17, koga briga sto primamo smijesan gol svaku utakmicu 

Mirvic u Beogradu licno ugovara transfer Dala.
Ne sumnjam u njega da ce cifra biti boli glava.

Ne sumnjam u njega da ce cifra biti boli glava.

To sto sam napisao da sam kontra vracanja Delaca ne znaci da sam rekao da treba nastaviti dalje sa Belminom i Sahinovicem. Zelim reci da ako cemo dovoditi golmana da se dovede golman cija karijera ide uzlazno i kome Sarajevo nije pad u karijeri. Ali eto hajmo i dalje drkati na Delace, Velkoske, Suljice i ostale...vratite i smece od Tatara dobar je bio kod nas
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sto se toga tice u pravu si sto posto. Ne moze se ocekivati nesto u evropi, pa cak i borba za titulu u ligi sa momkom od 18 godina na golu. Kojem je ovo prva sezona u seniorskom fudbalu. Za taj korak nam treba iskusan golman sa dosta dosta utakmica na golu. Ali isto tako ne treba ni previse kritikovati tog mladog golmana koji pogrijesi i napravi kiks, bilo kako bilo uvijek bih stavio Sahinovica prije Dizdarevica i to je moje misljenje.hz033 je napisao/la: ↑25 maj 2023, 12:11Da me se pogresno ne shvati. Nisam ja rekao da Sahinovica treba baciti, mlad je i treba ga kaliti pa sta ispadne. Ja sam se samo osvrnuo na postove gdje kazu da ga se treba istrpiti sljedecu sezonu na golu, eto da se kali. Hocemo ganjati neku Evropu, ganjati titulu a pri tome trpiti klinca na golu i eventualne pacerske greske, pa o cemu pricamohibrid je napisao/la: ↑25 maj 2023, 10:08Bezveze je da serete Sahinovicu i trazite dlaku u jajetu, momak da ima potencijala naravno da ima. Ovaj hz033 sto trazi greske, normalno da mlad igrac u ovom slucaju golman ima gresaka, al' isto tako pogledaj i utakmice gdje je vadio nemoguce i branio za svaku pohvalu. Kad si nasao kikseve isto tako si mogao se malo zaroviti i naci fenomenalne odbrane i intervencije, ali ne, bitno je da se sere po svakom.![]()
Treba nam iskusan golman ako planiramo sta napraviti a Sahinovica mozda kaliti na posudbi, negdje gdje ce stvarno braniti.
-
- Kontakt:
Zukanovic je napisao/la: ↑25 maj 2023, 12:52https://www.transfermarkt.com/andrija-b ... ler/316111
Jest neko njega pratio?

Trenutno korisnika/ca: kontra, NazorUso, OsmanhodzicBuco i 49 gostiju.