I to zabilo ga dijete BorcaZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑24 maj 2023, 18:57Kakva golcina Laktasa na gradskom u finalu kupa Republike Srpske.
Gol godine.

I to zabilo ga dijete BorcaZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑24 maj 2023, 18:57Kakva golcina Laktasa na gradskom u finalu kupa Republike Srpske.
Gol godine.
Jer smo mladji ,ljepsi, uspjesniji, bogatiji.ferroviere87 je napisao/la: ↑24 maj 2023, 18:22"Bih" se koristi samo u prvom licu jednineamypitar je napisao/la: ↑24 maj 2023, 18:09Ma njima od muke cirevi pucaju.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2023, 17:27Bez sekiracije, ne brinite se vi za FKS![]()
Uostalom, prvi Oliveira je plaćen 170.000€, sutra ga možemo za 600-700.000€ prodati. Tako da, daleko od toga da će ti silni milioni propasti. A da se mogu bolje iskoristiti potencijali igrača, svakako.
A ko je priželjkivao Sarajevo u Europi će se predomisliti kad krenu dolaziti pojačanja![]()
I iskreno kome ne bih.![]()
Znači ja bih, ti bi, on bi, ona bi, ono bi, mi bismo, vi biste, oni bi
Zbog čega konkretno da nam čirevi pucaju?
3 kornera penal, vidjet ćemo za koga u nedjelju
Sve ce karte biti rasprodane
Nivo bitan kao i Kup Federacije, s tim da u Kupu Federacije nema finala, vec iz drugog kola pobjednici se plasiraju u Kup BiH. Da li se klubovi iz RS-a preko Kupa RS-a obezbjedjuju plasman u Kup BiH? Pitam jer ne znam kakav je slucaj. Ako je ovo Kup samo radi "casti" eto da se kaze Borac sedmostruki pobjednik Kupa RS-a, onda i nije neko takmicenje. Isto bih rekao da je takav slucaj i u Federaciji.
Ne, kup RS ne garantuje nikakav plasman u kup BiH.phillies je napisao/la: ↑24 maj 2023, 21:39Nivo bitan kao i Kup Federacije, s tim da u Kupu Federacije nema finala, vec iz drugog kola pobjednici se plasiraju u Kup BiH. Da li se klubovi iz RS-a preko Kupa RS-a obezbjedjuju plasman u Kup BiH? Pitam jer ne znam kakav je slucaj. Ako je ovo Kup samo radi "casti" eto da se kaze Borac sedmostruki pobjednik Kupa RS-a, onda i nije neko takmicenje. Isto bih rekao da je takav slucaj i u Federaciji.
I sta je pisac htio reci?phillies je napisao/la: ↑24 maj 2023, 21:39Nivo bitan kao i Kup Federacije, s tim da u Kupu Federacije nema finala, vec iz drugog kola pobjednici se plasiraju u Kup BiH. Da li se klubovi iz RS-a preko Kupa RS-a obezbjedjuju plasman u Kup BiH? Pitam jer ne znam kakav je slucaj. Ako je ovo Kup samo radi "casti" eto da se kaze Borac sedmostruki pobjednik Kupa RS-a, onda i nije neko takmicenje. Isto bih rekao da je takav slucaj i u Federaciji.
Cuj zasto, pa mora se namiriti nepravda protiv Zelje .
Sve pet, bh. entitet ima svoje takmicenje koje osim tradicije nema neku funkcionalnu vrijednost. Ali nije tema, pa da ne sirim.maliboro je napisao/la: ↑24 maj 2023, 21:59I sta je pisac htio reci?phillies je napisao/la: ↑24 maj 2023, 21:39Nivo bitan kao i Kup Federacije, s tim da u Kupu Federacije nema finala, vec iz drugog kola pobjednici se plasiraju u Kup BiH. Da li se klubovi iz RS-a preko Kupa RS-a obezbjedjuju plasman u Kup BiH? Pitam jer ne znam kakav je slucaj. Ako je ovo Kup samo radi "casti" eto da se kaze Borac sedmostruki pobjednik Kupa RS-a, onda i nije neko takmicenje. Isto bih rekao da je takav slucaj i u Federaciji.
Ima i TK kupphillies je napisao/la: ↑24 maj 2023, 22:09Sve pet, bh. entitet ima svoje takmicenje koje osim tradicije nema neku funkcionalnu vrijednost. Ali nije tema, pa da ne sirim.maliboro je napisao/la: ↑24 maj 2023, 21:59I sta je pisac htio reci?phillies je napisao/la: ↑24 maj 2023, 21:39
Nivo bitan kao i Kup Federacije, s tim da u Kupu Federacije nema finala, vec iz drugog kola pobjednici se plasiraju u Kup BiH. Da li se klubovi iz RS-a preko Kupa RS-a obezbjedjuju plasman u Kup BiH? Pitam jer ne znam kakav je slucaj. Ako je ovo Kup samo radi "casti" eto da se kaze Borac sedmostruki pobjednik Kupa RS-a, onda i nije neko takmicenje. Isto bih rekao da je takav slucaj i u Federaciji.
Prvu zvaničnu utakmicu u novoj sezoni i to u finalu Kupa TK odigrali su tuzlanska Sloboda i gračaničko Bratstvo. Na travnjaku u Klokotnici slavile su Gračanlije sa 2:0, a golove u drugom dijelu su postigli Edin Šuša iz jedanesterca i Kerim Kadrić.
Sloboda je utakmicu završila sa igračem manje, jer je crveni karton dobio Adnan Salihović. Sloboda je tako poslije sedam propuštenih šansi za osvajanje trofeja u Kupu BiH, propustila i prvu priliku u finalu Kupa TK.
Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva, VivaLaLiberta i 34 gosta.