FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- roy_makaay
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Očekuje se vatren doček za Neuera posebno od "raje" s južne tribine,ne mogu prihvatiti da dijete Šalkea(dečko koji je 2001. na tribini sa suzama u očima tugovao za izgubljenom titulum S04) treba da postane prvi golman Bayerna.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Asked about Bayern Munich future regular goalkeeper's name, German club trainer Louis Van Gaal stated: "We can sign Schalke 04 player Manuel Neuer for the role; he's a great goalie, who can be fit for a top level club such as Bayern are. Kraft? If he's uncomfortable with that, he's free to leave". Manuel Neuer (24), currently on a deal with Schalke until June 2012, will leave for no less than 16 million euros.
Van Gaal izgleda nije impresioniran Kraftom jer želi vidjeti Neura na poziciji 1ce bavarskog giganta...
Van Gaal izgleda nije impresioniran Kraftom jer želi vidjeti Neura na poziciji 1ce bavarskog giganta...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Gaal ko da je napusen jebbo mu konj zenu, frajer bi Kahna sklon'o s gola

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ako veceras ne dobijemo,onda stvarno...........................
- schweinsteiger
- Kontakt:
Luca.Toni je napisao/la: POd 1 Muller ne moze igrati klasicnog spica, jer kao prvo ne snalazi se dobro a i nema neke predispozicije za tu poziciju, tako da bi ostavio sjajnog Gomeza Marija da neprikosnoveno vlada tom pozicijom .![]()

Ima Muller predispozicije,nego sta

kao da nam treba klasicni spic s ovakvim veznim redom :S
samo,ovo su pusta mastanja,k'o da igras masterlige

Sahin i Hummels nikad nece otic iz Dortmunda,ko je lud da ode kad igraju onako dobro i siguran plasman u LP imaju :S
pa ni sad ga niko ne moze zaustavitLahm bi se ponovo vratio onim partijama kojih se sjecamo kad ga nisu mogli zaustaviti.

igrac u kojeg uvijek mozes vjerovat da ce odigrat na svjetskom nivou (evo kucn'o sam u drvo da ga ne ureknemo

@roy
ljepsi ti je bolan bio onaj avatar

#miasanmia
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Evo i mene u novom odijelu.
Breno u sastavu umjesto Stubera, ostalo sve isto. Opet Gustavo bek, a Pranja vezni.
Nece se Ludi van Gaal izgleda opametit' sve dok ne dobije nogu.
Mozda se danas odluci i dvojba Neuer-Kraft. Ja navijam za Kraftonju.
EDIT
Ispravka, haman da se Gustaf ipak na zadnjeg veznog. Mogla bi ovo biti zanimljiva utakmica.

Breno u sastavu umjesto Stubera, ostalo sve isto. Opet Gustavo bek, a Pranja vezni.

Nece se Ludi van Gaal izgleda opametit' sve dok ne dobije nogu.

EDIT
Ispravka, haman da se Gustaf ipak na zadnjeg veznog. Mogla bi ovo biti zanimljiva utakmica.

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
E narode, imal ko kakav stream na engleskom, ja evo nekog arapina slusam
.

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- schweinsteiger
- Kontakt:
odlicno ih je postavioJetSet_Hantraga je napisao/la:Evo i mene u novom odijelu.![]()
Breno u sastavu umjesto Stubera, ostalo sve isto. Opet Gustavo bek, a Pranja vezni.![]()
Nece se Ludi van Gaal izgleda opametit' sve dok ne dobije nogu.![]()
EDIT

a ovim zvizducima navijaci jasno stavljaju do znanja upravi da ne zele Neuera,jer cim ovaj dodirne loptu hoce ga zaklat

@guber http://atdhenet.tv/34949/watch-bayern-m ... schalke-04
na njemackom,ali je dobar

@hantraga
umjesto Badstuber da bolje igra kako si ga makn'o,ono njega nikako u timu

#miasanmia
@ schweinsteiger
Hvala ti, ali i ovaj je dobar, a njemacki govorim dobro kao i ovaj turski, arabijski il ti ga kakvije vec nije
.
Hvala ti, ali i ovaj je dobar, a njemacki govorim dobro kao i ovaj turski, arabijski il ti ga kakvije vec nije

- schweinsteiger
- Kontakt:
@guber
nisam nista bolji
po koju uberem i to je to
ali nisam ni ja mogao naci na eng
ako ovako nastavimo dominirat,mozemo ocekivat 3-4 gola da nasi miljenici zabiju
i kako sad navijaci navijaju

nisam nista bolji

po koju uberem i to je to

ali nisam ni ja mogao naci na eng

ako ovako nastavimo dominirat,mozemo ocekivat 3-4 gola da nasi miljenici zabiju

i kako sad navijaci navijaju

#miasanmia
0-1 Raul 14.minuta utakmice. Prije toga Gomez na liniji spasio pogodak Raula, nisam siguran da bi Kraft istu uhvatio.
Edit: Imate problema kod prekida, ubise vas ljudi s svih strana.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- schweinsteiger
- Kontakt:
Gomez se u ovoj utakmici pokazao kao bolji golman nego napadacamerosm je napisao/la:0-1 Raul 14.minuta utakmice. Prije toga Gomez na liniji spasio pogodak Raula, nisam siguran da bi Kraft istu uhvatio.

Nekako ih Bayern ne uzima za ozbiljno :/
#miasanmia
[youtube][/youtube]
Bayern je jedna od redovnih Raulovih musterija
Jos od pocetka 20. stoljeca... pa evo sve do danas 
Jedan jedini!
Bayern je jedna od redovnih Raulovih musterija

Jedan jedini!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Muler skida sa crte...ubiše vas prekidi
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- roy_makaay
- Kontakt:
Fakat mušterija,od 6 gostovanja s Realom u Minhenu ima 5 poraza i 1 remi,mušterijaPortillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bayern je jedna od redovnih Raulovih musterijaJos od pocetka 20. stoljeca... pa evo sve do danas
Jedan jedini!

Igra tanka do bola,Ribery izgubio svaki duel s onim japanskim skakavcem.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Tragikomično, to je opis prvog poluvremena.
Pa ništa nismo napravili, Tymo je smijesan na stoperu, ja ne znam sta je onom Gallu sta toliko covjeka "siluje" na toj poziciji. Pa kao da ga je neko ekserima prikovao za zemlju, duela zracnog dobiti ne moze, djaba cemo penal jednom dobiti radi tog, jer ce se cupati sa nekim i srusiti ga.
Svajni u odredjenim trenucima, imam osjecaj, da lopta ima vrat uzeo bi je za njega i davio je, jer tako bezidjan bude.
Ribery trci i to je to, a da je nesto i napravio jock.
Istina je, da ako budemo ovako igrali, molimo Boga da zavrsi 1:0, jer i to je dobar rezultat s obzirom na igru. Mogli smo komotno jos go ili dva primiti, da nam napadaci sa gol linije nisu skidali.
Sto gore neko rece, ubise nas prekidi, prvenstveno radi Tyme, koji je kriv i za prvi go, pobjego mu Raul, a on ga pratio pogledom
.
Pa ništa nismo napravili, Tymo je smijesan na stoperu, ja ne znam sta je onom Gallu sta toliko covjeka "siluje" na toj poziciji. Pa kao da ga je neko ekserima prikovao za zemlju, duela zracnog dobiti ne moze, djaba cemo penal jednom dobiti radi tog, jer ce se cupati sa nekim i srusiti ga.
Svajni u odredjenim trenucima, imam osjecaj, da lopta ima vrat uzeo bi je za njega i davio je, jer tako bezidjan bude.
Ribery trci i to je to, a da je nesto i napravio jock.
Istina je, da ako budemo ovako igrali, molimo Boga da zavrsi 1:0, jer i to je dobar rezultat s obzirom na igru. Mogli smo komotno jos go ili dva primiti, da nam napadaci sa gol linije nisu skidali.
Sto gore neko rece, ubise nas prekidi, prvenstveno radi Tyme, koji je kriv i za prvi go, pobjego mu Raul, a on ga pratio pogledom

- pasha_the_one
- Kontakt:
losa igra u prvom poluvremenu... ekipa je imala svega 1 sut u okvir gola, ukupno 2 suta.
Nema od posjeda nista, kada se taj posjed nabija na svojoj polovini... Gaal nesto mora mijenjati u samom pristupu igri... ovo vise ne prolazi, procitana knjiga i svako ima recept za igru Bayern-a trenutno... Ukoliko uspiju zatvoriti Robenna i Ribery-ja uspjeli su protiv Bayern-a.
Nema od posjeda nista, kada se taj posjed nabija na svojoj polovini... Gaal nesto mora mijenjati u samom pristupu igri... ovo vise ne prolazi, procitana knjiga i svako ima recept za igru Bayern-a trenutno... Ukoliko uspiju zatvoriti Robenna i Ribery-ja uspjeli su protiv Bayern-a.
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Koji se **** ja djaba nerviram,ko ih **** :S
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.