Vjerovatno najdužu koju sam gleda je ona od prije par godina između Jaketa i Boltsa,od 1 do 8 ujutro.

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Upravo naletio na fotografiju. Ovu gubili 3-1 u seriji od suverenog Bostona u prvoj rundi, tijesno dobijalu, stizali u završnici dok je Heat rasturen doma od Hawksa u play inu, bio na pragu ispadanja i protiv Bullsa. U playoffs rasturaju najjače ekipe, Buckse i Kelterio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 15:39Godina Floride, u NBA Miami, ovdje Pantere, i jedni i drugi sa 8 pozicije do finala, i uz skinuli skalpove vodećih iz reg sezone na putu do tamo![]()
i u petoj utakmici te serije Marchand imao 1 na 1 sa golmanom Panthersa da zavrsi seriju sa 4:1, a zatim i u sedmoj utakmici Bruinsi vodili na minut do kraja pa Panthersi nekako izvukli OT igrajuci bez golmanaFelixians4 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 16:55Upravo naletio na fotografiju. Ovu gubili 3-1 u seriji od suverenog Bostona u prvoj rundi, tijesno dobijalu, stizali u završnici dok je Heat rasturen doma od Hawksa u play inu, bio na pragu ispadanja i protiv Bullsa. U playoffs rasturaju najjače ekipe, Buckse i Kelterio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 15:39Godina Floride, u NBA Miami, ovdje Pantere, i jedni i drugi sa 8 pozicije do finala, i uz skinuli skalpove vodećih iz reg sezone na putu do tamo![]()
mrtva Arena unistila gledanje NHL-a na domacim kanalima, bitno im je bilo preoteti SK-u pa kako god, prenose po jedan mec u 3-4 dana (ni ne znam tacno koliko jer ni ne gledam kod njih), dok je SK prenosio po 3+ meca za jednu noc, posebno su to momci sa SK Hrvatska sjajno radili, uz to imali i posebnu emisijubranimir85 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 17:58Počela nova sezona ,nitko ništa.![]()
Treba sad sve rostere pohvatati jer je bilo dosta promjena tijekom ljeta i veliki trejdova,a najveći je sigurno prelazak
EK u Pingvine gdje ga čeka najpoznatiji trojac koji igra jako dugo skupa Malkin,Crosby i Letang.
Prvaci krenuli jako,dok Oilersi opet pokazuju na početku sezone svoje kronične probleme s odbranom jer su u dvije
prve tekme primili 12 komada.
Nemam pojma jer Arenu ne gledam nikako ,dok je bilo na SK znao sam pogledati ,ali većinom ti gledam NHL hokej
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.